Указания от квестора
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: Указания от квестора
Не съм съгласна с това за пушенето. На вас може да ви е неприятно шумкането от шоколади (като се има предвид, че половината шоколади вече ги правят в опаковки без станиол...), но на мен би ми било супер неприятно някой около мен да ми вони на пепелник. Отвратително е!
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
-
Grace
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Ще си позволя да говоря на "ти". Както на теб ти се хапва шоколад, така и на мен ми се пуши. Така или иначе, едва ли ще се промени нещо, а и не говоря за всички кандидат-студенти, че мляскат и т.н. Просто ми се ще на изпита човек да получи нужното количество спокойствие, за да изяви в най-голяма степен възможностите си. ПоздравиEtiainen написа:Не съм съгласна с това за пушенето. На вас може да ви е неприятно шумкането от шоколади (като се има предвид, че половината шоколади вече ги правят в опаковки без станиол...), но на мен би ми било супер неприятно някой около мен да ми вони на пепелник. Отвратително е!
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
Ок де,ами ако аз нужното спокойствие го имам, когато хапвам шопска салатка и ракийка ,какво следва ?
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
-
Grace
- В началото бе словото
Стой си вкъщи и хапвайchikchirik написа:Ок де,ами ако аз нужното спокойствие го имам, когато хапвам шопска салатка и ракийка ,какво следва ?
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
Аз пък се чудя дали мога кенче бира да си взема за изпита.
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Направо вземи 2 каси бира, че да може да почерпиш всички в стаята 
Elämää täytyy rakastaa ^^
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
УЖАСНО СЪМ ВЪЗМУТЕН ОТ ОТВРАТИТЕЛНОТО ДЪРЖАНИЕ НА НЯКОИ ОТ КАНДИДАТ-СТУДЕНТИТЕ В МОЯТА ЗАЛА НА ДНЕШНИЯ ИЗПИТ ПО Б.Е.Л.
Тъй като изпитът по Български език и литература е най-масовият, днес имаше сериозен недостиг на асистенти и преподаватели за отговорници на зали. Направиха ме мен отговорник на зала и то зала за 40 човека. Докато чаках темата, колегата ми прочете инструкцията. След като обявих темата, в залата настана НЕИСТОВ шум. Костваше ми много нерви и усилия да въведа някакъв ред. Въпреки това през цялото време имаше хора в залата, които се смееха (вероятно се подиграваха на мен и на колегите ми) и говореха. Налагаше се да правя забележки през пет минути. Ако бях решил да следвам задълженията си така, както са ми дадени по правилник, трябваше да анулирам най-малко 5 работи. Ако на редовния изпит пак попадна в такава ситуация, няма да се колебая и ще анулирам работи, защото ТРЯБВА най-после да разберете, че вече не сте в училище! Днес тези хора демонстрираха пълно неуважение и незачитане не просто към мен и колегите ми, но и към самата институция СУ.
И един забавен епизод: Когато тръгнах да водя едно момиче до тоалетната, отново бях съпроводен от шум и нагъл кикот. Когато излязохме в коридора, момичето ме погледна с голямо съчувствие и каза: "Е, поне ще можете да разказвате, колко са тъпи някои кандидат-студенти." Та ето: разказвам! Не мисля, че тези младежи бяха тъпи, но бих казал, че бяха невъзпитани.
P.S. И престанете с off-topica за каси с бира и пр.!
Тъй като изпитът по Български език и литература е най-масовият, днес имаше сериозен недостиг на асистенти и преподаватели за отговорници на зали. Направиха ме мен отговорник на зала и то зала за 40 човека. Докато чаках темата, колегата ми прочете инструкцията. След като обявих темата, в залата настана НЕИСТОВ шум. Костваше ми много нерви и усилия да въведа някакъв ред. Въпреки това през цялото време имаше хора в залата, които се смееха (вероятно се подиграваха на мен и на колегите ми) и говореха. Налагаше се да правя забележки през пет минути. Ако бях решил да следвам задълженията си така, както са ми дадени по правилник, трябваше да анулирам най-малко 5 работи. Ако на редовния изпит пак попадна в такава ситуация, няма да се колебая и ще анулирам работи, защото ТРЯБВА най-после да разберете, че вече не сте в училище! Днес тези хора демонстрираха пълно неуважение и незачитане не просто към мен и колегите ми, но и към самата институция СУ.
И един забавен епизод: Когато тръгнах да водя едно момиче до тоалетната, отново бях съпроводен от шум и нагъл кикот. Когато излязохме в коридора, момичето ме погледна с голямо съчувствие и каза: "Е, поне ще можете да разказвате, колко са тъпи някои кандидат-студенти." Та ето: разказвам! Не мисля, че тези младежи бяха тъпи, но бих казал, че бяха невъзпитани.
