КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
Аз си мисля ако днес оповестят оценките, утре след изпита си чукваме една среща в столицата и почваме да се учим, кой по история, кой по френски. Не знам методата каква ще е, важното е да има метода
Стига партийно и футболно разделение, време е за национално единение !
- DepartedSun
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Вчера от сутринта проверявам - нямаше нищо, сега - бяло поле.Патриота написа:Ах биолог ! Те вече имат оценки, нека ги изгорим на клада![]()
П.П Базикам се, иначе имате ли оценки вече, все пак вашите работи са по-малко. Ние поне да бяхме подели някаква тема по история тука, а не тия с*кс уроци на Скорпион![]()
„Бръчките трябва да обозначават само тези места, където преди е имало усмивки.“
-
Grace
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Да и то още в 9:30 след като предадем празни листи по белПатриота написа:Аз си мисля ако днес оповестят оценките, утре след изпита си чукваме една среща в столицата и почваме да се учим, кой по история, кой по френски. Не знам методата каква ще е, важното е да има метода![]()
![]()
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
- Специалност: istoria
В биологическия форум се носят зловредни слухове, че техните резултати били излезли , но пък сайтът с персоналната забил заради големия интерес
"И в свойта вяра сам не вярвам аз" както твърди лирическия герой

"И в свойта вяра сам не вярвам аз" както твърди лирическия герой
божее, после в Тютюн имало разврат, поквара етц. Те си нямат и представа до какво водят изпитите по история и литература в съвременното общество.Патриота написа:Аз си мисля ако днес оповестят оценките, утре след изпита си чукваме една среща в столицата и почваме да се учим, кой по история, кой по френски. Не знам методата каква ще е, важното е да има метода![]()
![]()
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Ние докато/ако влезем право, ще сме сексуално извратени - те сигурно всичките в ЮФ са така вече - справка Scorpion
Нещо се смълчахте, да не са излезли резултатите и да сте припаднали?
Нещо се смълчахте, да не са излезли резултатите и да сте припаднали?
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
Chopin
- Да живей словото
- Специалност: жираф - редовно
Дали ИФ работи? 
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Никой ли не е ходил до Химическия ?? Някой да е успял да си отвори персоналната информация???
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Снощи се обаждах на майка ми 2 пъти да проверява за резултатие, вторият, от които беше в 1 часа
Прибрах се към 4/ни жива, ни умряла, вчера цял ден съм се вихрила- на изпращането и после на диско пак/ и ОТНОВО проверих за резултат-нулев, събуждам се, още не съм си отворила очите, и включвам комп. да видя - никакъв резултат, аман се каза... Тъпа история, гадна, не знам какво толкова очаквам да видя като горе-долу още от самия ден на изпита си знам, че ще се ходи на редовен...
Хайде да си се отдавам на литературата и това е...
Хайде да си се отдавам на литературата и това е...
-
Grace
- В началото бе словото
E образованието си иска жертвиAmberglow написа:божее, после в Тютюн имало разврат, поквара етц. Те си нямат и представа до какво водят изпитите по история и литература в съвременното общество.Патриота написа:Аз си мисля ако днес оповестят оценките, утре след изпита си чукваме една среща в столицата и почваме да се учим, кой по история, кой по френски. Не знам методата каква ще е, важното е да има метода![]()
![]()
При мен продължава да е бяло петноLa_Contessa написа:Никой ли не е ходил до Химическия ?? Някой да е успял да си отвори персоналната информация???
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
отвори се, но нямаааа оценкаа

" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
оф, кротнете се и излезте малко навън, стига сте кесили и рифрешвали постоянно страницата :ь
изнервяте се излишно в момента, а утре имате изпит, примерно.
изнервяте се излишно в момента, а утре имате изпит, примерно.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
-
Grace
- В началото бе словото
Хааха отвори се но познайте няма нищо 
imali rezultati ot izpita po istoriq na stenata na placha
pls pls pls kajete
pls pls pls kajete
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Кой ти каза, че има резултати на "Стената на плача"?
Kim Wilde - You keep me hangin' on