Бал, бал, бал......

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Бал, бал, бал......

Мнение от allshallperish »

Здравейте абитуриенти :mrgreen: !
Искам да ви препоръчам една гримьорка, която е невероятно добра и можете да й кажете какво точно искате и тя да ви го направи, в момента има много добри оферти, можете да видите всичко на този сайт, ако имате въпроси се обръщайте към мен :) !

http://www.angelina-grim.com/
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

BLUSH написа:Нашето изпращане е на 24 май, а бала на 27 май.Иначе ще сме в sky plaza в ндка,а след това в Най-клуб....Вашите балове къде ще са ?
Някой на 28-ми в Гранд Де Лукс?
Изображение
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от ShadowsInBlue »

allshallperish написа:Здравейте абитуриенти :mrgreen: !
Искам да ви препоръчам една гримьорка, която е невероятно добра и можете да й кажете какво точно искате и тя да ви го направи, в момента има много добри оферти, можете да видите всичко на този сайт, ако имате въпроси се обръщайте към мен :) !

http://www.angelina-grim.com/
Аз ще си се гримосвам сама, пък каквото сабя покаже :lol: Още повече, че след като разбрах колко ще ми е прическата, получих сърцетуп и предпочитам да дам 50 лв за грим, който после ще ползвам така или иначе.. Мое мнение.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

ShadowsInBlue написа: Аз ще си се гримосвам сама, пък каквото сабя покаже :lol: Още повече, че след като разбрах колко ще ми е прическата, получих сърцетуп и предпочитам да дам 50 лв за грим, който после ще ползвам така или иначе.. Мое мнение.
Аз също ще се гримирам сама...не е кой знае колко сложно - една спирала, сенки, гланц и съм готова :lol: Иначе с прическата, там нещата са малко по-сложни и няма как сама да се справя :roll: :lol:
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Мацката и прически прави ;).
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Вчера ми беше изпращането, супер емоционално преживяване. Изкарах невероятно! Много плакахме на тържеството и после като отидохме по стаите/за последен път/... След това обаче, лудият купон, пристигнаха зурните и около два часа пред даскалото купон и до вътре влизахме, ама набързо ни изгониха :lol:
Вечерта бяхме да хапнем и после на дискотека с класа, пак беше супер, много весело, а момчетата пък като си пийнаха, като се разчувстваха, ох много ще ми липсва класа и това е. Чак не мога да приема, че завършихме вече, че вече няма да има училище... :cry:
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Мнение от ShadowsInBlue »

Аз не бях близка с моя клас, ама сега като се замисля, че всичко свърши и ми става много гадно :(

Колкото до въпроса с прическата - 100 лв не ми мърдат, взеха ми 50 само за пробната *хлъц!* Кожодьери ньедни! :lol:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

ShadowsInBlue написа:Аз не бях близка с моя клас, ама сега като се замисля, че всичко свърши и ми става много гадно :(

Колкото до въпроса с прическата - 100 лв не ми мърдат, взеха ми 50 само за пробната *хлъц!* Кожодьери ньедни! :lol:
Хах, на мен мин.година ми излезе мн евтино. Ама чудя ви се за кво ходите на пробни прически...
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Е как за какво...не може да отидеш няколко часа преди бала да ти правят прическа, без предварително да си видяла дали ще се получи и как ще ти стои :? И моята пробна прическа беше за около 50 лв. и за бала пак толкова струва. Горе долу така ще изглежда :roll:
Прикачени файлове
P1020418gfg.jpg
P1020418gfg.jpg (105.25 KiB) Преглеждано 241 пъти
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Е, аз как отидох директно :mrgreen:
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

И аз ще съм без пробна прическа. То няма смисъл. Тя моята фризьорка колкото е шантава, дори да "пробваме" прическа, шансът да направи такава и на бала клони към 0.
Ще се надявам на творческо вдъхновение в заветния ден и това е. (:
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
butterbutter
Пишете, о, братя

Мнение от butterbutter »

о мене на пробната ме направиха на абсолютен гъз така че вече не знам какво и къде да ходя. В края на краищата и сама ще се направя, не виждам какъв е проблема да си купиш козметика и тн а за косата - също смятам сама :)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

А аз след продължително и безцелно търсене на фризьори/гримьори ме осени мисълта, че цялото занимание ще е загуба на пари и накрая пак ще ме направят като няква кифла с 5 кила грим и е*аси прическата, и реших да се доверя в ръцете на най-добрата ми приятелка - тя е пич :drunken:
Роклята - трябваше да я дам да ми скъсят презрамките, а те ми преебаха тотално роклята.....Поправимо е все пак, а в понеделник ще ходя да се разправям.
Единствения лъч в тунела са обувките. Правих си ги по поръчка, защото нося нестандартен размер (42 :lol: :lol: ) и вчера отидох да си ги взема и са СТРАХОТНИИИИ :compress: - точно както ги исках 8)
Остават ми...чанта, бижута и всичко останало :lol: омг...
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

Като написа за обувки се сетих при мен каква лудница беше, костюми ала-бала всичко имах ама обувките 48 номер докато ги взех, за малко да бях на бала с маратонки :lol:
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

аз успях си намеря 36 номер, въпреки че ми е малко голям, но 35-ти сигурно ще ми е малък, а и едва ли ще има :cry: :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”