Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
оле чак тогава ли и то само едничка..кофти работа. И пак точно за нашия випуск си правят експерименти с изпитите. Дано като за първа година с 10 задачи да са по-лесни, че средно се пада по 30мин. на задача Успех на всички ви!
Първо Честита Баба Марта, да сте живи и здрави, бели и червени през цялата година. А сега по въпроса. До колкото разбрах ще се провеждат примерни изпити още преди предварителните за да се изясни положението. А именно заради факта, че пускат 10 задачи за първа година се надявам да не се унесат много с оглед трудността на задачите...
И аз така казвам, ама както иглежда може и да не е скоро.Интересно че в списание математика пише 4е в следващия брой ще е темата.Може сега заради тоя турнир да изчакват нещо, знам ли.
Наистина е забавна, аз я дадох на брат ми да я мисли (той е първи клас ) Относно новият вариант на изпита всичко изглежда прекрасно, да видим дали ще съм на същото мнение след края на предварителния
Аз съм разочарована .Надявах се изпитът да е по-труден,защото най-вероятно по английски няма да се представя кой знае колко добре и оценката ми по математика можеше да компенсира тази по английски.Както и да е,не може всички да са доволни.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Може да прозвучи черногледо, но ми се струва, че примерната(ите) тема е дадена по-лесна, за да не възроптаят всички срещу новия формат на изпита. Аз съм на мнение, че реалните изпити ще бъдат доволно по-трудни.