Най-интересната ви лекция/упражнение?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

alhimikat написа:Да се включа за втори път :)

Viva Медийно право
(изкарах 6) :)

Честито, Мони! :D Отсега ти казвам- взимам те с мен на моя изпит за късмет! :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Мнение от PrincessSuperstar »

Искам да попитам къде мога да намеря програмата на бг филология, без значение за кои курс, само да е с имената на преподавателите, понеже искам да посещавам някои лекции, а в Ректората не намерих...
Също и за PR и журналистика;)
Мерси:)
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Ето го прякото включване.
Към СОЦИОЛОГИЯТА (няма какво да си говорим за гл. ас. з-р Кирилов) ще добавя и МЕДИЙНО ПРАВО (доц. д-р Нели Огнянова е много готин човек, не го казвам само защото ме освободи :lol: ), ПАЗАР И ПРИНЦИПИ В ДОКУМЕНТАЛНОТО КИНО (Стефан Джамбазов много ме кефи, просто часът на 23. декември беше невероятен :lol: ), ЧУЖДЕСТРАННА ЖУРНАЛИСТИКА (когато дойде проф. Петров просто е неподръжаем, говори толкова увлекателно, ама много бързо понякога), и донякъде СП (самата материя е по-интересна, но когато прекараме един час в разказване на интересни истории... :roll: ) и ТЖМ(по-скоро упражненията, иначе проф. Алфандари говори бавно и спокойно, а и материята не сложна).
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

coup написа:Искав да ви попитам - въпросната Данчева , която е разочаровала толкова много хора, нали е една доцентка по езикознание?Аз имам изпит при :? и всички ужасно са ме наплашили,че обичала да къса момичета, особено ако са гримирани. Тези слухове основателни ли са - ако някой има конкретни впечатления, ще му бъда благодарна да ти сподели, защото ... :geek:
Доц. д-р Дачева ни преподава по БЕС(Български език и стилистика) - І курс, Журналистика. При нея много лесно се минава с курсови работи, така че за изпити нямаме впечатления, съжалявам :roll:
Иначе ми се струва симпатична, има интересни идеи (можеш да разбереш повече от google :D)
Успех на изпита!
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

PrincessSuperstar написа:Искам да попитам къде мога да намеря програмата на бг филология, без значение за кои курс, само да е с имената на преподавателите, понеже искам да посещавам някои лекции, а в Ректората не намерих...
Също и за PR и журналистика;)
Мерси:)
За протрамите по журналистика и ВО -
:arrow: http://fjmk.atspace.com
Там - в учебни планове - има всички дисциплини с имената на преподавателите, кредити и т.н.
Учебните програми за втория семестър още не са готови, но межеш да ги видиш на информационното табло за бакалаври във факултета и да си ги запишеш или да дадеш 10 ст. и да си ги снимаш, на ксерокса ще ги има. :lol:
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

благодаря, bvz :D
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

bvz за съжаление май не можеш да ми помогнеш. На мен ми преподава по общо езикознание и само ни разправя как всичко трявало да се знае като "Отче наш", като че ли някой го знае ... Мерси , все пак. И на теб успех.
Аватар
yavor
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от yavor »

~ Sarcana ~ написа:
мдам, засега най-интересно ми е на история на психологията (лекции, Александров е изключителен) и на експериментална психология (упражнения, Атанасова е.. )

Ааа, гледай кой бил тука! Явор :D
Първи курс психология, а? :wink:

Вива АЕГ! Поздрави на Румбата :violent3:

А с'я да видим дали ще се сетиш коя съм :angel12: :lol:
я, една кака :)))
penka_agova
В началото бе словото

Мнение от penka_agova »

Реторика - Величко Руменчев :notworthy:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

penka_agova написа:Реторика - Величко Руменчев :notworthy:
Чаровен е, нали? :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Вдигам темата, за да честитя на колегите журналисти и същевременно да им кажа колко съжалявам. Видях програмата ви за втори семестър - честито, ще ви преподава Валери Стефанов - нали толкоз го искахте...Но ще ви кажа, че не знам кое е по-добре - Стефанов или Пенчев. Наистина. :? Вероятно имате поводи за радост, честито и за упражненията по ЧЖ, ние мина;ата година нямахме.
Оообаче...разминавате се с Панайот Денев по АЖ и ще ви предава само Светльо Терзиев, много симпатичен, много добре си предава материала, на изпита няма да има повече от 5-6 скъсани, но няма да има и повече от 5-6 шестици. Пропускате обаче чутовния хумор на бившия шеф на БТА, дано 3 курс да се засечете с него. :wink: А, да, и асистентът Иван вече не е в нашия факултет, както изглежда, така че ще пропуснете много интересни гледки.

Кой каквото ще да казва, миналата година намазахме. :wink:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
soul assassin
В началото бе словото

Мнение от soul assassin »

~ Sarcana ~ написа: Валери си е моят идол! Още от 11 кл., благодарение на даскалката ми от училище, която сигурно ако го види на улицата, ще го изнасили :roll:
Аз пък познавам дъщеря му :oops:
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

[/quote] Аз пък познавам дъщеря му :oops: [/quote]

и готина ли е :roll:
soul assassin
В началото бе словото

Мнение от soul assassin »

Симпатична девойка е :oops:
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Сега втория семестър най ми е кеф да ходя на лекциите по Философска антропология при Валери Динев :D
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”