КСК 2009 - История
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
- Специалност: istoria
Re: КСК 2009 - История
Ще гледаме ...........разбира се, направо ще нидовършат утре и нищо няма да ни трогне. Ей на това му се казва психическа закалка
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Представям си след редовния какво ще стане с нечии мозъци. 
Всичко е в името на конспирацията, "дръжте ги будни, няма да се явят на изпита по литература, а останалите психично здрави, ще станат лабилни"
Чудя се какво ли стоя тука и се вайкам за оценката, така и така довечера ще има "И да паднем и да бием ... "
Чудя се какво ли стоя тука и се вайкам за оценката, така и така довечера ще има "И да паднем и да бием ... "
Стига партийно и футболно разделение, време е за национално единение !
Боже, ние тук нощуваме направо.
А моята концентрация още я няма никаква. Ах, литература, литературааа.
Ах, оценки по история.
А моята концентрация още я няма никаква. Ах, литература, литературааа.
Ах, оценки по история.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- DepartedSun
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз съм с биология, но понеже вие сте по-активни и нетърпеливи, се присъединявам към вас. Вече има дати за идентифициране на работите по биология, а още няма резултатиии 
„Бръчките трябва да обозначават само тези места, където преди е имало усмивки.“
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
пък ние си мислехме, че вие вече си ги знаете оценкитеDepartedSun написа:Аз съм с биология, но понеже вие сте по-активни и нетърпеливи, се присъединявам към вас. Вече има дати за идентифициране на работите по биология, а още няма резултатиии
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
стига бе..а ние 30 страници ви завиждаме, че си знаете оценките 
Take my ego for a ride,
Ах биолог ! Те вече имат оценки, нека ги изгорим на клада
П.П Базикам се, иначе имате ли оценки вече, все пак вашите работи са по-малко. Ние поне да бяхме подели някаква тема по история тука, а не тия с*кс уроци на Скорпион
П.П Базикам се, иначе имате ли оценки вече, все пак вашите работи са по-малко. Ние поне да бяхме подели някаква тема по история тука, а не тия с*кс уроци на Скорпион
е, сега пък и ти. Нещо против уроците ли имаш? :ОПатриота написа:Ние поне да бяхме подели някаква тема по история тука, а не тия с*кс уроци на Скорпион![]()
Take my ego for a ride,
По принцип не, ама да имаше и някое момиче дето да преподава. Така някак се чуствам различен
e биолозите ги знаят оценките вече . Т.е. става въпрос за тези , които са си ги видяли вчера преди да забие сайта.
-
Grace
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Е то беше споменато в групички по трима-четирима.Патриота написа:По принцип не, ама да имаше и някое момиче дето да преподава. Така някак се чуствам различен![]()
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
зачетох се в географията
те отдавна си знаят всичко

" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Grace написа:Е то беше споменато в групички по трима-четирима.Патриота написа:По принцип не, ама да имаше и някое момиче дето да преподава. Така някак се чуствам различен![]()
![]()
Ахх върна ми надеждата, че и аз ще понауча нещо
-
Grace
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Абе то май както е тръгнало и звучната метода ще се прилагаПатриота написа:Grace написа:Е то беше споменато в групички по трима-четирима.Патриота написа:По принцип не, ама да имаше и някое момиче дето да преподава. Така някак се чуствам различен![]()
![]()
Ахх върна ми надеждата, че и аз ще понауча нещоТоку виж сме вкарали и взаимоучителната метода
![]()
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/