allshallperish написа:Митака написа:Разбира се, Цесекарите винаги са по- умни, по- начетени... Кой ли се очудва ?
Аз изнасям факти,ама на някой май не му харесва да му се каже истината и веднага започва да се заяжда....ЖАЛКО
Аз не се заяждам. От Левски съм, не разбирам от футбол, не се дразня като хранят отбора, който харесвам. Обичам мачовете на национално ниво, тогава говорим за истински дух. А така да се храниме между отбори е супер безсмислено, щото всеки си има идеология, и аз няма да те убедя да харесваш моя отбор, както и ти мене. Тва не е никакво заяждане

. Просто вие се дразните един друг, за какво? И вие не знаете...
А кво е станало с тоалетните?
Храним се, защото ни харесва, защото това е война извън терена, война между агитките, трибуните, феновете , страните. Това е нещо, което или се усеща с цялото същество, или не се усеща изобщо. Така че мисля няма нужда от обяснение защо се дразним и се нападаме взаимно
С тоалетните нищо не е станало, нещо стана В тоалетните, но това е друга тема..
humanityisthedevil написа:Judy, нима ще отречеш, че в България се играе адски грозен, хаотичен и СЕЛЯНДУРСКИ футбол, с много бутания, ръгания и абсолютно НИКАКВА тактика и техника?
Именно за това нямам любим отбор от българското, защото аз искам да гледам качествена игра и ме боли кура кви агитки има и кой кви знамена вдига, да не говорим, че по-голямата част от песните които се пеят са взимани от ранни чалга хитове, баси гнусотията.
Не отричам, че клубният ни футбол е плачевен. И все пак за мен моят клуб не е просто клуб, а часове, минути, начин на живот, дреме ми колко ни е зле първенството, аз искам да гледам хубави мачове на своя отбор. Каквото, такова. Една птичка пролет не прави, но поне пее хубаво
и още нещо - песните не са взаимствани от чалга хитове, само 1-2 мелодии

, поне при нас де
@Дичоу - поклон ,страхотно мнение
И за мен това е най-важното - атмосферата и въобще настроението преди мача (като Левскарка - и по време, и след него

)
Ииии, стига сте задълбавали на тема комунизъм и демокрация, както се пее в една песничка "Denn Fußball bleibt Fußball, und Politik bleibt Politik" (kategorie c )