BLUSH написа:аа той е пич..много свестен...по-скоро да намериме темите..хем ще видиме колко имаме,хем ще махнеме 6-ците и 5-ците,които не са от форума
ето това вече е солидарност.
кога тръгваме да търсим темите казвате ?
BLUSH написа:аа той е пич..много свестен...по-скоро да намериме темите..хем ще видиме колко имаме,хем ще махнеме 6-ците и 5-ците,които не са от форума

butterbutter написа:Някой да знае резултатът как ще се появи ще има ли допълнителен линк или направо ще е изтипосано.... само да не се скролва нещо, че от страх така и няма да си видя резултата.....
Нали, или поне едно судоку за решаванеballistixx написа:Поне на този бял фон да бяха написали някой виц - за разведряване на настръхналите кандидат-студенти
Накрая ако всички на това разчитат, резултатите ще си излязат и ние ще продължим да си се потим тук докато чакаме някой да се похвали (или оплаче...) :РShadowsInBlue написа:По-добрата система е да не гледате бялото петно, а да чакате някой в сайта да каже нещо от рода на "ОМГ ОМГ ОМГ имам 2,3,4,5 или 6!" и тогава вече и вие да изфирясате.
Е когато нашите форумци проникнат в уни-то могат да напишат един-два заедно с по една 6ballistixx написа:Поне на този бял фон да бяха написали някой виц - за разведряване на настръхналите кандидат-студенти
да, вчера имаше нещо от рода на "ОМГ имам 5.50" обаче някой се ебаваше хах но като повече хора го кажат, се предполага че вече ще е вярноShadowsInBlue написа:По-добрата система е да не гледате бялото петно, а да чакате някой в сайта да каже нещо от рода на "ОМГ ОМГ ОМГ имам 2,3,4,5 или 6!" и тогава вече и вие да изфирясате.