той я даде по-раноmareto написа:Такава информация да дадеш по- рано следващия пътScorpion написа:Успех утре с писането по Смирненски.![]()
записвам се за уроци, моля. (:
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
той я даде по-раноmareto написа:Такава информация да дадеш по- рано следващия пътScorpion написа:Успех утре с писането по Смирненски.![]()

Може ли да се запиша ?Scorpion написа:За целта се запиши за моите уроци.
272 си е коварна аудитория. Кофти спънка се получи. Дано поне да се е представило добре на самия изпит момичето. А за уроците - елате повече.lacuna_coil написа:Току-що гледах репортаж по БТВ за изпита. Момичето, дето изтегли темата за Смирненски, се спъна много гадно![]()
А като гледам колко желаещи има за уроците на Скорпион. Давайте смело - записвайте се.
Моята стратегия е същата с това изключение, че на предварителния по история възлагам по-големи надеждиiliyana_blg написа:Честно казано сега, когато мина изпита по БЕЛ, вълнението ми за историята постихна. Вече мисля само за резултатите от литературата. Просто аз цяла година съм си наблягала на нея и една евентуално слаба оценка би било огромно разочарование за мен. А по история какво толкова - за половин година аз научих 3 темиОстаналото го научих в рамките на седмицата преди изпита в ЮЗУ и седмицата преди този в СУ. Нормално е да съм оплескала там нещата и честно казано няма да съм чак толкова разочарована от слабата оценка. Не, че няма да ми стане гадно, но все пак е по-приемливо.
Най-страхотният вариант за мен би бил висока оценка по БЕЛ, в този случай целият юни и половината юли ще си готвя само историята и ще се справя на редовния, а иначе пак ще ми се размият нещата. И накрая ЮЗУ ще ме приути при себе сиА така ми се иска да стана малко софиянче
![]()
![]()