Български футбол - Първобитен футбол
Модератори: ники, Methuselah
-
Bilbo
- Танцуващия с клавиатури
Re: Български футбол - Първобитен футбол
Докато Георги Аспарухов е направил добро само за Левски, така ли?humanityisthedevil написа:Аз виждам много лошо Гунди да има място сред тях. Вдигайте си плакати на велики футболисти и нека Гунди да си стои спокойно при тях, но не и при "Великите Българи" "(които са велики защото са направили много за ЦЯЛАТА страна).
Май не схващаш идеята на Запада....те искат да кажат с тази хореография точно,че Гунди е нац.герой щом поставиха лика му до тези,които са се жертвали за да може да живеем ние сега свободни....JudyRamone написа:Сектор Б издигна знамена с ликовете на хора, които уважава и които помни. Не виждам нищо лошо гордостта на тима - Гунди, да не намери своето място сред тях.
Но явно наистина не може да го разберете....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Bilbo
Грешиш. По тая логика за много от въпросните лица можете да тръгнете да спорите, като започнем от цар Борис III.Митака написа:Май не схващаш идеята на Запада....те искат да кажат с тази хореография точно,че Гунди е нац.герой щом поставиха лика му до тези,които са се жертвали за да може да живеем ние сега свободни....JudyRamone написа:Сектор Б издигна знамена с ликовете на хора, които уважава и които помни. Не виждам нищо лошо гордостта на тима - Гунди, да не намери своето място сред тях.
Но явно наистина не може да го разберете....
Клоуни.
Кой е казал такова нещо?
Цар Борис за мен също е национален герой заради начина си да отстоява позицията си...говоря за въпроса с евреите....въпреки,че не ми харесва какво е направил той е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Цар Борис за мен също е национален герой заради начина си да отстоява позицията си...говоря за въпроса с евреите....въпреки,че не ми харесва какво е направил той е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Bilbo
Идеята ми е, че докато вие се заяждате за плаката на Гунди, друг може да се заяде за Стамболов примерно, трети за Ботев. Довода ви, че за да си национален герой трябва да си загинал в бой за свобода, е доста евтино заяждане. Хореографията беше супер идейна и много добре изпълнена, премирете се с това.
Аз това ти казвам бе,че ВСЕКИ един...ама ВСЕКИ един,който е паднал в бой за свободата ни е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ.....
Тези които не го признават това не са БЪЛГАРИ....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Bilbo
Въпросът е, че някои хора имат различни представи за израза "умрели за свободата". Това е друга тема. И аз мисля, че всеки дал живота си в битка за България е герой. Но обратното не е вярно - НЕ всеки национален герой е умрял в бой.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Браво, каза ви го безпристрастен човек. Лично аз днес ще си дръпна мача от замундата и ще преценя и сам за агитките, но това, което Билбо говори са пълни глпости. Бас ловя, че точно ти си от гостите на стадиона, които чат пат си отварят остата, само за да могат после да кажат, че са викали.humanityisthedevil написа:Баси грозния мач момчеее...
Добре че Гонзо и Йовов излязоха та да може Левски да се посъживи. Не знам какво е било на терена, аз като стар семкар и фланелкаджия от телевизора чувах само сектор Г, чиято хореография беше в пъти по-добра от тая на Б.
Целия проблем на мача беше в това, че Цеца нещо се сдухаха и оставиха отбора на Левски (които по-принцип е още по-слаб) да ги надвие. В тоя случай вината е изцяло върху ЦСКА.
Квото и да си говорим, по-грозен футбол рядко ще видим на друго място.
ЦСКА е шампион тая година.
А това С гунди редом До Левски и Ботев е абсурдно. Какво общо имат те с вашето отборче?
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ама вие падате от това отборче,
така че замълчи...
така че замълчи...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
Bilbo
Ники, не говори по теми, за които нямаш представа, просто самия ти ставаш смешен. 
-
Bilbo
Асоциираме се с великите българи. Какво странно намираш в това? Именно нашите основатели в 1914 са избрали Васил Левски за патрон на отбора. A вашите "патрони" ви ги показахме вчера ... [url]hhttp://img2.sportal.bg/new/uploads/galery/2009_05/levski_agitka/IMG_5328.jpg[/url]ники написа:А това С гунди редом До Левски и Ботев е абсурдно. Какво общо имат те с вашето отборче?
- ники
- Легендарен флуудър
Да, ама вие нямате никакво право да си "избирате" Левски за патрон
И ако Левски беше жив сега,
той щеше да е фен на ЦСКА
И ако Левски беше жив сега,
той щеше да е фен на ЦСКА
-
Bilbo
Чакай сега...нямаме право да си избираме който и да е национален герой за патрон, или само Левски ?
Аз по твойта инфантилна логика мога ли да кажа "вие нямате право да имате червена петолъчка на емблемата" ?
- ники
- Легендарен флуудър
Билбо, червената петолтъчка не е общобългарски символ и много ме съмнява хората да й се прекланят, да пишат стихове за нея и да й носят цвета на гроба. Левски е герой на цяла България. Избирайки го за свой патрон, вие едва ли не казвате, че той е вашия герой.