КСК 2009 - Биология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
kostadin
В началото бе словото

Re: КСК 2009 - Биология

Мнение от kostadin »

mina написа:О, аз говорех за формирането на бала за специалност "Медицина" :wink: Иначе за биологическите специалности се умножава по 3 оценката. А това за по-високия бал при момчетата, го има само в биологическите специалности така като гледам. И въобще не може да се говори за полова дискриминация, защото все пак вие си го определяте бала :) Явно, че учите повече от нас и изкарвате по-високи оценки :wink:
Това последното изречение,че учиме повече ми прозвуча като шега :lol: :lol: :wink: .Не ИМА ПОЛОВА хаахах.Е това ще рече,че тая година ако са по-зле резултатите при момчетата и минималния бал ще е по-нисък и ще се влиза с по-ниска оценка.....
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

kostadin4oo според мен има няква грешка!Повечето спецялности винаги изискват по-голям бал за момичетата,щото уж се води,че учим повече!Само техническите бяха май обратното!Погледни от по миналата година и ще видиш,че са точно обратно нещата:)
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

Ами виж, минималният бал не се измисля от някой си :) Примерно за дадена специалност се приемат 20 момчета. Последното прието момче, т.е. 20-тото момче, определя минималният бал, т.е. неговият бал е минимален. Затова се дават тези балове, за ориентир. Демек, за да ИМАШ ШАНС да те приемат, трябва да изкараш по-висока оценка, от последното 20-то момче. Затова казах, че явно вие учите повече, или поне изкарвате по-високи оценки от момичетата. А може би проблема е в местата мъже/жени, защото ако не се лъжа, за някои специалности местата за жени са повече от местата за мъже. По този начин, ако приемат 20 жени и 15 мъже, нормално е 15-тият мъж да има по-висок бал от 20-тата жена :wink: Виж вече за местата за специалност може да казваш, че има дискриминация :)
kostadin
В началото бе словото

Мнение от kostadin »

ДА БЯХ СИГУРЕН,че ИМА ПОЛОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ :lol: :lol: :wink: ...Вие жените сте виновни за всичко :lol: :lol: :wink: ..Това в кръга на шегата...Ние момчетата трябва да се стегнем просто,пък и момичетата да се стегнете да покажем Юли месец на какво сме способни.Все пак момчетата и момичетата не сме конкуренти поне не в СУ,защото се взима бр жени и бр мъже.....
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Мнение от Rehabilitator_ »

Абе хора, интересно ми е, защо според вас в СУ не се обявяват критерии след изпита по биология, както е в МУ? Колега, относно студената бира, аз не пия бира, ама виж водчица става :) :) :)

Към колежката Хард: идентификациите са изключително безполезни, дори човекът който ще ти представи писмената работа, може въобще да не е участвал в комисията по проверка, а и със сигурност са ти взели част от оценката и за правопис: специялност????? :( бъзикам се де, са да не ме нахокате пак :)
Последно промяна от Rehabilitator_ на 10 Май 2009, 20:30, променено общо 1 път.
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Рехабилитатораааа айдеее навита съм за водка,ама мене и бърбана мнооо ме радва :mrgreen: а и скоча си го бива :wink: :cheers: Ама ше те научим да пиеш биричка :tatice_03: :angel4: :occasion5:
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Абе предпочитам 5 водки и нагоре с колелата........бирата е гадна, ако ме извините за израза, ама си пикате парите :D, аре са па бърбан, скоч, без изгъзици, не е ли си да си пиинеш едно менте, заеби ти.... :) :) :)
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Исината се казва РАКИЯ РАКИЯ РАКИЯ ДОМАШНА РАКИЯ РАКИЯ РАКИЯ хахахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cheers: :cheers: Напраоо ти реже главата наполовинаа хахахаха
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

А, домашарка дааааааа- yes, тва е истината....... :) :) :)
Аватар
molekulata
В началото бе словото

Мнение от molekulata »

kostadin написа:
burnOut написа:
molekulata написа:По кристална 2-ка едва ли ще имам някога,нооо не съм кой знае колко тъжна,на редовния повече.
И дано да земете матурата,на тези който им предстои,че там 2-ри шан няма :laie_14:
Що бе, що да няма втори шанс? Септември пак има матури.
Ама нали знаеш,че ако не вземеш матурите няма да можеш да влезеш в ВУЗ и тая година ти се проваля.Най-рано другата евентуално...

:y:s :nod:s Точно така
Ако не сме първи сред първите,то тогава за какво ни е младостта [!i]

http://www.bgbanka.com/reg.php?ref=12861
plamy_
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от plamy_ »

дайте линк .. къде си проверихте резултатите?
Smile because you can..
Аватар
La_Contessa
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
Курс: четвърти

Мнение от La_Contessa »

plamy_ написа:дайте линк .. къде си проверихте резултатите?
http://sites.uni-sofia.bg/ksk/ :wink:
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

А така Рехабилитаторчоо,дойдохме си на думата ;) :) :mrgreen:
Последно промяна от HardStar на 10 Май 2009, 21:57, променено общо 1 път.
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от scalpelo »

:lol: :lol: :lol: каква дискусия се е заформила :lol: :lol: :lol:

Поздрав за Костадин и Гогата http://www.youtube.com/watch?v=jS1YLIMxoGo , жените да врътнат по една салатка, а ние да се заемеме с резането на луканката на тънко и да видиме кой какво ще пие :cheers: :cheers: :cheers: :lol: :lol: :lol:
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Добре казано scalpelo :beach:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”