Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Re: Журналисти 2009 ;)
Варненеца да отстъпи, не бях забелязал
Значи е по умен 
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
- Курс: кандидат-студент
Продължаваш ли ?
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Комплекси избиваш ти и то яко....Двамата първо не са мои фенове,ако споделят моето мнение и са мои фенове в товите очи-то директо ти го казвам ти си за 4 ти километър в столицата!!!!FMI написа:Аз не претендирам с грамотност и точно това е дума която често бъркам, дори въобще нямам никакъв усет за о/у. Определено не се гордея с това, но ти чак сега ли го забелязаДруга тема е че това е най често срещаната грешка, а и не мисля че с мен беше спора за грамотноста ти, която е на по ниско ниво дори от моята, което доста ме учудва, все пак тя е едно от основните изисквания в професията към която се стремиш.
Форумът за пореден път ти обяснявам че не е математически, журналистически или какъвто и да било. Дискусионен форум на СУ - виж горния ляв ъгал за справка!
Не видях друг освен теб да ме гони, което действие само по себе си е максимално нелепо. Но по забавното е че ако има някой по досаден от мен това си именно ти, така че нямаш думатаИ хората директно ти го казаха, ти пак рупаш ли рупаш... Сляп ли си или виждаш само каквото ти изнася?
Вярно не се славя с добра памет, но ти господин ПАМЕТ лиза доста, преди да употребиш точно този израз по мой адрес доста неоснователно, следкоето всички освен там двамата твой фенове ти се присмяха доста очевидно, дори аз май последен ти върнах жеста. И за твое съжаление хронологията го доказва. В момента с тези си постове целта ти каква е? Да заблудиш тези които четат само последняи ти пост или по скоро и себе си лъжеш или предочиташ да те цитирам и да ти припомня?
Също така моят тон в никакъв случай не е бил груб като твоя и още по малко изпълнен с обиди. Поне не и преди да ме предизвикаш с глупоста си. Всъщност аз ти дадох съвсем добронамерен съвет, макар и малко по хаплив може би... Но ако
знаех че с това ще настъпя мазол и спукването му ще отприщи пороя от комплекси които изсипа... Не че и без мен не го правеше... Но явно аз те вдъхнових така както никой друг преди това за 100-тина страници...
Това никой ли не ти го е казал или ти убягва,а???Свободно избирателно ли гледаш????И форума пише ЖУРНАЛСИТИ!!!!!ЧАК СЛЕД ТОВА Е НА СУ!!ВСЕЗНАЙКО!!!!
ТОВА СА ГО КАЗАЗАЛИ СЪФОРУМНИЦИ ИНТЕЛЕКТЕ:
FMI ти за работа говореше че ходиш,на тренировки ходиш.Нямаш време за глупости.Е,а как имаш време да твориш тия простотий във форума.Човек без работа и изглежда и без странични занимания,щом във форума ти е толкова весело,значи няма къде другаде да ти е също толкова весело.
FMI мисля,че тук -->> viewforum.php?f=55 е твоето царство-отдай му се
ТОва нещо говори ли ти,а????
Освен това както и да пиша чисто граматически пиша 100 пъти по-вярно от теб!!!!И не аз се заяждам с теб а ти с мен!!Почваш да ме дразниш сериозно.....
Ти май не виждаш по-далеч от носа си ,а????
Ти кой си,че да даваш съвети хората пък ти дадоха съвет да се изнесеш, ти продължаваш......Аз съвет ще приема,ако го кажеш в с нормален тон,а не с обиди момко!!!!
Пак казано от съфорумец:
И ти сам изтъкна факта,че 90% гледат футбол.. Ем замисли се, сигурно има причина процентът да е толкова голям..
Това пък го каза Анотний:
FMI, преиначаваш нещата, изкривяваш си ги през твоята гледна точка... Къде някой е казал че Варненец е фанатизиран фен, който се бие по мачовете, една седмица е нещастен от загубата на любимия отбор и следователно през тази седмица не учи?
Явно хората те разбраха що за стока си.....Аз просто паля прекалено много и не издържам някой да ми се петелчи и да ми се прави на интересен.......
