а бяхме двама...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Предлагам Pimboli за министър на икономиката! Трябва да се отбележи значителния и принос към българската икономика, и в частност в хранително-вкусовата промишленост, по време на депресии! Предлагам да подкрепите кандидатурата. 
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ама това са си живи предизборни агитации...иначе пимб си е права на 100 % ,НО сега не помага............................................не помага .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Върви напред!
Човек има способността да си мисли това, което сам реши, така че защо ти е да мислиш депресантски, когато можеш да разкараш подобни глупости от ума си. Правиш това, което ти доставя удоволствие, спортуваш, правиш нещо добро за себе си, така че да бъдеш по-качествен човек и да си доволен от себе си. Защо ти е да си губиш времето в страдане, като можеш да го оползотвориш в къде-къде по-плодотворни занимания. Освен това, по тоя начин, когато се появи по-добрия човек, ще бъдеш по-добре подготвен.
Човек има способността да си мисли това, което сам реши, така че защо ти е да мислиш депресантски, когато можеш да разкараш подобни глупости от ума си. Правиш това, което ти доставя удоволствие, спортуваш, правиш нещо добро за себе си, така че да бъдеш по-качествен човек и да си доволен от себе си. Защо ти е да си губиш времето в страдане, като можеш да го оползотвориш в къде-къде по-плодотворни занимания. Освен това, по тоя начин, когато се появи по-добрия човек, ще бъдеш по-добре подготвен.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И на теб ли да разказвамPimboli написа: По-добрият човек? Интересно ми е да го срещна...
Винаги има някой по-добър.Въпрос на време и ситуация е да се срещнете. Аз също мислех, че няма по-добър от онзи, че е съвършен, че няма да се влюбя в друг, че всъщност НЕ ИСКАМ да се влюбя в друг...Е, както не исках - стана.И определено е по-добър. Или може би аз съм се научила на някои неща. И все пак - винаги има следващ, споко
Севидж на мен не ми действат депресиращо. Виж на Металика как рева...Иначе специалисти в областта на либоффната депресия и подходящи за слушане в подобни случаи са ХИМ и Еванесънс. Макар че на мен те ми оправят настроението
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ама защо изобщо трябва да се депресирате? щом можете и по друг начин, карайте по него.сега аз съм по - евънесънски настроена и от най-тежките тонова на евънесънс.................................................
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
това беше мило!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!