Български футбол - Първобитен футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено

Познайте, кой ще е шампионЪТ

Литекс
7
10%
Левски
36
52%
ЦСКА
15
22%
Черно море
1
1%
Локомотив Мездра
1
1%
Вихрен
0
Няма гласували
Сливен
3
4%
друг
6
9%

Общо гласове: 69

Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Български футбол - Първобитен футбол

Мнение от Scorpion »

Митака написа:И още нещо....Знаеш ли колко титли има Лефски по времето на Костов и Бакърджиев....3 от 4 възможни,при положение,че Бакърджиев беше един отявлен лефскар.
Според теб титлите на ЦСКА по време на комунизма са нереални,защото е комунистически отбор,ами аз тогава ще кажа пък,че титлите на Лефски по време на демокрацията също са нереални,защото нали отборчето се води чедо на демокрацията....моля обори ме ако можеш
Дори и да приемем това за титлите на Левски през демокрацията, нека сметнем.
На Левски 14 от 25 титли са при негостоприемния за тях режим - 56 %. При ЦСКА 6 от 31 - 19 %. Мисля, че е очевидно.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Изписали сте една камара неща...току що изтрезнявам...тъй, че няма да се задълбавам в безсмислена полемика...
...само ще кажа, че излязох от стадиона с усмивка до ушите....НЕЧОВЕШКАТА АТМОСФЕРА....НЕОПИСУЕМАТА ХОРЕОГРАФИЯ....НОН-СТОП ПЕЕЕНЕ.....ЛУД-НИ-ЦА....
...не гледах много мача...май май нямахме нито едно силно голово положение...здраве да е...не е първия път, в който падаме от Левски...няма да е и последен...и други такива мачове ще има....НО ТАКАВА ДИВА АТМОСФЕРА....
Митак....тенкю за цялата организация...тенкю за факлите...тенкю за знамената...принципно винаги съм хейтвал Дучо, като вземе да се пени преди мача за невиииждана по европейските стадиони хореография....дрън дрън..и накрая пак си вееме станиолите....този път обаче.....бе...трудно ми е да говоря....страшен мач...
Няма да говоря кой...кой надвикал....тва е супер субективно...важното е, че получих това, за което отидох на стадиона, а именно едно незабравимо изживяване
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Кое е очевидно....че Лефски има повече титли по време на комунизма,а ЦСКА има много малко титли по време на демокрацията....май се обърка нещо...това което написа доказва обратното на това което искаше да ми кажеш....Лефски с толкова титли по време на комунизма доказва,че се е играел истински футбол и шампион е ставал отбора,който просто е играл по-добър футбол...
А и още едно нещо за комунизма.....защо по времето на него има толкова отбори от провинцията,които са ставали шампиони,а през демокрацията.....2 титли на Литекс и една на Локо Пд....това какво ти говори....кога нещата са били по-честни?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

allshallperish написа:
Митака написа:
Разбира се, Цесекарите винаги са по- умни, по- начетени... Кой ли се очудва ?
Аз изнасям факти,ама на някой май не му харесва да му се каже истината и веднага започва да се заяжда....ЖАЛКО
Аз не се заяждам. От Левски съм, не разбирам от футбол, не се дразня като хранят отбора, който харесвам. Обичам мачовете на национално ниво, тогава говорим за истински дух. А така да се храниме между отбори е супер безсмислено, щото всеки си има идеология, и аз няма да те убедя да харесваш моя отбор, както и ти мене. Тва не е никакво заяждане :wink: . Просто вие се дразните един друг, за какво? И вие не знаете...

А кво е станало с тоалетните?
Храним се, защото ни харесва, защото това е война извън терена, война между агитките, трибуните, феновете , страните. Това е нещо, което или се усеща с цялото същество, или не се усеща изобщо. Така че мисля няма нужда от обяснение защо се дразним и се нападаме взаимно :)
С тоалетните нищо не е станало, нещо стана В тоалетните, но това е друга тема.. :)
humanityisthedevil написа:Judy, нима ще отречеш, че в България се играе адски грозен, хаотичен и СЕЛЯНДУРСКИ футбол, с много бутания, ръгания и абсолютно НИКАКВА тактика и техника?
Именно за това нямам любим отбор от българското, защото аз искам да гледам качествена игра и ме боли кура кви агитки има и кой кви знамена вдига, да не говорим, че по-голямата част от песните които се пеят са взимани от ранни чалга хитове, баси гнусотията.
Не отричам, че клубният ни футбол е плачевен. И все пак за мен моят клуб не е просто клуб, а часове, минути, начин на живот, дреме ми колко ни е зле първенството, аз искам да гледам хубави мачове на своя отбор. Каквото, такова. Една птичка пролет не прави, но поне пее хубаво :wink:
и още нещо - песните не са взаимствани от чалга хитове, само 1-2 мелодии :) , поне при нас де :roll:

@Дичоу - поклон ,страхотно мнение :)
И за мен това е най-важното - атмосферата и въобще настроението преди мача (като Левскарка - и по време, и след него :) ) :)

Ииии, стига сте задълбавали на тема комунизъм и демокрация, както се пее в една песничка "Denn Fußball bleibt Fußball, und Politik bleibt Politik" (kategorie c )
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

В тоалетните освен ебане и тупане друго не се прави.
Not because the fox barks...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Митак....тенкю за цялата организация...тенкю за факлите...тенкю за знамената
Няма за какво да ми благодариш аз помогнах за хореото,но не като някои от момчетата,които шиха знамена до 1 вечерта,правиха огромните знамена....те заслужават благодарността,защото го правят единствено в името на отбора си!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Не отричам, че хореографията ви беше силна, НО - не по-силна от нашата. За сметка на това обаче вие се чувахте 30 минути в началото и 10 в края на мача. Докато ние не млъкнахме 90 минути и около 20 след края на мача. Освен това вашите фенове си тръгваха след 70тата минута. 70тата (!) пичове, при 0:2, ами ако беше 0:3, или 1:7 :wink:
Изображение Изображение
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие

А хореграфията на Левски с ликовете на Ботев, Вазов, Левски...Гунди?!!?!? беше скандална. Изобщо как не ви беше срам да приравните един футболист (било то и добър) до националните герои на нашата страна???
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Не сме издигали национални герои, издигахме велики българи. :wink:
Изображение Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

humanityisthedevil написа:А хореграфията на Левски с ликовете на Ботев, Вазов, Левски...Гунди?!!?!? беше скандална. Изобщо как не ви беше срам да приравните един футболист (било то и добър) до националните герои на нашата страна???
Това беше най-красивото нещо в цялата ни хореография.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Мнение от Митака »

Bilbo написа:Не отричам, че хореографията ви беше силна, НО - не по-силна от нашата. За сметка на това обаче вие се чувахте 30 минути в началото и 10 в края на мача. Докато ние не млъкнахме 90 минути и около 20 след края на мача. Освен това вашите фенове си тръгваха след 70тата минута. 70тата (!) пичове, при 0:2, ами ако беше 0:3, или 1:7 :wink:
Вземи виж снимки и виж как на вашата хореография има толкова много свободни места,където хората не вдигнаха хартиите :lol:
А това за Гунди сред националните герои....те лефскарите са такива...живеят в собствените си заблуди.
Сравняват футболист,който може и да е бил добър,но не е постигнал нищо значително в кариерата си с хора,които са дали живота си за тази страна.....и пак ние сме жалки,нали лефскари?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Митака написа:
Bilbo написа:Не отричам, че хореографията ви беше силна, НО - не по-силна от нашата. За сметка на това обаче вие се чувахте 30 минути в началото и 10 в края на мача. Докато ние не млъкнахме 90 минути и около 20 след края на мача. Освен това вашите фенове си тръгваха след 70тата минута. 70тата (!) пичове, при 0:2, ами ако беше 0:3, или 1:7 :wink:
Вземи виж снимки и виж как на вашата хореография има толкова много свободни места,където хората не вдигнаха хартиите :lol:
А това за Гунди сред националните герои....те лефскарите са такива...живеят в собствените си заблуди.
Сравняват футболист,който може и да е бил добър,но не е постигнал нищо значително в кариерата си с хора,които са дали живота си за тази страна.....и пак ние сме жалки,нали лефскари?
Създадени сте жалки, жалки ще сте си доживот. Имаше хора, които не вдигаха картоните, факт. Все пак всеки един човек в сектора да си вдигне картона по правилния начин е малко по-трудно от това да се даде по едно знаме на 1 от 20 души и да се нарече това "уникална хореография". Относно Гунди...не ми се спори с инфантил като тебе, JudyRamone го каза - това беше най-добрата част от хореото.
Изображение Изображение
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие

Велики българи... Гунди май само за вас си остава велик. Нямате право на такива волности просто.
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Според теб Гунди не е велик българин ли?
Изображение Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Bilbo написа:Според теб Гунди не е велик българин ли?
Човекът е безпристрастен като мене.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Заключено

Обратно към “Спорт”