[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6
Ти ми донеси шоколадче, пък ще простим невежеството ти.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И на мен са ми гадни и в таратора, който правя, не са възможни.Solveig написа:В моя курс има хора, които изпадат в истински ужас при споменаването на орехи в таратора... Т.е. не могат да разберат как е възможно.
Ваня, ако може да се падне само един от авторите, моят глас отива за Олпорт.
ЕдИТ: Хах, Ники, за секунди. Сега трябва да мисля с какво да подкупвам Мила, за да прости и моето невежество. Ама пък знам един много готин "алтернативен" таратор, но ако ви кажа допълнителната съставка, орехите просто ще ви избледнеят в спомените. Обаче е вкусен, което е най-странното.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 10 Май 2009, 18:34, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Ели, кажи ми, че слагаш копър, инак няма да спя спокойно.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Слагам, мда.
Впрочем, имах една колежка от НБУ, която в Русе си поръчваше "един таратор без орехи, копър и чесън".
В общи линии, ядеше айрян с краставица.
Аз имам възражения само срещу орехите (и понякога срещу чесъна - според зависи от ситуацията и как се очертава да продължи денят).
Впрочем, имах една колежка от НБУ, която в Русе си поръчваше "един таратор без орехи, копър и чесън".
Аз имам възражения само срещу орехите (и понякога срещу чесъна - според зависи от ситуацията и как се очертава да продължи денят).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Готвимисеготвимисеготвимисеготвимисеготвимисе. А не ми дават да припаря до печката.Или ако припаря ще ме гледат в ръцете и ще се вбеся
New jorney
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ми то и аз точно това харесвам. Чесън не понасям, зелении от всякакъв род също, и ядки не обичам... За какво са ми в таратора тогава?Търговецът на кристал написа:Слагам, мда.
Впрочем, имах една колежка от НБУ, която в Русе си поръчваше "един таратор без орехи, копър и чесън".В общи линии, ядеше айрян с краставица.
![]()
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Ай, колко е готино да си говорим за готвене. Сега ако и Ели ни каже допълнителната съставка на своя таратор...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Болна съм 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Душко, аз съм последният човек, с когото можеш да си говориш адекватно за готвене (доколкото тараторът изобщо може да се свърже с готвене изобщо). Всъщност, вероятно не бааааш последният, но съм на опашката, гарантирам.Solveig написа:Ай, колко е готино да си говорим за готвене. Сега ако и Ели ни каже допълнителната съставка на своя таратор...
Тайната съставка - на ЛС, щото ще ме анатемосат тук.
В края на ноември
В края на ноември
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Сирене?
И на мен ми стана любопитно
Иначе как обичам таратор с орехииииииии
Иначе как обичам таратор с орехииииииии

Ели, когато правиш нещо в кухнята, крайният резултат от което на теория или на практика е храна, това неизменно е готвене.Търговецът на кристал написа:Душко, аз съм последният човек, с когото можеш да си говориш адекватно за готвене (доколкото тараторът изобщо може да се свърже с готвене изобщо). Всъщност, вероятно не бааааш последният, но съм на опашката, гарантирам.Solveig написа:Ай, колко е готино да си говорим за готвене. Сега ако и Ели ни каже допълнителната съставка на своя таратор...
Тайната съставка - на ЛС, щото ще ме анатемосат тук.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хаха, как ми вдигаш акциите обаче...
* Пък и не всеки може да направи друсан кебап с ананас, факт.
... стига бе, току-що открих напълно непознат човек по име и внимателно разглеждане на снимки из Фейсбуук. Сега остава и да не съм сгрешила и ще е чудесно.
И стига вече кулинария, има си тема, която плаче за съживяване, впрочем - някъде из този раздел е.
* Пък и не всеки може да направи друсан кебап с ананас, факт.
... стига бе, току-що открих напълно непознат човек по име и внимателно разглеждане на снимки из Фейсбуук. Сега остава и да не съм сгрешила и ще е чудесно.
И стига вече кулинария, има си тема, която плаче за съживяване, впрочем - някъде из този раздел е.
В края на ноември
В края на ноември
Добре де, Ваня Щерева има песни, които са добре. И такива които не са зле. Ама кой по дяволите й е разрешил да омаже "Арлина"?!

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Става грозно, когато бившият ти и приятелките ти започнат да се нападат взаимно...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мид, мога да ти предложа поне 2 по-лоши варианта.
Не се впрягай.
Не се впрягай.
В края на ноември
В края на ноември