Указания от квестора

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Re: Указания от квестора

Мнение от вечен студент »

mareto написа:вечен студент, може така да е било в твоята зала, но аз пък искам да изкажа възмущението от моите квестори. Говориха си на глас, викаха се от края на аудиторията, за да се питат за думи в кръстословицата, поднасяха различна информация. Три различни версии чух около това как да запиша темата на книжката и дали да я пиша на беловата. Сега ако ми анулират работата заради информация на квесторите, просто ще бъди чудесно. И какви бяха тези глупости, за Бога, че нямало да приемат работи, които продължават на допълнителни листа? Или пък "пишете черновата отзад, то ще ви стигне мястото за съчинението отпред."
Това е наистина е възмутително! Като цяло и аз съм недоволен от организацията около провеждането на изпита по БЕЛ. Според мен не е нормално отговорниците на зали да са докторанти. Аз съм докторант, но ме направиха отговорник на зала без изобщо да ме питат. Отговорникът на зала трябва да е асистент или преподавател (така беше на изпита по Математика), който освен всичко друго трябва да следи дали другите квестори си изпълняват съвестно задълженията. Но не се притеснявай - няма да ти анулират работата. А това, което са ти казали за допълнителните листа, просто НЕ е вярно. Няма проблем където и да си писал/а черновата, стига да си я отбелязал/а като чернова.
Amberglow написа:Това тема за оплакване от квесторите ли е? : D
Защото в моята стая се питаха 20 минути дали изпита е 4 или 5 часа. Преди това не знаеха, че трябва да ни събират телефоните.
НЕ! Не е тема за оплакване от квесторите.
В твоя случай, явно отговорникът на сградата е допуснал грешката да разпредели в една стая хора, които са квестори за първи път, защото иначе не мога да си обясня, как така не са знели колко часа е изпитът и че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да събират телефоните.
Loli написа:Според мен пък е много по-редно да се анулират работите, защото иначе се получава малко двоен стандарт. + това като анулираш на 1-2ма, другите ще млъкнат.
Както вече казах: така и ще направя на редовния изпит (колкото и да ми е неприятно), защото наистина има хора, които изобщо не знаят защо са дошли на изпит.

Loli написа:Колкото до пушенето, непушачите не могат да разберат какво значи една цигара, когато си стресиран.
И аз умирах за цигара, ама какво да се прави... :)
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

Вечен студент ,гадже имаш ли ? :oops: :Alex_01: :girl_pinkglassesf: :oops: :oops: :oops:

П.с. само питам ,чисто любопитство :roll:
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

chikchirik написа:Вечен студент ,гадже имаш ли ? :oops: :Alex_01: :girl_pinkglassesf: :oops: :oops: :oops:

П.с. само питам ,чисто любопитство :roll:
Защо питаш за "гадже"? :lol: На моите години (27) е по-вероятно да съм женен. Много от приятелите ми вече имат и деца.

Иначе отговорът е: Не, нямам нито приятелка, нито жена, нито деца.

Задоволих ли странното ти любопитство? :D
Последно промяна от вечен студент на 11 Май 2009, 21:38, променено общо 1 път.
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

Да,благодаря :) ....Напълно изчерпателен и задоволителен отговор :) А и не мисля ,че на твоите години е нормално да имаш деца.....(не и в днешно време) ... Е ,няма да казвам ,че на моите (24) някои имат по 2 деца :) Но .....изключенията са хубаво неща хаха :) :wink:
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

chikchirik написа:Да,благодаря :)
Моля!

