Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Аватар
Tommy
Плиний Стари

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от Tommy »

FMI написа:Както казах, вече сме 2009-та и въпроса е какво ще стане утре, а не преди 10 години. Писна ми да дъвчете едни и същи лъжи от времето когато сте ходили прави под масата, а аз съм имал поне малко понятие какво се случва и щом ти казвам че Костов е боклук, значи е така. Доказах ти го многократно, искаше аргументи, дадох ти безброй, да продължавам спора с "Тома неверни" е все едно да си споря с радиото...

Сега по-скоро ме интересува какво можете да ми кажете за БойКостов?
Мисля, че е пределно ясно, че това, което е свързано с управлението преди десет години е пряко свързано и с днешните събития.
Второ, твоите доказателства почти винаги опираха до изразяване на лично мнение за неща, от които после се оказва, че не разбираш много. Най-показателно е последното, типично за едно друго време - "щом ти казвам, значи е така...". На никого, според мен не си успял и не можеш да успееш да докажеш нещо, което сам не разбираш - ти и на себе си не си го доказал вероятно, просто ти харесва да мислиш така.
Колкото до Костов и ГЕРБ, коалицията на момента е удачна, а да се олицетворява ГЕРБ единствено с ББ е малко неправилно, защототам освен мутри има и способни хора. Едни от малкото почитатели на ГЕРБ, които не са само печалбари и властомани имат други цели и виждания, свързани с ГЕРБ, различни от това, да възхваляват един надут простак.
Knights of the Cross
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Tommy написа: Колкото до Костов и ГЕРБ, коалицията на момента е удачна, а да се олицетворява ГЕРБ единствено с ББ е малко неправилно, защототам освен мутри има и способни хора. Едни от малкото почитатели на ГЕРБ, които не са само печалбари и властомани имат други цели и виждания, свързани с ГЕРБ, различни от това, да възхваляват един надут простак.
Ааааалееееелууууя!!! :JC_highfive:
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Мафиотска патрия
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

В голяма степен за съжаление да. Обаче вземи предвид факта, че способни хора от сините, се отляха там и получиха тяхната подкрепа. Аз също съм скептичен към тях, защото широката им медийна манипулация и мутренските кадри отблъскват, обаче засега са единствената алтернатива, ако искаме Синята коалиция най-накрая да свали БСП и ДПС. Още повече, че дори да са мафиотска партия, пълна с бивши комунисти и ченгета, там наистина има и десни, а и контролът върху тях от ЕП е достатъчно силен на този етап, за да ги принуждава да си задържат мутренските си нагони. Да се надяваме, че ще са достатъчно диалогични с ДСБ и СДС, за да могат да сформират стабилна, или поне относително стабилна коалиция.
Knights of the Cross
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Томи, абсурдно е да правим коалиция с този простак Борисов. Той говори непрекъснато за бой, имал е съдружие с мафиоти, копира поведението на Тодор Живков, беше избран за депутат от НДСВ. Той иска да се легитимира чрез нас като десен политик. Партията му е пълна с клиентелисти. А Лъчезар Иванов е насилник.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

proUSA написа:Томи, абсурдно е да правим коалиция с този простак Борисов. Той говори непрекъснато за бой, имал е съдружие с мафиоти, копира поведението на Тодор Живков, беше избран за депутат от НДСВ. Той иска да се легитимира чрез нас като десен политик. Партията му е пълна с клиентелисти. А Лъчезар Иванов е насилник.
Забравяш, че Костов и компания всичко дават, за да се завърнат в управлението.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Те да, ние не
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

И какво тогава ще правите десните, особено след поредния отказ на съда да регистрира Мартин Димитров? Този водевил започва да прилича на регистрацията на НДСВ, ако някои още я помнят. Оказва се, че правните експерти на СДС са поне толкова некадърни, колкото и на ЦарЯ! ТежкО ни ако подобна пасмина се включи в управлението... Най-лошото е че и Мартин не иска да си признае грешката и пое по махзарджийската пътека, да се оплаква на арменския поп (в случая на посланиците от ЕС). Досещате ли се на подобен човек колко ще му пука за проблемите на страната, след като при първата трудност търси подкрепа навън, а не вътре?
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Юристите на царчето бяха и са преподаватели по право в СУ. Т.е. при тях излагацията беше по-голяма. Там става въпрос за регистрацията на партия, тук на ръководство.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

proUSA написа:Томи, абсурдно е да правим коалиция с този простак Борисов. Той говори непрекъснато за бой, имал е съдружие с мафиоти, копира поведението на Тодор Живков, беше избран за депутат от НДСВ. Той иска да се легитимира чрез нас като десен политик. Партията му е пълна с клиентелисти. А Лъчезар Иванов е насилник.
Съгласен съм, че е абсурдно, обаче перспективите не са по-добри ако го оставим с Атака, или БСП.
Knights of the Cross
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

Всъщност, прави сте. Няма за кой да гласувам. Няма да гласувам за БСП, няма да гласувам за ДПС, няма да гласувам за АТАКА, ГВАРДИЯ и т.н., няма да гласувам и за Костов, кой остана? Усещам как и тази година няма да изневеря на себе си и няма да гласувам за никой! А да, имаше някакви ЗЕЛЕНИ, все пак много ми се иска да гласувам против всички останали, но ще видим :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Демек ще ходиш да береш гъби.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

С оглед на актуалната информация...правите доста смели изказвания за коалиции и влизане във властта :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

proUSA написа:Демек ще ходиш да береш гъби.
Ако се налага...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Аз пък бях останал с впечатлението, че вече си ги изконсумирал... Извинявам са! :|
Публикувай отговор

Обратно към “България”