Наистина.vizikomp написа:ako bez da iskash si ostavila nqkakyv znak ti anulirat rabotata , no v tvoq sluchai nqma da ti zabranqt kandidatstvane. Kandidatsvane se zabranqva pri prepisvane i podskazvane! Samo v tezi sluchai , ina4e prosto ti q anulirat, za da ne si se razbrala s nqkoi profesor (primerno) da ti pishe 6надето написа:И на мен вече ми писна да чакам. Още повече, че вчера едно момиче в моята стая беше хванато да преписва. Темата му беше диктувана по телефона. Анулираха й работата след 15-минутен скандал. Казаха й , че тази година няма право да кандидатство в никой университет в България. Сега умирам от притеснение да не анулират и моято за нещо.
КСК 2009 - История
- надето
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/lo/38_32_495E8050_RlUb
Re: КСК 2009 - История
-
vizikomp
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
v SU kazaha ,che ne bilo problem. az lichno zvynnah da pitam shot i az imam otmetki...taka che spoko 
е те пък и допълванията ли ще санкционират? :О
аз имам 1), 2), 3) в темата по история... до 10 някъде
Но и квесторите всеки път имат различно становище по въпроса. Къде е истината, питам се аз. ех
аз имам 1), 2), 3) в темата по история... до 10 някъде
Но и квесторите всеки път имат различно становище по въпроса. Къде е истината, питам се аз. ех
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
ако е днес, то ще бъде вечерта 
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- надето
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: [url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/lo/38_32_495E8050_RlUb
Вчера си приказвах с познати и всички те ми казаха, че са разбрали, че преподавателите от СУ не са си давали много зор, като са ги проверявали и че са ги чели отгоре-отгоре. Ако видят, че си написал 12-13 листа, четат внимателно само в началото. Също така, се носи слух, че били проверявани от преподаватели, специалисти по Нова история. 
Последно промяна от надето на 11 Май 2009, 09:14, променено общо 1 път.
-
butterbutter
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
Това за отметките е пълен ужас. Всеки го прави различно - с цифричка, звездичка, други пишат забележка/бележка... Не знам честно казано кое се смята за нормалния начин за добавянае от тези.
Иначе следващите нощи ще бъдат мн напрегнати в чакане на историята предполагам
Иначе следващите нощи ще бъдат мн напрегнати в чакане на историята предполагам
ScionOfStorm написа:Аз да питам...спазването на нормите в българския не се смята за знак, нали? В смисъл, някъде ако съм изпуснал дума и съм я добавил с характерната чавка, задрасквал съм сгрешени места и тн?
Щом Scorpion го казва, вЕрвайте му...Scorpion написа:Аз по същия начин задрасквах и добавях разни изпуснати думи и нямаше никакъв проблем.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
-
butterbutter
- Пишете, о, братя
вярна ли е информацията за 50-те 5.50?
ако е вярно не е добре за тези с високи очаквания и е добре за тези, които не са се справили
-
vizikomp
- В началото бе словото
em 58(ili 54 ne sym sigurna) prepodavateli sa gi proverqvali. ot kyde shte vzemat 50 mediavisti? nqma ot kyde! to tolkova sig nqma v cqla Bylgariqнадето написа:Вчера си приказвах с познати и всички те ми казаха, че са разбрали, че преподавателите от СУ не са си давали много зор, като са ги проверявали и че са ги чели отгоре-отгоре. Ако видят, че си написал 12-13 листа, четат внимателно само в началото. Също така, се носи слух, че били проверявани от преподаватели, специалисти по Нова история.
- надето
- В началото бе словото
Е, едва ли са искали точно 50 работи да имат отлична оценка.
Но със сигурност сега ще режат повече, за да идат повече хора на редовния.
В моята зала на изпита по История ни казаха, че можем да задраскваме по всякакъв начин, а на литературата казах да не драскаме изобщо. По история казах, че може със звездички или цифри да вмъкваме, по литература казаха, че това ще се счита за знак. 
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
-
butterbutter
- Пишете, о, братя
Няма логика на единия изпит тези неща да се считат за знак, а на другия-не. Все пак говорим за еднакви формати изпит.mareto написа:В моята зала на изпита по История ни казаха, че можем да задраскваме по всякакъв начин, а на литературата казах да не драскаме изобщо. По история казах, че може със звездички или цифри да вмъкваме, по литература казаха, че това ще се счита за знак.
- mize
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
оффффффффф ще получа удар вече
-
vizikomp
- В началото бе словото
Obadih se v SU (istoricheskiq fakultet) i kazaha ,che "bi sledvalo ocenkite da izlqzat dnes , no ne e absolutno sigurno" , t.k. "zavisi ot rabotata na Ucheben Otdel"

Все пак става дума за различни проверяващинадето написа:Е, едва ли са искали точно 50 работи да имат отлична оценка.Но със сигурност сега ще режат повече, за да идат повече хора на редовния.
Днес ще е, ама най-вероятно след 16:00mize написа:оффффффффф ще получа удар вече![]()
![]()
![]()
![]()