КСК 2009 - История
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
Re: КСК 2009 - История
Ами вероятно поне 0.25 щети смъкнат но знае ли човек винаги има надежда да не забележат липсата така ,че споко само те да са то проблема 
Историк пишман газовик
Нещо започвам да изтръпвам при мисълта, че идва време май и за резултати.
За биологията разбрах, че щели уж да са им готови след почивните дни- етц. утре.
Какво ли става с историята, ех.
За биологията разбрах, че щели уж да са им готови след почивните дни- етц. утре.
Какво ли става с историята, ех.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
- Курс: първи
Ами дано и нашите резултати ги изнесат тази седмица, че вече не се издържа... нищо че е слабо вероятно да ги изнесат и нашите, защото по списък ние бяхме около 2600 кандидати, а биолозите са едва ~950.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Аз очаквам резултати след 15-и. Не са малко работите за проверка, пък и миналата година са се бавили 2 седмици някъде. 
-
Chopin
- Да живей словото
- Специалност: жираф - редовно
Аз не съм доволен от себе си.
Дори и в най-смелите ми мечти не се падаеш моята любима тема - Асеневеци. Когато се падна, нямаше истерична радост от моя страна, но си казах - ей сега ще се напише нещо, определено.
Накрая какво стана. Написах 8 страници, но държа да подчертая, че беше с дребен шрифт, без разстояние между редовете и без полета.
Още към 10 часа усетих, че въобще няма да мога да покажа всичко от себе си и започнах да го давам много набързо. Написах всичко по плана, но претупах някои неща. Допуснах една механична грешка - размених годините на Ловешкото примирие и битката в Тревненския проход. Това е. Гадно е, когато човек не успее да покаже това, което може при такъв огромен шанс. Най-вероятно е, понеже се готвех за тестове и не тренирах за скорост.
То верно, че човек като чете в тоя форум мненията на някои хора си мисли, че ще има 6.00, ама не е баш така
Дори и в най-смелите ми мечти не се падаеш моята любима тема - Асеневеци. Когато се падна, нямаше истерична радост от моя страна, но си казах - ей сега ще се напише нещо, определено.
Накрая какво стана. Написах 8 страници, но държа да подчертая, че беше с дребен шрифт, без разстояние между редовете и без полета.
Още към 10 часа усетих, че въобще няма да мога да покажа всичко от себе си и започнах да го давам много набързо. Написах всичко по плана, но претупах някои неща. Допуснах една механична грешка - размених годините на Ловешкото примирие и битката в Тревненския проход. Това е. Гадно е, когато човек не успее да покаже това, което може при такъв огромен шанс. Най-вероятно е, понеже се готвех за тестове и не тренирах за скорост.
То верно, че човек като чете в тоя форум мненията на някои хора си мисли, че ще има 6.00, ама не е баш така
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
Абе и аз изхождах от позицията, че не са малко работите, ама сега ми се роди друга идеяlacuna_coil написа:Аз очаквам резултати след 15-и. Не са малко работите за проверка, пък и миналата година са се бавили 2 седмици някъде.
-
brigit
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
добре..то се е видяло ,че ще чакаме ама поне да не се казва до 10 дни ,е ще излязат резултатите...с днеска тези десет дни отминаха....Айде бе хора проверявайте ,не ни карайте още да ги мислим тези теми и какви оценки ще имаме....И ние сме хора и ние имамв нерви 
-
lacuna_coil
- Писаружяк
По новините казаха, че проверяващите са 55, ако не се лъжа.
Пък и нали не си мислите, че някой ще седне да проверява по празниците ?
Пък и нали не си мислите, че някой ще седне да проверява по празниците ?
-
butterbutter
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
Хайде искам да излизат тези резултати тази седмица преди проклетото изпращане тези хора как искат да празнува човек като мисля постоянноза историята ... Искам мн мнда излязат до петък какво като е имало празници по празниците работеха повечето магазини примерно.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Момиче, СУ не е магазин и проверяващите не са продавачи.butterbutter написа:Хайде искам да излизат тези резултати тази седмица преди проклетото изпращане тези хора как искат да празнува човек като мисля постоянноза историята ... Искам мн мнда излязат до петък какво като е имало празници по празниците работеха повечето магазини примерно.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
butterbutter
- Пишете, о, братя
добре де не се засягай не съм искала да прозвучи такаScorpion написа:Момиче, СУ не е магазин и проверяващите не са продавачи.butterbutter написа:Хайде искам да излизат тези резултати тази седмица преди проклетото изпращане тези хора как искат да празнува човек като мисля постоянноза историята ... Искам мн мнда излязат до петък какво като е имало празници по празниците работеха повечето магазини примерно.
мисълта мибеше че може би има някаква вероятност да са проверявали по празниците или поне в част от дните на празниците
-
butterbutter
- Пишете, о, братя
според вас важно ли е в темата за Асеневзи да се спомене Третия кръстоносен поход и ако не е споменат дали е голяма грешка на практика този поход не е свързан с нищо конкретно, а само с различни планове на Асеневци но все пак
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Трябва,не може от ловешкия мир да отидеш чак на 1190...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Трябва, защото българската история се разглежда не изолирано, а в контекста на европейската история.butterbutter написа:според вас важно ли е в темата за Асеневзи да се спомене Третия кръстоносен поход и ако не е споменат дали е голяма грешка на практика този поход не е свързан с нищо конкретно, а само с различни планове на Асеневци но все пак
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34