100 от 100% или от 150% итн.?tedito_ck написа:това 100% сигурно ли е?Scorpion написа:По-високите от двете.
КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Сигурно е - 100 ... промила.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Абе те малко се поизложиха с тия резултати по история.Сайта не е упдейтван и персоналната информация не излиза, на Химическия факултет отзад нямаше табелка , че това са резултатите по история и аз помислих, че са по биология.Добре, че гаджето ми погледна по-обстойно и видя, че на листчетата пишело с малки буквички - История и можах да си видя оценката.Ако имах маркер като нищо щях да драсна в полето до листовете "Резултати История" но уви нямах и може и други хора да са се заблудили като мен, а да е нямало кой да им каже, че чучнатите точно до биологията листя са всъщност резултатите по История, а не просто продъулжение на резултатите по Биология.Абе направо се изложиха като кифладжии и непрофесионалисти. 
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Персоналната информация е ъвейлъбъл. Дерзайте!
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Ralie
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Хм, с оценка 5.63 по история от предварителен и две шестици от дипломата, колко според вас ми трябва по езика, за да не се налага да ходя на редовен и да ме приемат МО?
(Не че не мога да си сметна по минималния бал от миналата година, но все още не ми е ясно този, който е даден от кое класиране е и дали изобщо за тая специалност се стига до повече от 2ро класиране в най-лошия случай...)
Лелеееееееееее,хораааааааааааааа,не мога да повярвам
Сега разбудих тук сестра ми с вика ,който нададох ,когато току що си видях оценката... Наистина явно нивото е супер ниско ,защо имам 4.63..... И това е оценка ,изкарана с 1 месец учене ... Вярно е,че ученето не беше малко ,но на изпита имам чувството ,че яко се изложих (открих си супер много пропуски и на фона на вашите писаници вече се надявах за 3 ). 289 по-високи от моята и 17 равни ....
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
- Piwe bez Zewe
- В началото бе словото
- Специалност: МО
хахах честито, колежке!Ralie написа:Хм, с оценка 5.63 по история от предварителен и две шестици от дипломата, колко според вас ми трябва по езика, за да не се налага да ходя на редовен и да ме приемат МО?(Не че не мога да си сметна по минималния бал от миналата година, но все още не ми е ясно този, който е даден от кое класиране е и дали изобщо за тая специалност се стига до повече от 2ро класиране в най-лошия случай...)
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
WickedWitch написа:Хайде и аз да се разпиша - въпросната с 5.50, за която по-рано е говорил Александър (Сцион) :Р
Честито на останалите и на него!
Честито! Вчера като говорих с Краси и Поли, ми казаха, че Лени от групата в сряда има 5.50
А иначе: Александре, представи си дадат Крум на редовен, знаеш ли как ще го издухаш(то и аз де)
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
-
edmon
- От дъжд на вятър
po istoriq za mom4 bore6to se za pravo kolko trqbva da ima
-
edmon
- От дъжд на вятър
mom4e nai malko kolko gore dolo
- sweetcoockie
- В началото бе словото
- Специалност: политология/международни отношения
Честито!Ralie написа:Хм, с оценка 5.63 по история от предварителен и две шестици от дипломата, колко според вас ми трябва по езика, за да не се налага да ходя на редовен и да ме приемат МО?(Не че не мога да си сметна по минималния бал от миналата година, но все още не ми е ясно този, който е даден от кое класиране е и дали изобщо за тая специалност се стига до повече от 2ро класиране в най-лошия случай...)
МО е интересна специалност и дава широка обща култура, но помисли какво ще правиш, като го завършиш, защото дава възможност за работа в неправителствена организация / което си е почти доброволчество/, държавния сектор /който все още е значително по-ниско платен/ и международна организация /където почти не се влиза, без да имаш стаж и тясна специализация/.
Освен това организацията на учебния процес е ужасна, а и сама трябва да наблягаш на обучението по езиците, което е задължително да имаш два езика на високо ниво, защото професионални знания може да се придобият и в други сродни специалности, а без тази комбинация от езици и знания в областта на МО, няма нито дипломация, нито никаква кариерна служба. Без да те отчайвам, само посещаването на лекции и получаването на диплома, не те прави конкурентноспособен и не те пращат в някое посолство.
И за да не предизвиквам коментари дали МО е престижна специалност или не и дали пиша от радост или от завист - да, МО е престижна специалост и съм на път да завърша МО и казвам как виждам практическото и приложения в държавата на връзките. От колегите ми има само двама, които работят във външно, а там работят и юристи, и икономисти, и журналисти, и хора, завършили технически специалости, които знаят езици и са специализирали после в областта на външната политика, или са с връзки там.
Успех. Добра специалност си си избрала и се забавлявайте в изучаването и.
МО - ставаш дипломат
пътуваш и т.н. не те ОГРАНИЧАВА като правото само за България
МО МО МО
МО МО МО
sweetcoockie, то погледнато така не си струва нищо да учиш. Плюс това, колко хора днес работят по това, което са учили?
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- ivoto_la
- От дъжд на вятър
chikchirik написа:Лелеееееееееее,хораааааааааааааа,не мога да повярвамСега разбудих тук сестра ми с вика ,който нададох ,когато току що си видях оценката... Наистина явно нивото е супер ниско ,защо имам 4.63..... И това е оценка ,изкарана с 1 месец учене ... Вярно е,че ученето не беше малко ,но на изпита имам чувството ,че яко се изложих (открих си супер много пропуски и на фона на вашите писаници вече се надявах за 3 ). 289 по-високи от моята и 17 равни ....
Хм..явно 3.75 при момчетата се равнява на 4.63 при момичетата,защото пред мен има 287 момчета и 39 с равни оценки.
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Ох, аз да сядам да уча за матурата по БЕЛ, че оценката от дипломата ми ще е 5.00 и да си вдигна малко оценката от дипломата