е нищо ли не си писала..?molekulata написа:По кристална 2-ка едва ли ще имам някога,нооо не съм кой знае колко тъжна,на редовния повече.
И дано да земете матурата,на тези който им предстои,че там 2-ри шан няма
КСК 2009 - Биология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Chopin
- Да живей словото
- Специалност: жираф - редовно
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - Биология
- HardStar
- В началото бе словото
Айде секи да казва колко има
А отличниците да споделят как са написали темата
Chopin ти колко имаш брат 
-
Chopin
- Да живей словото
- Специалност: жираф - редовно
- Курс: първи
аз съм историк, ама и мен ме интересува какво трябва да напишеш или да не напишеш, за да има 2-ка..HardStar написа:Айде секи да казва колко имаА отличниците да споделят как са написали темата
Chopin написа:аз съм историк, ама и мен ме интересува какво трябва да напишеш или да не напишеш, за да има 2-ка..HardStar написа:Айде секи да казва колко имаА отличниците да споделят как са написали темата
Предаваш бял лист с надпис: "Дал Бог 3" и изкарваш 2
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
Bonbonella
- В началото бе словото
- Специалност: МУ - акушерство
5.00....дали влизам биотехнологии?
Обаче тази година има много високи оценки
Scalpe и аз като тебе съм се ИЗЛОЖИЛ.Споко ще гледаме Юли месец да оправиме нещата,нали все пак се взима по-високата оценка!Така,че сега 2,Юли 4,5-5 и всичко е наред...Иначе ме интересува,който има над 5 да каже как точно е написал темата и ако иска даже да я драсне на Worda и да я качи тука-ЩЕ БЪДА МНОГО ГЛАГОДАРЕН..И да питам за тестовите ще изкарат ли някъде отговорите.....Като отворя страницата ми пише:по-висока
оценка 155 ( 61.0 %),равна
оценка 99 ( 39.0 %)ее нали имаше уж 1000 записани защо пише 250 момчета или другите 750 са момичета

оценка 155 ( 61.0 %),равна
оценка 99 ( 39.0 %)ее нали имаше уж 1000 записани защо пише 250 момчета или другите 750 са момичета
-
nundec
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ми аз имам 5.00 , но за темата как я писах :
Ми написах 2та урока за транспорт на вещества : Цитозите и през клетъчната мемрана (двоен фосфилипиден слой ) , като този за цитозите не ми е съвсем пълен и верен... а за теста имам мисля грешни отговори.
И така, през юли повече !
Ми написах 2та урока за транспорт на вещества : Цитозите и през клетъчната мемрана (двоен фосфилипиден слой ) , като този за цитозите не ми е съвсем пълен и верен... а за теста имам мисля грешни отговори.
И така, през юли повече !
- DepartedSun
- В началото бе словото
Имам набрана частта за транспорта - ето
- Прикачени файлове
-
- Transport.doc
- (46 KiB) Свалено 54 пъти
Последно промяна от DepartedSun на 09 Май 2009, 21:32, променено общо 1 път.
„Бръчките трябва да обозначават само тези места, където преди е имало усмивки.“
-
Rehabilitator_
- Пишете, о, братя
Аре не се прави на много акълия, не определяй критерии.......кво ми се вайкаш, имаш 5,63 и ми слагаш некви сърдити човечета, от 900 човека 600 имат 2,00, а ти ми се правиш на интересна, ако ми беше наблизо със сигурност щеше да те изрежа един чук.....

- HardStar
- В началото бе словото
Rehabilitator а ти колко имаш? Аз ходих до Химическия и видях,че има 3 пълни 6-ци
Браво на момичетата!
- DepartedSun
- В началото бе словото
Нито определям критерии, нито нищо 0.о. kostadin попита и заради това го написах това. Нито съм определяла критерии, нито нищо. Няма проблем, ще му го пратя на лично и ще го махна.Rehabilitator_ написа:Аре не се прави на много акълия, не определяй критерии.......кво ми се вайкаш, имаш 5,63 и ми слагаш некви сърдити човечета, от 900 човека 600 имат 2,00, а ти ми се правиш на интересна, ако ми беше наблизо със сигурност щеше да те изрежа един чук.....![]()
![]()
„Бръчките трябва да обозначават само тези места, където преди е имало усмивки.“
- ralka_mnt
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: трети
Rehabilitator_ написа:Аре не се прави на много акълия, не определяй критерии.......кво ми се вайкаш, имаш 5,63 и ми слагаш некви сърдити човечета, от 900 човека 600 имат 2,00, а ти ми се правиш на интересна, ако ми беше наблизо със сигурност щеше да те изрежа един чук.....![]()
![]()
не знам само момичето кво ти е виновно.. да си го изкарваш на всички ........ !
Illusion never changed into something real..!!
Има ли статистика? Мойто другарче има 4.25 и ми е интересно колко човека са над нея и колко под. Ако някой знае, нека пише
Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
...Аз я помолих..Какво лошо има?Момичето се е справила,какво лошо?Евалата на такива хора,изкарала и просто помага,не виждам нищо лошо...Това,че някои хора сме се провалили НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН-НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ...
Що бе, що да няма втори шанс? Септември пак има матури.molekulata написа:По кристална 2-ка едва ли ще имам някога,нооо не съм кой знае колко тъжна,на редовния повече.
И дано да земете матурата,на тези който им предстои,че там 2-ри шан няма
Последно промяна от burnOut на 10 Май 2009, 00:10, променено общо 1 път.