Желязна логика.
Български футбол - Първобитен футбол
Модератори: ники, Methuselah
-
Bilbo
- Танцуващия с клавиатури
Re: Български футбол - Първобитен футбол
Значи "безпристрастните" не трябва да намират Гунди за велик българин така ли?
Желязна логика.
Желязна логика.
Слаб шофьор да.....велик българин-НЕ
Великите българи са тези,които са дали живота си тази страна,които са правили всичко в името на родината си.....да казваш,че футболист,който и да е той...Гунди,Стоичков и т.н е ВЕЛИК е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
- Курс: втори
Я земи ти си спомни кога е живял Гунди и какво точно е било положението тогава с футболните кариери. ... И земи го преодолей този мач.След големите ви думи как сте щели да ни размажете , гледах ваши фенове как си тръгват от стадиона и едвам се одържаха да не си хвърлят шаловете в някоя кофа.И тези фенове беха от така наречените ви СКИНХЕДС дето всеки от цеце се хвали с тях и защо нямали от определен етнос фенове.Земи се осъзнай малко ...Митака написа:Вземи виж снимки и виж как на вашата хореография има толкова много свободни места,където хората не вдигнаха хартиитеBilbo написа:Не отричам, че хореографията ви беше силна, НО - не по-силна от нашата. За сметка на това обаче вие се чувахте 30 минути в началото и 10 в края на мача. Докато ние не млъкнахме 90 минути и около 20 след края на мача. Освен това вашите фенове си тръгваха след 70тата минута. 70тата (!) пичове, при 0:2, ами ако беше 0:3, или 1:7![]()
А това за Гунди сред националните герои....те лефскарите са такива...живеят в собствените си заблуди.
Сравняват футболист,който може и да е бил добър,но не е постигнал нищо значително в кариерата си с хора,които са дали живота си за тази страна.....и пак ние сме жалки,нали лефскари?
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
Гунди е бил добър футболист за времето си (с оглед на разни клипчета, които съм гледал и каквото съм чел за него, най-малкото защото нито аз, както предполагам и никой от вас не го е виждал на живо как играе), но в никакъв случай не мога да кажа велик. Какво толкова велико нещо в национален мащаб е постигнал той за да заслужи мястото си до Ботев, примерно? Просто си признайте, че не сте могли да си свалите сините очила в тоя случай. Идеята за хореографията ви иначе е яка, но именно тая типично левскарска проява осра цялото впечатление.
Not because the fox barks...
-
Bilbo
За болната ти душица няма и куршум да похабя - директно на бесилката. Клоун.Митака написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Слаб шофьор да.....велик българин-НЕ
Великите българи са тези,които са дали живота си тази страна,които са правили всичко в името на родината си.....да казваш,че футболист,който и да е той...Гунди,Стоичков и т.н е ВЕЛИК е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
На това "момиченце" Билбо няма да му отговарям,защото явно наистина сините му очилца се запотиха вече
Пак казвам....да сравняваш един обикновен футболист с национални герои е ТЪПО!!!
Пак казвам....да сравняваш един обикновен футболист с национални герои е ТЪПО!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Bilbo
Първо ти кой си, че да критикуваш хореографията на сектор "Б". Второ, къде видя да е описвана като "плакати на хора, постигнали нещо в национален мащаб". Свалете си червените очила и разберете колко сте смешни и жалки.humanityisthedevil написа:Гунди е бил добър футболист за времето си (с оглед на разни клипчета, които съм гледал и каквото съм чел за него, най-малкото защото нито аз, както предполагам и никой от вас не го е виждал на живо как играе), но в никакъв случай не мога да кажа велик. Какво толкова велико нещо в национален мащаб е постигнал той за да заслужи мястото си до Ботев, примерно? Просто си признайте, че не сте могли да си свалите сините очила в тоя случай. Идеята за хореографията ви иначе е яка, но именно тая типично левскарска проява осра цялото впечатление.
Васил Левски значи не е национален герой така ли?
Гоце Делчев,Христо Ботев,Мара Бунева и те не са национални герои,така ли?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Взех, че изчетох всичко от вчера насам. Обидите ги изтрих отново.
Разбирам, че няма как да не прехвръкват искри в тая тема - все пак и аз съм футболем фен. Както виждате, етикитите по адрес на отборите не са цензурирани никъде, Обаче един потребител на друг да вика 'свиня' и 'говедо', и още кво ли не - сори, ама в тоя форум това няма да стане! Може и някои хора да не се обиждат, обаче няма как да го гарантирате за всички пишещи.
Следващия човек, обидил някого лично, получава официално предупреждение! Тука не сме в кръчмата, осъзнайте се!
Разбирам, че няма как да не прехвръкват искри в тая тема - все пак и аз съм футболем фен. Както виждате, етикитите по адрес на отборите не са цензурирани никъде, Обаче един потребител на друг да вика 'свиня' и 'говедо', и още кво ли не - сори, ама в тоя форум това няма да стане! Може и някои хора да не се обиждат, обаче няма как да го гарантирате за всички пишещи.
Следващия човек, обидил някого лично, получава официално предупреждение! Тука не сме в кръчмата, осъзнайте се!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
Кви червени очила те гонят бе. Ако критикуваш нещо в Левски значи задължително си чорбар така ли? Ако чорбата бяха вдигнали същите плакати + лика на Стоичков или Пената щях да напиша абсолютно същото. Е кажи ми как да не сте ми смешни...
Последно промяна от humanityisthedevil на 10 Май 2009, 12:14, променено общо 1 път.
-
Bilbo
Спри лепилото бе пичМитака написа:Васил Левски значи не е национален герой така ли?
Последно промяна от Bilbo на 10 Май 2009, 12:15, променено общо 1 път.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Сектор Б издигна знамена с ликовете на хора, които уважава и които помни. Не виждам нищо лошо гордостта на тима - Гунди, да не намери своето място сред тях. 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
-
Bilbo
Може да не си задължително чорбар, но имаш силно чорбарско мислене, говорейки така за Гунди.humanityisthedevil написа:Кви червени очила те гонят бе. Ако критикуваш нещо в Левски значи задължително си чорбар така ли? Е кажи ми как да не сте ми смешни...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
А предполагам, че ти си онбашията на сектора...сигурен съм, че си стъпвал 3-4 пъти там...и то по големите мачове...Bilbo написа: Първо ти кой си, че да критикуваш хореографията на сектор "Б".
Хора стига с тъпа полемика...чесно...бихте ни...мача се игра...нямаше уговорки и глупости...атмосферата и в 2та сектора беше нечовешки яка...точка...кво толкова Гунди...мунди и вселенския патриарх...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
Аз виждам много лошо Гунди да има място сред тях. Вдигайте си плакати на велики футболисти и нека Гунди да си стои спокойно при тях, но не и при "Великите Българи" "(които са велики защото са направили много за ЦЯЛАТА страна).