доц.д-р Калин Гайдаров
Модератор: MidwinterSun
доц.д-р Калин Гайдаров
Здравейте на всички.Искам тук да споделите мненията ви за доц.д-р Калин Гайдаров.И по точно искам да знам какви предмети води и как се изкарват изпитите при него. 
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
на международните ни води " психолгия на междуличностните контакти" в 1ви курс. особен е.типичен психолог. изпитва стабилно, не е 5 за 4 работата при него. пи6е оценки изцяло за симпатии.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
penka_agova
- В началото бе словото
Изпитва стабилно ли?Абе за сищия Калин Гайдаров ли говорим-отличен 6 и слаб 5?????стига- това беше наи-абсурдният изпит в 1курс,мах 2 часа учене и си готов,а ако си от Сливен може да минеш и само на симпатии щото там се правила много хубава ракия напримерkokteil_molotow написа:на международните ни води " психолгия на междуличностните контакти" в 1ви курс. особен е.типичен психолог. изпитва стабилно, не е 5 за 4 работата при него. пи6е оценки изцяло за симпатии.
-
penka_agova
- В началото бе словото
Да ти кажа, не мисля че преподава някаква друга дисциплина на МО или Право...кабинетът му със сигурност не е в ЮФ,но за информация най-добре се обърни към Методически кабинет (4-ти етаж ЮФ), защото те имат уж връзка с преподавателите, в отдел студенти надали могат да ти кажат нещо....абе и аз какъв конкретен отговор дадох-да ти умре конят...guesttt написа:А знаеш ли кой е кабинета му и дали преподава нещо на по горните курсове право или МО?