Мисля, че е пределно ясно, че това, което е свързано с управлението преди десет години е пряко свързано и с днешните събития.FMI написа:Както казах, вече сме 2009-та и въпроса е какво ще стане утре, а не преди 10 години. Писна ми да дъвчете едни и същи лъжи от времето когато сте ходили прави под масата, а аз съм имал поне малко понятие какво се случва и щом ти казвам че Костов е боклук, значи е така. Доказах ти го многократно, искаше аргументи, дадох ти безброй, да продължавам спора с "Тома неверни" е все едно да си споря с радиото...
Сега по-скоро ме интересува какво можете да ми кажете за БойКостов?
Второ, твоите доказателства почти винаги опираха до изразяване на лично мнение за неща, от които после се оказва, че не разбираш много. Най-показателно е последното, типично за едно друго време - "щом ти казвам, значи е така...". На никого, според мен не си успял и не можеш да успееш да докажеш нещо, което сам не разбираш - ти и на себе си не си го доказал вероятно, просто ти харесва да мислиш така.
Колкото до Костов и ГЕРБ, коалицията на момента е удачна, а да се олицетворява ГЕРБ единствено с ББ е малко неправилно, защототам освен мутри има и способни хора. Едни от малкото почитатели на ГЕРБ, които не са само печалбари и властомани имат други цели и виждания, свързани с ГЕРБ, различни от това, да възхваляват един надут простак.