Български футбол - Първобитен футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено

Познайте, кой ще е шампионЪТ

Литекс
7
10%
Левски
36
52%
ЦСКА
15
22%
Черно море
1
1%
Локомотив Мездра
1
1%
Вихрен
0
Няма гласували
Сливен
3
4%
друг
6
9%

Общо гласове: 69

Митака
Форумно зомби

Re: Български футбол - Първобитен футбол

Мнение от Митака »

Ох как искам да ми го кажеш на 4 очи....през форума е много лесно....
А и не забравяй кой е 1-ви....
Аре живейте 5-6 месеца до следващия мач със спомените за този....както сте правили винаги...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Митака написа:Явно не си бил на мача.....имахте листовки как да вдигате хореография....листовкиииии,защото 90 % от феновете са ви от провинцията и не знаят за какво става въпрос.Прочети малко някои от сайтовете и ще прочетеш как сте я обаркали в началот...въпреки листовките на,които ясно ви бяха написали какво да правите.....
А с "фенове",които гледат любимия си отбор по ТВ-то какво да кажа.....това са великите "фенове" на Лефскито.....
За мача....заслужена победа на рогата....много слабо играхме...
Главите горе имаме 4 мача...мощна подкрепа за момчетата и това е....
Не сме като некои хора,които допреди 2-3 кръга наричаха треньора си к...а,а сега го благославят.
И така....кой е смешен?
Първо, исторически ВАШИТЕ фенове са хората от провинцията - поинтересувай се малко защо ние сме в Б, а вие сте в Г сектор. Второ, какво лошо има в това да има листовка, която казва "пъро вдигате синьо, после жълто", не е като да ти дадат едно знаменце и да си го вееш, нали, не е същото..не виждам как мислиш да обидиш някого с това. Трето, за какви ТВ фенове говориш, днес се чувахте само 30 минути, а се виждате 70. Четвърто, не съм видял някой да "благослови" Кокала, бъркаш някъде. Пето, пий една студена вода за да успокоиш наранената си червеноармейска душица и свиквай с мачкането по терена и по трибуните.
Изображение Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Абе с ТВ "фенове" не споря....
Вземи си дозата с кале за тази вечер и легай....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Bilbo
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Bilbo »

Не знам кого залъгваш, че си интересен. Клоун. :geek:
Изображение Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

БАН?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Bilbo написа:
Митака написа:Явно не си бил на мача.....имахте листовки как да вдигате хореография....листовкиииии,защото 90 % от феновете са ви от провинцията и не знаят за какво става въпрос.Прочети малко някои от сайтовете и ще прочетеш как сте я обаркали в началот...въпреки листовките на,които ясно ви бяха написали какво да правите.....
А с "фенове",които гледат любимия си отбор по ТВ-то какво да кажа.....това са великите "фенове" на Лефскито.....
За мача....заслужена победа на рогата....много слабо играхме...
Главите горе имаме 4 мача...мощна подкрепа за момчетата и това е....
Не сме като некои хора,които допреди 2-3 кръга наричаха треньора си к...а,а сега го благославят.
И така....кой е смешен?
Първо, исторически ВАШИТЕ фенове са хората от провинцията - поинтересувай се малко защо ние сме в Б, а вие сте в Г сектор. Второ, какво лошо има в това да има листовка, която казва "пъро вдигате синьо, после жълто", не е като да ти дадат едно знаменце и да си го вееш, нали, не е същото..не виждам как мислиш да обидиш някого с това. Трето, за какви ТВ фенове говориш, днес се чувахте само 30 минути, а се виждате 70. Четвърто, не съм видял някой да "благослови" Кокала, бъркаш някъде. Пето, пий една студена вода за да успокоиш наранената си червеноармейска душица и свиквай с мачкането по терена и по трибуните.
Само да отбележа, че не всички имаха упътванията, за това се получи малко объркване, но всичко се оправи доста бързо -
схватливи момчета
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Точно така, момчета. Избийте се, щото така или иначе тоя спор нема да се реши на терена никога. :lol:

