Има ли желаещи да учат право?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
:)
За жалост Himera е адски права. Няма как на всички да ни е добре
(много гадно). Но все пак мисля, че ще се справим някак. Вярва ли човек в себе си, труди ли се, няма как да не успее в един момент. 
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За Да Винчи само ще си позволя да не се съглася, иначе си права на 100%!Himera написа:Мисля си,че темата е излишна. Все пак има хора и Хора, които знаят как да псотигнат 1 нещо и как да се реализират. Ако се погледне за другите специалности,то и там ще намерите спънки... Може би сега е най-изгодно да учиш език, европеистика,защото са търсени за момента! А какво ще е след 5-10-15-20 години- не знам! Може и да не сме живи. Така че, хора, учете това, което ви се учи, влече ви, мечтали сте си за него!
Ако и на Леонардо да Винчи никой не е купувал картините, днес те са едни от най-скъпите! - факт
От икономически погледнато, един е щастлив за сметка на друг (закон на Парето), така че янам всички как да ви огрее! - факт
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
е и, за всички има място под слънцето... и сто пъти е по- добре да се учи право, отколкото нещо, което може и да е модерно, но без никаква приложимост!Himera написа:И 2006 - 1997 = 9 години Мислиш ли,че за 9 години ен са излезли много прависти? Всяка година само от СУ са по 300 някъде и 300х9= 2700 и то само от СУ! Ужасно!При население по-малко от 8 милиона...Хм... Аз имам приятели, които учат право... Ой,днес е много труднода си избереш,какво да учиш!
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз си мисля така. Като завършиш право получаваш много знания, които можеш да използваш в различни области. А и можеш да се занимаваш успешно с много други неща.post-mortem написа: е и, за всички има място под слънцето... и сто пъти е по- добре да се учи право, отколкото нещо, което може и да е модерно, но без никаква приложимост!![]()
![]()
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
разбира се, за това и някъде мисля,че споменах, всекида учи,каквото мус е учи ида не се съобразява с другите!Raya_Alexandra написа:И аз си мисля така. Като завършиш право получаваш много знания, които можеш да използваш в различни области. А и можеш да се занимаваш успешно с много други неща.post-mortem написа: е и, за всички има място под слънцето... и сто пъти е по- добре да се учи право, отколкото нещо, което може и да е модерно, но без никаква приложимост!![]()
![]()
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Е, да, то никога не се знае коя специалност ще излезе на "мода". Пък и защо е нужно човек да се товари с нещо, което не му е интересно.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
БСУ, ако под него се има предвид Бургаски Свободен Университет, е един гигантски цирк, в който са и продължават да се перат много пари. А знаете ли защо е свободен - защото всеки преподавател е свободен сам да определи цента на взетия изпит при него 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И сградата им е гадна!cappuccino написа:БСУ, ако под него се има предвид Бургаски Свободен Университет, е един гигантски цирк, в който са и продължават да се перат много пари. А знаете ли защо е свободен - защото всеки преподавател е свободен сам да определи цента на взетия изпит при него
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Я кажете кой университет бихте предпочели по 2ро, 3то желание.
Ето моите засега
1. СУ, защото дипломите са най-добре признати
2 или 3. НБУ, защото вероятно ще хвана стипендия, покриваща таксите
3 или 2. ВСУ (Свободен Варна), защото качеството едва ли е по различно от НБУ, а съм си в родния град и ще се уча "на занаят" при родителите си.
Защо не включвам други:
1. В град различен от Варна и София не искам да ходя
2. УНСС според мен е добре да се учи икономически специалности, а не право.
...Хайде кажете си и Вие мнението
Ето моите засега
1. СУ, защото дипломите са най-добре признати
2 или 3. НБУ, защото вероятно ще хвана стипендия, покриваща таксите
3 или 2. ВСУ (Свободен Варна), защото качеството едва ли е по различно от НБУ, а съм си в родния град и ще се уча "на занаят" при родителите си.
Защо не включвам други:
1. В град различен от Варна и София не искам да ходя
2. УНСС според мен е добре да се учи икономически специалности, а не право.
...Хайде кажете си и Вие мнението