При мен също е тотална липса на комуникация, но какво да се прави. Иначе браво 4.75 съвсем не е ниска оценка. Ние те подкрепямеScionOfStorm написа:то с казване не става;
баща ми да се връща по-скоро. овен и козирог са кофти комбинация, да знаете.
а това 4.75 ми стига за главните неща, които искам - особено политология. майка ми ме усети и се е каширала без да комуникира с мен, обаче просто се чувствам тотално тъпо. то бива незачитане на някакви успехи, бива, ама по едно време се оливат нещата.
КСК 2009 - История
-
Grace
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - История
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
с 4.75 ако си момче можеш да влезеш право
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Мале, много кофти нещо реагират вашите. Как може да има гаден коментар на 5.75
Ние с мама тука скачахме за 4.75, защото аз как им бях описала нещата, не очаквахме повече от 3.50.
Леле, не мога да си представя, ако нашите имат такова отношение към мене, както е при вас.
Леле, не мога да си представя, ако нашите имат такова отношение към мене, както е при вас.
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
И плюс това твоето нищо не е - нашите ей сега като си преберат и им кажа новината (2.00) и гледай самоScionOfStorm написа:бесен съм
нямате идея колко съм бесен просто.
имам 4.75, при което коментарът на нашите е, че са разочаровани от мен и такъв слаб резултат за нищо не ми стига и не са очаквали.
и без това достатъчно съм им набрал, чакам баща ми да се разправям с него и може да се изнеса тотално тея дни от нас.
Аз съм си ги подготвила още от 26-ти, че ще е толкова, но сега ще им стане по-гадно
Така, че кажи на вашите колко 2-ки има и да се успокоят
Има много начини човек да бъде прав.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
аз съм козирог 
просто почва да ми писва, щото съм търпял доста.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

Пубертет- така го обясняват родителите. А аз мисля, че те влизат в някакъв етап, критически. Дръж се още малко.ScionOfStorm написа:аз съм козирог
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- xRainx
- Стенограф
държим се, естествено, просто такива неща ме вбесяват. е сега си изчислих бала, който ми е за публична администрация и политология - водещите ми желани специалности.
25.66 ми е. през миналата КСК са минималните за момчета са 23.64 и 24.51. това от 30 максимален..
25.66 ми е. през миналата КСК са минималните за момчета са 23.64 и 24.51. това от 30 максимален..
The storm is coming...

-
Kulovcho
Защо всички се умълчахте и болшинството обадили се в темата са с не лоши оценки при от 40 до 60 процента двойки, отказали се, etc. 
егати тегавата оценка имам, чак ме е срам да си призная. А уж писах 15 страници...
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Е браво бе Човек, един да не иска право. И аз съм така, но ... само това знам, че не искам право. Иначе се чудя за културология, политология, историческите спец., филологиите.
Питам майка ми - Колко мислиш, че имам? А тя - пет. Аз казвам-3.75. Тя -леле резил, от утре почваш работа.
След 5.50 в ЮЗУ много почнаха да ми вярват, а то си е на късмет коя тема ще се падне.
Питам майка ми - Колко мислиш, че имам? А тя - пет. Аз казвам-3.75. Тя -леле резил, от утре почваш работа.
След 5.50 в ЮЗУ много почнаха да ми вярват, а то си е на късмет коя тема ще се падне.
Все си мисля ,че резултатите са много ниски.Над 50% са двойки при момчетата.Това е повече от зле.
Като си видях тройката ми стана зле.Я кажете колко написахте , явно 13-те ми страници са нищо
.
Като си видях тройката ми стана зле.Я кажете колко написахте , явно 13-те ми страници са нищо
- xRainx
- Стенограф
макиавели, доста е опасно повярването, да. аз право го оставям чак на 4-5 място сигурно, или в краен случай - 3то. нашите искат това да запиша, обаче още моркови имат да ядат докато те ми определят какво да следвам. аз ще заложа на ПА и политология, добри отзиви чувам и за двете, пък и са ми интересно. после някоя и друга филология, да. 
иначе Стоянов, те винаги двойките се въртят поне около 50 %, ако не и повече
пък тея 13 страници не знам, наистина трябва да си пропуснал важни неща, за да имаш 3.
иначе Стоянов, те винаги двойките се въртят поне около 50 %, ако не и повече
The storm is coming...

Явно критериите в СУ са доста по-високи сравнение с другите.Е здраве да е , ще се видим на редовните. 
Къде гледате за оценки?Ако е тук http://sites.uni-sofia.bg/ksk/ ми излиза бяло петно 
-
Kulovcho
То не винаги размерът има значение, ами и съдържанието.
Каква полза, че един ... е много голям като е безсеменен...
Един познат е писал 11 страници, но явно е писал всичко важно, защото има 4.25, а не 3...
Един познат е писал 11 страници, но явно е писал всичко важно, защото има 4.25, а не 3...