по-добре педераст с мъжко държание,blackout написа:Дразни ме, когато показват нагледно, че са педерасти. Абе тоя народ се изроди бе. Може ли да тръгнеш против природата?! Може ли мъж да харесва мъж бе...![]()
отколкото мъж с педераско
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
по-добре педераст с мъжко държание,blackout написа:Дразни ме, когато показват нагледно, че са педерасти. Абе тоя народ се изроди бе. Може ли да тръгнеш против природата?! Може ли мъж да харесва мъж бе...![]()
Визирам педерастите с педерастко държание. Другите не ме бъркат. Тяхна си работа, как го харесват.Бавария написа:по-добре педераст с мъжко държание,
какво за мен?bubbly_water написа:тъпанари, които искат всичко да им е под .... задните части и да не си мръднат пръста...и целият свят да мисли само за тяхното удобство

Пешо, тия дни започвам да те харесвам все повече и повече. Много мъдри думи съзирам, написани от твоята флъдърска ръка.Бавария написа:по-добре педераст с мъжко държание,
Да, определено аз съм мн готин пич.Търговецът на кристал написа:Пешо, тия дни започвам да те харесвам все повече и повече. Много мъдри думи съзирам, написани от твоята флъдърска ръка.Бавария написа:по-добре педераст с мъжко държание,
Момче, това от кога им го обеснявам.Joker написа:Пешо не е флудър и това започва да ме дразни...
Аз определено не съм, когато ти пишеш....Бавария написа:това че пиша често
не означава, че си флуудрър.
---
Мн правилно!!!blackout написа:Визирам педерастите с педерастко държание. Другите не ме бъркат. Тяхна си работа, как го харесват.Бавария написа:по-добре педераст с мъжко държание,