Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от proUSA »

Много гъбари този юни.
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

proUSA написа:Много гъбари този юни.
Шамар да е, аванта да е :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Курс: кандидат-студент

Мнение от pepso »

Tommy написа:Предполагаемата коалиция на тия избори е ГЕРБ, ДСБ и СДС.
И аз така си мисля, въпреки че и аз съм като Joker-а - "В Атака" :)
А и между другото това за "гъбарството" не е много хубаво, защото от това нещо печелят само и единствено тези, от които не сме доволни. ( и турците ) Тъпо е, но е така. Защото ние не гласуваме, а те рейсовете продължават да идват и идват...
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

За мен тя е и най-добрата възможна, защото по принцип не харесвам Атака и не се оприличавам с техните искания, а и единствения гарант за липсата на БСП и ДПС от властта, според мен са сините.
За Дичоу: Доста ти е невярна статистиката, която гледаш, ама както и да е.
Knights of the Cross
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Tommy написа:За мен тя е и най-добрата възможна, защото по принцип не харесвам Атака и не се оприличавам с техните искания, а и единствения гарант за липсата на БСП и ДПС от властта, според мен са сините.
За Дичоу: Доста ти е невярна статистиката, която гледаш, ама както и да е.
Аз пък искам БСП, ДПС и Костов извън власта. Какви са вариантите според теб? При условие че също не се оприличавам с исканията на АТАКА.

Аватар
D&D
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от D&D »

В България отново настъпила криза. Всичко поскъпва, хората обедняват. В час на класния учителката решила да пита децата как техните семейства ще се справят. Пръв вдигнал ръка Тошко.
Учителката:
- Кажи Тошко, моето момче как вашето семейство ще се справи?
Тошко:
- Ами татко реши да отвинти всички крушки и да остави само една. като се местим в друга стая, местим и крушката и така ще икономисаме от ток.
Петърчо и той вдигнал ръка.
Учителката:
- Кажи Петърчо, вие как ще се справите?
Петърчо:
- Ами тати реши да затапи всички чешми, и да остави само една, за миене за пиене за всичко. Така ще икономисаме от вода.
Учителката:
- Браво Петърчо. Иванчо а ти защо мълчиш? Я кажи вие как ще се справите?
Иванчо:
- Ами ние госпожо, решихме да продадем мама.
Учителката:
- Е как така бе Иванчо, ще продавате майка ти?! Защо?
Иванчо:
- Ами аз не суча, тати не ебе, за какво да я храним. :shock:
Изображение
Недостойно живее онзи,който пречи на другите да живеят.
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

Дичоу написа:С оглед на актуалната информация...правите доста смели изказвания за коалиции и влизане във властта :)
Mда, зависи обаче доколко вярвате на тези представителни извадки. Но така или иначе няма да гласувам за нито една от водещите партии в посочената дописка.
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Ха-ха, много смешен виц. :roll:
FMI, вариантът са Зелените. :) Те са против всякакви коалиции и щом сега не се пречупиха да се коалирах със сините при проблема с гигантските депозити, надали ще го направят завбъдеще. А отношението им към БСП и ДПС е къде-къде по-лошо от това към сините.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Шепот написа:Ха-ха, много смешен виц. :roll:
FMI, вариантът са Зелените. :) Те са против всякакви коалиции и щом сега не се пречупиха да се коалирах със сините при проблема с гигантските депозити, надали ще го направят завбъдеще. А отношението им към БСП и ДПС е къде-къде по-лошо от това към сините.
А с две думи каква е тяхната идея, можеш ли да споделиш :) Имам едно на ум за тях, но нещо не са достатъчно убедителни...

Костов не просто трябва да е вън от политиката, ТОЙ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА С ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА, БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ!!! И с цялата си наглост вместо да се скрие в някоя миша дупка с откраднатото, а то му е предостатъчно и за правнуците му, това говно иска още... И много хора няма да гласуват за Бойко, точно защото е "намерил общ език с Костов". А когато се сродиш с мангали и ти ставаш мангал, от всеки друг съм го очаквал, но не и от ББ... Единствен той се осмели да каже "ще има министри в затвора", а сега е решил да върне в политиката най-големия боклук, който открадна най-много, най-нагло, от най бедните!

Наистина много ми се искаше да гласувам против ДПС, но няма за кой... Ако го направя, трябва да съм 100% сигурен че няма да гласувам за Костов! Защото ако после по някакъв начин се окаже че съм направил точно това, ще се наложи да си направя сепуку...

@Solveig - За кой, ако не е тайна :)

Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Шепот написа:Ха-ха, много смешен виц. :roll:
Много смешно, обаче г-н Агов, много симпатично младо момче, който се познава с учредителите ви - Ковачевите, каза, че доста от вас са за коалиция, или поне за общи действия със сините, така че изяснете си тезата, или поне не правете смешни и противоречащи си изказвания когато говорите от името на цяла партия.
ФМИ: Съветът ми към теб е просто да не гласуваш, не за друго, а защото именно неинформирани хора като теб, които се чувстват длъжни да гласуват против някоя партия, могат да направят точно обратното. Когато попрочетеш и понаучиш малко за политиката в роден и световен план поне ще можеш да се похвалиш, че правиш информиран избор, защото досега си подвластен предимно на втълпени заблуди.
Колкото до вота против ДПС и кой е гарант за липсата им във властта, спомнете си НДСВ и коалицията им с БСП и ДПС и ми говорете за сигурно.
И да вметна - "Синята коалиция" не значи само Костов - тя включва много млади и способни хора от СДС и ДСБ, както и Обединените земеделци и БСДП.
Knights of the Cross
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Изборът ми да не гласувам е достатъчно информиран :) Прекрасно знам кои не трябва да са във власта. От друга страна е вярно че не съм достатъчно информиран за да намеря някой който да оправдава моите очаквания, но все ми се струва че по-скоро такива просто няма...

И не ме интересува какви млади(гладни) има - синове и дъщери на същите... Костов не трябва да е във власта, не мога да го позволя. Докато ББ беше сам всичко си беше подредено перфектно и с моя и без моя глас, но с Костов имаме проблем! И ако не му дойде акъла точно това ще му изяде главата на ББ, то дори май вече е късно...

Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Предубедеността ти ти пречи в случая да видиш очевидното - че хората, които могат да извадят България от кризата са единствено сините. Мисля, че спорът е излишен, когато се води на това ниво, така че го разбирай както искаш, обаче не се опитвам да те убеждавам да гласуваш за когото и да било, излагам факти, които и червените и ГЕРБ не отричат.
Knights of the Cross
Аватар
Bushmen
Драскач
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

http://news.ibox.bg/news/id_420393150 (clap) (clap)

Явно поне някой в Бг има съвест. Сега и ако регистрацията на Мартин Димитров като шеф на СДС мине всичките планове на Станишев и Доган ще бъдат спряни от съдебната система. Поне малък знак за разделение на властите в тая държава
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Bushmen написа:http://news.ibox.bg/news/id_420393150 (clap) (clap)

Явно поне някой в Бг има съвест. Сега и ако регистрацията на Мартин Димитров като шеф на СДС мине всичките планове на Станишев и Доган ще бъдат спряни от съдебната система. Поне малък знак за разделение на властите в тая държава
Браво на проф. Токушев и компания!
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика

Мнение от proUSA »

Tommy написа: ФМИ: Съветът ми към теб е просто да не гласуваш.....
Нека да гласува, че заради такива циврещи двадесет и шест годишни бебета сме на този хал...Аман от неудовлетворени...
Публикувай отговор

Обратно към “България”