Иначе браво на "Левски" - гледах второто полувреме на мача - играеха грамотно, с мисъл, браво и на Митрев - спаси всичко, което трябваше да спаси. При изгонването на Удоджи трябваше да се покаже втори жълт картон и на футболиста в синьо, въпреки че това едва ли щеше да обърне развоя на мача. Факт е, че ЦСКА не играха. Може би супер Любо не е човекът... :roll:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Митака написа:Ох как искам да ми го кажеш на 4 очи....през форума е много лесно....
Аре живейте 5-6 месеца до следващия мач със спомените за този....както сте правили винаги...
Ох, Митак...не знам с кво толкова те засегнах :o познаваме се, знаеш, че бих ти го казал на 4 очи, а ти сам си каза някъде по-назад, че победата е заслужена.
Просто тоя топик се осра отвсякъде, то не са заплахи между юзърите, то не са чудеса...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Листовките бяха само в началото, за да ви изчакаме вие да покажет най-доброто от себе си, а то не беше малко, но не беше и повече от малко повече от малко :P
Митака написа:
Айде, айде.. и вие имате такива :wink:
Митака написа:
Хм, аз лично не съм чула хвалебствени песни за тренера ни.. нито пък аз го благославям в момента, за мен все още си е много зле :roll:
Митака написа:
И така....кой е смешен?
До-ви-жда-не :lol:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Мнение от Митака »

Scarface написа:
Митака написа:Ох как искам да ми го кажеш на 4 очи....през форума е много лесно....
Ох, Митак...не знам с кво толкова те засегнах :o познаваме се, знаеш, че бих ти го казал на 4 очи, а ти сам си каза някъде по-назад, че победата е заслужена.
Просто тоя топик се осра отвсякъде, то не са заплахи между юзърите, то не са чудеса...
Не беше насочено към теб Марио,но и да беше не виждам къде е проблема?
Мога да правя каквото си искам,нали така?
@Judyramone....да ти напомням ли,че първо вие вдигнахте хореографията,още преди футболистите да са излезнали,а ние го направихме,когато те стъпиха на терена.....
А да и още нещо.....Годините отлитат бавно...калъфките множат се плавно...историята простичко говори...95 години ВЕЧНО ВТОРИ!!!
Както е и в този момент :lol:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
humanityisthedevil
Постоянно присъствие
Специалност: китаистика
Курс: втори

Мнение от humanityisthedevil »

Баси грозния мач момчеее...
Добре че Гонзо и Йовов излязоха та да може Левски да се посъживи. Не знам какво е било на терена, аз като стар семкар и фланелкаджия от телевизора чувах само сектор Г, чиято хореография беше в пъти по-добра от тая на Б.
Целия проблем на мача беше в това, че Цеца нещо се сдухаха и оставиха отбора на Левски (които по-принцип е още по-слаб) да ги надвие. В тоя случай вината е изцяло върху ЦСКА.
Квото и да си говорим, по-грозен футбол рядко ще видим на друго място.

ЦСКА е шампион тая година.
Not because the fox barks...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

И аз мога да кажа само "До-виж-да-не, До-виж-да-не!" :Alvarin_02:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Не знам какво е било на терена, аз като стар семкар и фланелкаджия от телевизора чувах само сектор Г, чиято хореография беше в пъти по-добра от тая на Б.
Каза ви го човек,който нарича ЦСКА...Цеца....
Айде честито лефскари....следващия път се постарайте да ни надвикате и да направите по-добро хорео. :mrgreen:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Митака написа: @Judyramone....да ти напомням ли,че първо вие вдигнахте хореографията,още преди футболистите да са излезнали,а ние го направихме,когато те стъпиха на терена.....
А да и още нещо.....Годините отлитат бавно...калъфките множат се плавно...историята простичко говори...95 години ВЕЧНО ВТОРИ!!!
Както е и в този момент :lol:
За първото - пообъркахме се малко. Големо чудо :P
Колкото до другото - :)
humanityisthedevil написа:Баси грозния мач момчеее...
Ти си грозен бе, баси черната станция, не те изживявам на тема футбол, честно :x
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Мнение от Митака »

За първото - пообъркахме се малко. Големо чудо
Знаеш ли защо се объркхате.....защото има доста хора от вашата агитка,които не могат да четат....ФАКТ!!!
Имам доста снимков материал от мача на който си личат доста тъмни хора във вашата агитка....нищо лично,ама....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Заключено

Обратно към “Спорт”