И сега,ако пак кажеш,че си ти най-велик и смао аз съм ти казал,че ,ако ще се заяждаш не ти е мястото тук....Извинявай,ама ти дофтаса и почна да се заяждаш съвсем целенасопчено с мен...И аз не казвам на хората,които подкрепят теб-твои фенчета..Ти май не си наясно с това ,че всеки има пртаво на избор,а???
Господин всезнай!!!
Аз,че не съм идеален не съм,ама ти да ми се правиш на чиста вода-ще ме умориш от смях бе спортистчето-математик
Последно промяна от Варненец на 04 Май 2009, 23:08, променено общо 1 път.
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
фми, към мен ли това за протестите?FMI написа:Че кой не е ходил на протести за това в което вярва. Но точно ти съм убеден че с малко по различна цел ходиш там, видяхме ви на последния...
бъркаш ми субкултурата с тази нападка, ако е към мен, обаче
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- FMI
- Плиний Стари
Да, поддържам лафчето, проблем?pepso написа:Продължаваш ли ?
Или пак се заяждам?
Ако искаш за разнообразие можеш да мълчим и на друга тема
- FMI
- Плиний Стари
Мислех че е ясно към кого е, определено не към тебScionOfStorm написа:фми, към мен ли това за протестите?FMI написа:Че кой не е ходил на протести за това в което вярва. Но точно ти съм убеден че с малко по различна цел ходиш там, видяхме ви на последния...
бъркаш ми субкултурата с тази нападка, ако е към мен, обачедоста при това.
- Варненец
- Пишеща машина
FMI написа:Мислех че е ясно към кого е, определено не към тебScionOfStorm написа:фми, към мен ли това за протестите?FMI написа:Че кой не е ходил на протести за това в което вярва. Но точно ти съм убеден че с малко по различна цел ходиш там, видяхме ви на последния...
Да ти определено с други не се заяждаш-решил си,че с мен тярбва да се заядеш и толкова па,ако ще и да не си прав,защото аз за разлика от теб,ако не съм прав си млъквам...Мен ще ме е срам да се заяждам така с хората без причина бе.....Ама ти това срам не го познаваш май....
Имам чувството,че ти прави кеф да се заядеш с някой...Аз съм що годе толерантен,ама на улициата най-много да получиш тупалка!!!
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- FMI
- Плиний Стари
Я, не бил по-уменВарненец написа:FMI написа:Мислех че е ясно към кого е, определено не към тебScionOfStorm написа:фми, към мен ли това за протестите?FMI написа:Че кой не е ходил на протести за това в което вярва. Но точно ти съм убеден че с малко по различна цел ходиш там, видяхме ви на последния...
Да ти определено с други не се заяждаш-решил си,че с мен тярбва да се заядеш и толкова па,ако ще и да не си прав,защото аз за разлика от теб,ако не съм прав си млъквам...Мен ще ме е срам да се заяждам така с хората без причина бе.....Ама ти това срам не го познаваш май....
Имам чувството,че ти прави кеф да се заядеш с някой...Аз съм що годе толерантен,ама на улициата най-много да получиш тупалка!!!
Но поне имаш напредък, разбрал си че си станал за смях
И човека ме пита, аз му отговарям, умишлено не уточнявам за да не се засяга детето(ти), но ей го пак ревна...
А колкото до тупалката, приемам предизвикателството, но аз безплатно уроци не давам
- pepso
- От дъжд на вятър
Е, не! Не издържам вече! FMI, брато, ти си бахти смотания транзистор! За какво сега пак подклаждаш нов спор?!?! Баси тарамбуката си!!!!!!!
(съжалявам за езика, но просто не издържах)
(съжалявам за езика, но просто не издържах)
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !- Варненец
- Пишеща машина
Ххахах,ама и ти явно не си по-умен за какъвто се изтъкваш от 10 страници не млъква латерната....FMI написа:Я, не бил по-уменВарненец написа:FMI написа:Мислех че е ясно към кого е, определено не към тебScionOfStorm написа:фми, към мен ли това за протестите?FMI написа:Че кой не е ходил на протести за това в което вярва. Но точно ти съм убеден че с малко по различна цел ходиш там, видяхме ви на последния...
