КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
и сега какво? може ли някой да ми обобщи с две думи последните 20 страници- има или няма оценки, или ще има довечера или не се знае и всички се шегуват? 
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ооо прощавай,че бях сериозен и поставих въпрос неврозен, ама то си е истина, то даже цялата мания по бала е толкова чужда за мен, не мога да си се представя за това да мисля по цял ден.
Изказах се повлиян от мисленето на повечето завършващи, сегашни и бъдещи.
Ако ти не си като тях извинявай... прощаваш нали?
Изказах се повлиян от мисленето на повечето завършващи, сегашни и бъдещи.
Ако ти не си като тях извинявай... прощаваш нали?
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
амбър, има вече, съдейки по една моя приятелка, която е сериозен човек. при химическия, за онлайн не знам.
а макиавели ме кефи и е прав. нашите повече треперят за бала и простотиите, свързани с него, отколкото аз.
а макиавели ме кефи и е прав. нашите повече треперят за бала и простотиите, свързани с него, отколкото аз.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
Не мога вече, започна здраво да ми бие сърцето, когато видях за идентификацията 
Цял живот си мислех бал ът колко велико нещо е. пф, ето го, дойде, а на мен той ми е последната грижа. Избива ме на агресия след като всички хора, които познавам и завършват, са толкова въодушевени, а аз си се моля за някакви изпитиScionOfStorm написа: а макиавели ме кефи и е прав. нашите повече треперят за бала и простотиите, свързани с него, отколкото аз.
Take my ego for a ride,
-
brigit
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
machiavelli
principno momchetata ste takiva nepukisti za bala che i s shorti da otidete za vas nqma da e problem samo che zamomicheta si e edno izjivqvane taka che ne razvalqi momenta
principno momchetata ste takiva nepukisti za bala che i s shorti da otidete za vas nqma da e problem samo che zamomicheta si e edno izjivqvane taka che ne razvalqi momenta
-
Kulovcho
Хора без амбиции...Amberglow написа:Избива ме на агресия след като всички хора, които познавам и завършват, са толкова въодушевени, а аз си се моля за някакви изпити
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Като говорим за бал, специални поздрави - разхождам си обувчиците-кракоубийци. Дал Бог на всеки толкова малко акъл, че да си вземе 12 см токчета
Винаги мога да се оправдая със стреса покрай изпитите нали 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
dobre de ... 6om sa izlezli na Himi4eskiq za6o gi nqma o6e v saita????ne razbiram...i ne vdigat telefonite za informaciq...ne e normalno! 
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Еми аз от една година съм завършил, е същото си е, какво толкова да стане.Amberglow написа:Цял живот си мислех бала колко велико нещо е. пф, ето го, дойде, а на мен той ми е последната грижа. Избива ме на агресия след като всички хора, които познавам и завършват са толкова въодушевени, а аз си се моля за някакви изпити
Доста променлив съм, така че една промяна не може да ме промени. Трудно се схваща, но е така.
Е тва няква нападка ли трябваше да е спрямо момчетата? Как реши, че мене примерно не ме интересува какво ще нося и за това примерно ще пътувам 100 Км до съседния град за да си купя подходящо облекло?brigit написа:machiavelli
Стига партийно и футболно разделение, време е за национално единение !
- beautiful_disaster
- В началото бе словото
аз не мога повече да чакам ще се поразходя и пак ще видя след известно време ..... дано да се зарадвам като се върна освен ако не сте блокирали вече персоналната информация
''Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.''
Хенри Форд
Хенри Форд
-
brigit
- От дъжд на вятър
ShadowsInBlue
moite sa 13 sm .. ama nqma nachin kato sam nisichka
:D:
moite sa 13 sm .. ama nqma nachin kato sam nisichka
ShadowsInBlue написа:Като говорим за бал, специални поздрави - разхождам си обувчиците-кракоубийци. Дал Бог на всеки толкова малко акъл, че да си вземе 12 см токчетаВинаги мога да се оправдая със стреса покрай изпитите нали
Take my ego for a ride,
-
brigit
- От дъжд на вятър
Патриота
E az patuvah 400 km do sofiq i 400 km do istanbul za da ne si haresam nishto
Ima i momcheta kato teb na koito im e interesno aaaamaaaa pri momichetata e mn po qko
E az patuvah 400 km do sofiq i 400 km do istanbul za da ne si haresam nishto
Ima i momcheta kato teb na koito im e interesno aaaamaaaa pri momichetata e mn po qko