Ако за в бъдеще някой проявява странно любопитство към моята особа, нека пише на ЛС, за да не оспамваме темата. Предварително предупреждавам, че няма да отговарям на въпроси относно доходите ми, защото човек никога не знае, дали агентите на Данъчната служба не го дебнат и във форумите! :twisted:
joretojo
В началото бе словото

Мнение от joretojo »

Такса в размер на един изпит заплащат:
3.3. Желаещи да ползват оценка, получена на предварителните изпити и които няма да се явяват на изпити от основната кандидатстудентска кампания;

Това значи ли, че тези които ще си ползваме оценката от предварителния изпит ще трябва да се записваме и за редовния, за да дадем "квитанцията за платен изпит" която се иска при подаването на документи?
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

joretojo написа:Това значи ли, че тези които ще си ползваме оценката от предварителния изпит ще трябва да се записваме и за редовния, за да дадем "квитанцията за платен изпит" която се иска при подаването на документи?
На този въпрос трябва да ти отговори някой от администрацията. Аз съм научен работник, а не административен кадър. Нещо повече - самият аз имам ужасно много оплаквания от администрацията в този Университет. И все пак, интуицията ми подсказва, че отговорът на въпросът ти е ДА.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Нещата стоят много просто. Независимо с каква оценка кандидатстваш - от матура, предварителен, олимпиада - трябва да си платиш редовния изпит, на който реално няма да се явиш. Но трябва да го платиш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Съжалявам да го кажа, но се налага: напълно сте полудели!
Дали от жегата или от кампанията.... :roll:
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Е то тогава не беше толкова топло :bounce:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Жокер, "и ти ли Бруте, сине мой"?

Ааааа, ама ако и тази тема ще я оспамвате, ще помоля модовете да я заключат. :evil:

P.S. Успех в подготовката и без глупости на редовните изпити! :wink:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Под твое влияние, мисля да се присъединя към церберското съсловие за изпита по история... :mrgreen:
Sine Qua Non
От дъжд на вятър
Специалност: английска филология
Курс: първи

Мнение от Sine Qua Non »

Хех... тази тема била интересна :)

Аз единственото от което се притеснявам е квесторите да не се зъбят като бясни кучета както правиха на матурите, със всичко останало- преписвачески опити за гърба ми, говорене, шум от коли и квесторска некомпетентност- ще се справя :D А, да- и дано няма някой идиот който да иска изречението от диктовката да се повтаря- това ме ме кара да вия... чух че някои квестори се съгласяват да повтарят, което определено не говори добре за тях.

Вечен студент, благодаря за изчерпателните отговори! Де да можеха всички квестори да са като теб...

хайде успех на всички! ще се видим от другата страна на бариерата :P
Изображение

You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head

Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Sine Qua Non написа:А, да- и дано няма някой идиот който да иска изречението от диктовката да се повтаря- това ме ме кара да вия... чух че някои квестори се съгласяват да повтарят, което определено не говори добре за тях.
По повод диктовката, в темата за Английския вече казах:
вечен студент написа:...текстът за диктовка се чете 3 пъти. Първо се изчита целият, после се диктува и накрая се изчита още веднъж за проверка. Така че се надявам да няма нечули.
Така е по правилник, но винаги има опасност от гафове. Хора сме, все пак... :alien:
Sine Qua Non
От дъжд на вятър
Специалност: английска филология
Курс: първи

Мнение от Sine Qua Non »

вечен студент написа:
Sine Qua Non написа:А, да- и дано няма някой идиот който да иска изречението от диктовката да се повтаря- това ме ме кара да вия... чух че някои квестори се съгласяват да повтарят, което определено не говори добре за тях.
По повод диктовката, в темата за Английския вече казах:
вечен студент написа:...текстът за диктовка се чете 3 пъти. Първо се изчита целият, после се диктува и накрая се изчита още веднъж за проверка. Така че се надявам да няма нечули.
Така е по правилник, но винаги има опасност от гафове. Хора сме, все пак... :alien:
А, не аз това за трите пъти го знам, имах предвид че като се чете диктовката втория път докато всички пишат четирите-пет продиктувани думи, някой оптимист се обажда "може ли да повторите", което е нервиращо, защото няма малоумни и е по силите на всички да запомнят четири прочетени думи и да си ги потварят на ум докато ги запишат на листа и всичко останало са глезотии. Не е въпрос на недочуване а на идеята че както на тебе ти е удобно така ще ти четат. И който квестор е с меко сърце ( или махмурлия :P ) взима че повтаря и само се мотаем. :twisted: Знам ме звучи дребнаво, но истината е че може да бъде дразнещо когато си под напрежение.
Изображение

You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head

Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”