Това последното изречение,че учиме повече ми прозвуча като шегаmina написа:О, аз говорех за формирането на бала за специалност "Медицина"Иначе за биологическите специалности се умножава по 3 оценката. А това за по-високия бал при момчетата, го има само в биологическите специалности така като гледам. И въобще не може да се говори за полова дискриминация, защото все пак вие си го определяте бала
Явно, че учите повече от нас и изкарвате по-високи оценки
КСК 2009 - Биология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2009 - Биология
- HardStar
- В началото бе словото
kostadin4oo според мен има няква грешка!Повечето спецялности винаги изискват по-голям бал за момичетата,щото уж се води,че учим повече!Само техническите бяха май обратното!Погледни от по миналата година и ще видиш,че са точно обратно нещата:)
Ами виж, минималният бал не се измисля от някой си
Примерно за дадена специалност се приемат 20 момчета. Последното прието момче, т.е. 20-тото момче, определя минималният бал, т.е. неговият бал е минимален. Затова се дават тези балове, за ориентир. Демек, за да ИМАШ ШАНС да те приемат, трябва да изкараш по-висока оценка, от последното 20-то момче. Затова казах, че явно вие учите повече, или поне изкарвате по-високи оценки от момичетата. А може би проблема е в местата мъже/жени, защото ако не се лъжа, за някои специалности местата за жени са повече от местата за мъже. По този начин, ако приемат 20 жени и 15 мъже, нормално е 15-тият мъж да има по-висок бал от 20-тата жена
Виж вече за местата за специалност може да казваш, че има дискриминация 
ДА БЯХ СИГУРЕН,че ИМА ПОЛОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ
...Вие жените сте виновни за всичко
..Това в кръга на шегата...Ние момчетата трябва да се стегнем просто,пък и момичетата да се стегнете да покажем Юли месец на какво сме способни.Все пак момчетата и момичетата не сме конкуренти поне не в СУ,защото се взима бр жени и бр мъже.....
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Абе хора, интересно ми е, защо според вас в СУ не се обявяват критерии след изпита по биология, както е в МУ? Колега, относно студената бира, аз не пия бира, ама виж водчица става

Към колежката Хард: идентификациите са изключително безполезни, дори човекът който ще ти представи писмената работа, може въобще да не е участвал в комисията по проверка, а и със сигурност са ти взели част от оценката и за правопис: специялност?????
бъзикам се де, са да не ме нахокате пак 
Към колежката Хард: идентификациите са изключително безполезни, дори човекът който ще ти представи писмената работа, може въобще да не е участвал в комисията по проверка, а и със сигурност са ти взели част от оценката и за правопис: специялност?????
Последно промяна от Rehabilitator_ на 10 Май 2009, 20:30, променено общо 1 път.
- HardStar
- В началото бе словото
Рехабилитатораааа айдеее навита съм за водка,ама мене и бърбана мнооо ме радва
а и скоча си го бива
Ама ше те научим да пиеш биричка

-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Абе предпочитам 5 водки и нагоре с колелата........бирата е гадна, ако ме извините за израза, ама си пикате парите
, аре са па бърбан, скоч, без изгъзици, не е ли си да си пиинеш едно менте, заеби ти....

- HardStar
- В началото бе словото
Исината се казва РАКИЯ РАКИЯ РАКИЯ ДОМАШНА РАКИЯ РАКИЯ РАКИЯ хахахахаха
Напраоо ти реже главата наполовинаа хахахаха
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
А, домашарка дааааааа- yes, тва е истината.......

- molekulata
- В началото бе словото
kostadin написа:Ама нали знаеш,че ако не вземеш матурите няма да можеш да влезеш в ВУЗ и тая година ти се проваля.Най-рано другата евентуално...burnOut написа:Що бе, що да няма втори шанс? Септември пак има матури.molekulata написа:По кристална 2-ка едва ли ще имам някога,нооо не съм кой знае колко тъжна,на редовния повече.
И дано да земете матурата,на тези който им предстои,че там 2-ри шан няма
Ако не сме първи сред първите,то тогава за какво ни е младостта [!i]
http://www.bgbanka.com/reg.php?ref=12861
http://www.bgbanka.com/reg.php?ref=12861
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- HardStar
- В началото бе словото
А така Рехабилитаторчоо,дойдохме си на думата

Последно промяна от HardStar на 10 Май 2009, 21:57, променено общо 1 път.
- scalpelo
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Поздрав за Костадин и Гогата http://www.youtube.com/watch?v=jS1YLIMxoGo , жените да врътнат по една салатка, а ние да се заемеме с резането на луканката на тънко и да видиме кой какво ще пие
- HardStar
- В началото бе словото
Добре казано scalpelo