P.S. И престанете с off-topica за каси с бира и пр.!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ти почакай още 2 години да ги видиш там какви се задават...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Grace
- В началото бе словото
вечен студент ти къде беше, че имам известни съмнения, че колегите ми по стая отговарят много точно на описанието ти 
вечен студент, кофти...Наща зала си беше доста тихичка за моя радост, само едно момиче се разпищя като чу темата и некви зад мене не спряха да си шепнат, ама само до там. Според мен пък е много по-редно да се анулират работите, защото иначе се получава малко двоен стандарт. + това като анулираш на 1-2ма, другите ще млъкнат.
В мойта зала квесторките бяха три жени и едната от тях беше такава сърдита лелка,че няма накъде. На абсолютно всеки направи по някое злостно коментарче. А на мен накрая като ми видя личната карта каза: А, аз се чудех кое момиче е дошло с фалшива лична карта! (понеже снимката е стара и не си приличам мн). Другите две биваха, въпреки че едната си чете книжка през цялото време, а другата си приказва не особено тихо със злобната.
Колкото до пушенето, непушачите не могат да разберат какво значи една цигара, когато си стресиран.
В мойта зала квесторките бяха три жени и едната от тях беше такава сърдита лелка,че няма накъде. На абсолютно всеки направи по някое злостно коментарче. А на мен накрая като ми видя личната карта каза: А, аз се чудех кое момиче е дошло с фалшива лична карта! (понеже снимката е стара и не си приличам мн). Другите две биваха, въпреки че едната си чете книжка през цялото време, а другата си приказва не особено тихо със злобната.
Колкото до пушенето, непушачите не могат да разберат какво значи една цигара, когато си стресиран.
Последно промяна от Loli на 11 Май 2009, 09:04, променено общо 1 път.
В зала със 105 човека цял бар трябваше да взема!arthaz написа:Направо вземи 2 каси бира, че да може да почерпиш всички в стаята
вечен студент, може така да е било в твоята зала, но аз пък искам да изкажа възмущението от моите квестори. Говориха си на глас, викаха се от края на аудиторията, за да се питат за думи в кръстословицата, поднасяха различна информация. Три различни версии чух около това как да запиша темата на книжката и дали да я пиша на беловата. Сега ако ми анулират работата заради информация на квесторите, просто ще бъди чудесно. И какви бяха тези глупости, за Бога, че нямало да приемат работи, които продължават на допълнителни листа? Или пък "пишете черновата отзад, то ще ви стигне мястото за съчинението отпред."
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Това тема за оплакване от квесторите ли е? : D
Защото в моята стая се питаха 20 минути дали изпита е 4 или 5 часа. Преди това не знаеха, че трябва да ни събират телефоните.
Да не говорим, че през цялото време се разхождаха, тази врата имам чувството, че я откачиха от пантите. И изощо си мисля, че доста хора биха могли да се попитат нещо. То колко му трябва на човек- половин цитат пак си е нещо.
Което е гадно, защото квесторите би трябвало да осигуряват равни условия на всички.
Защото в моята стая се питаха 20 минути дали изпита е 4 или 5 часа. Преди това не знаеха, че трябва да ни събират телефоните.
Да не говорим, че през цялото време се разхождаха, тази врата имам чувството, че я откачиха от пантите. И изощо си мисля, че доста хора биха могли да се попитат нещо. То колко му трябва на човек- половин цитат пак си е нещо.
Което е гадно, защото квесторите би трябвало да осигуряват равни условия на всички.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
А непушачите не сме ли стресирани? Освен да ни разрешат да излизаме по едно успокоително да си пием?Loli написа: Колкото до пушенето, непушачите не могат да разберат какво значи една цигара, когато си стресиран.
For a moment your eyes open and you know
На вас ви разрешават да си ядете шоколадите, така че щом това ви успокоява и няма проблем да го правите, защо другите да не могат да правят това което тях ги успокоява? Сега, не казвам в залата да се пуши естествено, но нищо не пречи да дадат примерно по 5 минутки или нещо от сорта. Пък успокоителни не знам на някой да са му забранили да взима.
-
Kulovcho
Като си се явил темата по БЕЛ се води като "неявил се" или като "2.00"? 
Моята е 4.63, защото съм мега тъп.
А сега си виж колко имаш.ники написа:Ами, да. Определено се чувствам по-уменВинаго съм смятал, че за да си намериш сградата, да влезеш в правилната сграда, да дойдеш в точния час и на точната дата, да пишеш по темата, са неща, за които не се изисква много развит ум, но явно не е така.
Моята е 4.63, защото съм мега тъп.