Имам чувството,че ти прави кеф да се заядеш с някой...Аз съм що годе толерантен,ама на улициата най-много да получиш тупалка!!!Не млъква
Но поне имаш напредък, разбрал си че си станал за смяхТа какво да се заяждам с теб, забавен си ми
И човека ме пита, аз му отговарям, умишлено не уточнявам за да не се засяга детето(ти), но ей го пак ревна...
А колкото до тупалката, приемам предизвикателството, но аз безплатно уроци не давам
Я да видим какво ще кажеш за хронологията,а???Нали била в твоя полза???Нали аз съм избирал произволно и никой не те гонел?А????Айде сега като ти извадих какво са казали суфорумниците пак ли аз си измислям????
Аз за смях може да съм станал,ама твоето е такава трагедия,че няма оправия
И кой е казаъл,че съм станал за смях-ти дето айде да не се изказвам за теб,че всички те разбраха какъв си....
Леле не вярвах да си пиша с толкова ограничено същество-честно
Ти също ми беше забавен,ама сега се чудя дали ще има лек за твоята болест-май няма
Наистина ще те оставя да си водиш сам спор,дано млъкнеш
- FMI
- Плиний Стари
Пак ще ти го напиша, но този път много по бавно, защото знам че четеш трудно!
Задават ми въпрос, отговарям, без да те намесвам. С цел да избегна продължаване на конфликта с теб, а ти пак се зъбиш, чак и на бой ми налиташ?
И понеже и аз не обичам насилието, но не като теб, да раздавам тупалки по улиците безпричинно
Та понеже си ми много симпатичен ще ти дам първия урок напълно безплатно, а за всеки следващ ще те таксувам.
Урок 1: Ето така ще отговоря на твоя опит за тупалка http://vbox7.com/play:c68eb04f
Задават ми въпрос, отговарям, без да те намесвам. С цел да избегна продължаване на конфликта с теб, а ти пак се зъбиш, чак и на бой ми налиташ?
И понеже и аз не обичам насилието, но не като теб, да раздавам тупалки по улиците безпричинно
Урок 1: Ето така ще отговоря на твоя опит за тупалка http://vbox7.com/play:c68eb04f
- pepso
- От дъжд на вятър
Тарамбуката се опита да бъде смешен ... Джийзъс! 
- Пишеща машина
FMI написа:Пак ще ти го напиша, но този път много по бавно, защото знам че четеш трудно!
И понеже и аз не обичам насилието, но не като теб, да раздавам тупалки по улиците безпричинноТа понеже си ми много симпатичен ще ти дам първия урок напълно безплатно, а за всеки следващ ще те таксувам.
Жив и здрав да си само кое в думите"
Имам чувството,че ти прави кеф да се заядеш с някой...Аз съм що годе толерантен,ама на улициата най-много да получиш тупалка!!!"
Не разбра,после на мен ми било трудно да чета-май от толкова задачки мозъчето ти се е изпилио...АЗ ТИ КАЗАХ,ЧЕ СЪМ ТОЛЕРАНТЕН,АМА НА УЛИЦАТА ТАКИВА КАТО ТЕБ ГИ БИЯТ, ти ми викаш,че съм те заплашвал
Той Пепсо ти го каза много добре,а забравих той ми е фен
- FMI
- Плиний Стари
А теб и коляно в главата няма да ти помогнеpepso написа:Тарамбуката се опита да бъде смешен ... Джийзъс!
Айде лека нощ от мен и със здраве
- pepso
- От дъжд на вятър
Не се притеснявай, аз колена в главата не съм получавал от доста време
Не помня даже и кога беше последно. Не отказвам и да ги раздавам. И понеже, тарамбука, си изключително заоблен и прост екземпляр, ще ти го кажа като простак на простак (понеже явно си такъв) МОЖЕШ ДА ГО СЧИТАШ И КАТО ЗАПЛАХА!
Живей си в измисления свят мижитурко
Браво, ето че успя да ме нервираш! Евала тарамбука! 
Живей си в измисления свят мижитурко