Ми... това е темата тук /или по-точно беше темата/ между 18:00 и 23:00s_tqh написа:на някой отваря ли му страницата с лична информация. Сега пробвам и не става. Дали това не означава, че са излезли резултатите
КСК 2009 - История
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: КСК 2009 - История
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
- Специалност: istoria
На западния фронт нищо ново
Опс, не знам на мен точно ректората от коя странами се пада ма так трябвада е, бялото петно продължава да стои в персоналната...............вероятно до понеделник

Опс, не знам на мен точно ректората от коя странами се пада ма так трябвада е, бялото петно продължава да стои в персоналната...............вероятно до понеделник
-
Grace
- В началото бе словото
- Курс: първи
То стана като "голямото шипченско стоене-чакане на резултати"
Според мен да почваме да правим график за групи и уроци при Scorpion 
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
като ги няма оценките що ни дразнят с това бяло петно ???? 
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Това вече не е нормално..Днес хората как ще си видят в коя зала са утре на изпита
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
Е за тази цел не им е нужна персоналната информацияBLUSH написа:Това вече не е нормално..Днес хората как ще си видят в коя зала са утре на изпита
Разпределението е изнесено отдавна тук.
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Аха..четох някъде коментар,че някой не може да си види залата..
А докога ли ще е така сайта
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
абе май просто си е забило..вижте в стария им сайт като щракнеш на резултати направо си дава грешка http://www-old.uni-sofia.bg/students+bg ... on+bg.html
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
Да забива но това май нищо не значи
Ех и днес ще се чака пък с литературата да става каквото ще
вече май ми е все едно
Ех и днес ще се чака пък с литературата да става каквото ще
вече май ми е все едно
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
докато го има бялото петно всеки ще цъка през 10 мин
поне да си беше както преди само със залите за изпита и нямаше да чакаме напразно 
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
........
или поне като в предишния сайт където се появяваше надпис "резултати"
a vie znaete li dali izob6o ima nadejda da 4akame dnes i utre-smisul...izlizali li sa nqkoga v subota ili nedelq???ili napravo v ponedelnik...? 
-
Grace
- В началото бе словото
Един съученик, който ходи по математика каза, че резултатите им ги качили в неделя.Margito написа:a vie znaete li dali izob6o ima nadejda da 4akame dnes i utre-smisul...izlizali li sa nqkoga v subota ili nedelq???ili napravo v ponedelnik...?
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Това за мен не е нормално, но не зная кой е луд! Тук има 10, а може би и повече кадидат-студенти(един, от които съм аз), които вече половин ден, не могат нито да спят, нита да ядат и само чакат резултати, които явно няма да излязат.
Когато обявяваха класираните за "1000 стипендии" първата година, беше съобщено, че излизат на 8 март. Стоях до 1 да ги чакам, на спах, сутринта станах в 8-нямаше нищо, излязоха неделя след обяд(на 9март). Това, разбира се, не бива да ни дава надежда, че ще имаме резултати по-рано от понеделник. Су е държавен ВУЗ, а онова беше фондация... Просто нещата се повтарят - безсъние, притеснение, невъзможност да се заемеш с нищо друго. (cry)
Когато обявяваха класираните за "1000 стипендии" първата година, беше съобщено, че излизат на 8 март. Стоях до 1 да ги чакам, на спах, сутринта станах в 8-нямаше нищо, излязоха неделя след обяд(на 9март). Това, разбира се, не бива да ни дава надежда, че ще имаме резултати по-рано от понеделник. Су е държавен ВУЗ, а онова беше фондация... Просто нещата се повтарят - безсъние, притеснение, невъзможност да се заемеш с нищо друго. (cry)
Kim Wilde - You keep me hangin' on
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Ами дано... Мисля, че достатъчно се измъчихме вече...Grace написа:Един съученик, който ходи по математика каза, че резултатите им ги качили в неделя.Margito написа:a vie znaete li dali izob6o ima nadejda da 4akame dnes i utre-smisul...izlizali li sa nqkoga v subota ili nedelq???ili napravo v ponedelnik...?
Kim Wilde - You keep me hangin' on