КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Grace
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Re: КСК 2009 - История

Мнение от Grace »

ScionOfStorm написа:то с казване не става;
баща ми да се връща по-скоро. овен и козирог са кофти комбинация, да знаете.

а това 4.75 ми стига за главните неща, които искам - особено политология. майка ми ме усети и се е каширала без да комуникира с мен, обаче просто се чувствам тотално тъпо. то бива незачитане на някакви успехи, бива, ама по едно време се оливат нещата.
При мен също е тотална липса на комуникация, но какво да се прави. Иначе браво 4.75 съвсем не е ниска оценка. Ние те подкрепяме :)
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

с 4.75 ако си момче можеш да влезеш право
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Мале, много кофти нещо реагират вашите. Как може да има гаден коментар на 5.75 :shock: Ние с мама тука скачахме за 4.75, защото аз как им бях описала нещата, не очаквахме повече от 3.50.
Леле, не мога да си представя, ако нашите имат такова отношение към мене, както е при вас.
Аватар
tedito_ck
От дъжд на вятър

Мнение от tedito_ck »

ScionOfStorm написа:бесен съм

нямате идея колко съм бесен просто.

имам 4.75, при което коментарът на нашите е, че са разочаровани от мен и такъв слаб резултат за нищо не ми стига и не са очаквали.

и без това достатъчно съм им набрал, чакам баща ми да се разправям с него и може да се изнеса тотално тея дни от нас.
И плюс това твоето нищо не е - нашите ей сега като си преберат и им кажа новината (2.00) и гледай само :evil:
Аз съм си ги подготвила още от 26-ти, че ще е толкова, но сега ще им стане по-гадно :roll:
Така, че кажи на вашите колко 2-ки има и да се успокоят :o И между другото, кой е овен и кой козирог, да знам на кого да залагам :lol: :lol: :lol:
Има много начини човек да бъде прав.
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

аз съм козирог ;)
просто почва да ми писва, щото съм търпял доста.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

ScionOfStorm написа:аз съм козирог ;)
просто почва да ми писва, щото съм търпял доста.
Пубертет- така го обясняват родителите. А аз мисля, че те влизат в някакъв етап, критически. Дръж се още малко.
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

държим се, естествено, просто такива неща ме вбесяват. е сега си изчислих бала, който ми е за публична администрация и политология - водещите ми желани специалности.

25.66 ми е. през миналата КСК са минималните за момчета са 23.64 и 24.51. това от 30 максимален..
The storm is coming...
Изображение
Kulovcho

Мнение от Kulovcho »

Защо всички се умълчахте и болшинството обадили се в темата са с не лоши оценки при от 40 до 60 процента двойки, отказали се, etc. :lol:
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

егати тегавата оценка имам, чак ме е срам да си призная. А уж писах 15 страници...
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Е браво бе Човек, един да не иска право. И аз съм така, но ... само това знам, че не искам право. Иначе се чудя за културология, политология, историческите спец., филологиите.

Питам майка ми - Колко мислиш, че имам? А тя - пет. Аз казвам-3.75. Тя -леле резил, от утре почваш работа.
След 5.50 в ЮЗУ много почнаха да ми вярват, а то си е на късмет коя тема ще се падне.
Аватар
Stoyanov
В началото бе словото

Мнение от Stoyanov »

Все си мисля ,че резултатите са много ниски.Над 50% са двойки при момчетата.Това е повече от зле.
Като си видях тройката ми стана зле.Я кажете колко написахте , явно 13-те ми страници са нищо :shock: .
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

макиавели, доста е опасно повярването, да. аз право го оставям чак на 4-5 място сигурно, или в краен случай - 3то. нашите искат това да запиша, обаче още моркови имат да ядат докато те ми определят какво да следвам. аз ще заложа на ПА и политология, добри отзиви чувам и за двете, пък и са ми интересно. после някоя и друга филология, да. :)

иначе Стоянов, те винаги двойките се въртят поне около 50 %, ако не и повече ;) пък тея 13 страници не знам, наистина трябва да си пропуснал важни неща, за да имаш 3.
The storm is coming...
Изображение
Аватар
Stoyanov
В началото бе словото

Мнение от Stoyanov »

Явно критериите в СУ са доста по-високи сравнение с другите.Е здраве да е , ще се видим на редовните. :?
jorix
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от jorix »

Къде гледате за оценки?Ако е тук http://sites.uni-sofia.bg/ksk/ ми излиза бяло петно :roll:
Kulovcho

Мнение от Kulovcho »

То не винаги размерът има значение, ами и съдържанието. :lol: Каква полза, че един ... е много голям като е безсеменен...

Един познат е писал 11 страници, но явно е писал всичко важно, защото има 4.25, а не 3...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”