Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: Журналисти 2009 ;)
не съм правил много; но съм правил.
на протести съм ходил, с целта да не бъда просто "заради кефа" и за да бъда пионка в нечия игра. отделно гледам да си съобразявам поне малко живота така, че да не вредя толкова много на околната среда. опитвам се да се развия като човек, който ако успее да се реализира да промени нещо, макар и прашинка, в нещата. силно се надявам да стане.
иначе разбрах, хубав отговор. не настоявам за мълчание - а лошото е, че манталитета ни е така изграден. имам мнение за изграждането на цялостта на обществото ни по един точно, ама много точно определен модел, но може би е по-добре да не говорим за това в тази тема. дано нашите поколения успеят да поразцепят ръждясалите окови, които са сложени и дамгосани върху народа ни.
подцених те, варненец *към теб се обръщам*, за което се извинявам. дано и ФМИ да поспре спора, че ще вземем да изтъркаме темата и да започнем да я караме на лични нападки.
на протести съм ходил, с целта да не бъда просто "заради кефа" и за да бъда пионка в нечия игра. отделно гледам да си съобразявам поне малко живота така, че да не вредя толкова много на околната среда. опитвам се да се развия като човек, който ако успее да се реализира да промени нещо, макар и прашинка, в нещата. силно се надявам да стане.
иначе разбрах, хубав отговор. не настоявам за мълчание - а лошото е, че манталитета ни е така изграден. имам мнение за изграждането на цялостта на обществото ни по един точно, ама много точно определен модел, но може би е по-добре да не говорим за това в тази тема. дано нашите поколения успеят да поразцепят ръждясалите окови, които са сложени и дамгосани върху народа ни.
подцених те, варненец *към теб се обръщам*, за което се извинявам. дано и ФМИ да поспре спора, че ще вземем да изтъркаме темата и да започнем да я караме на лични нападки.
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Той Варненеца сам доказва умствения си багаж, като с всеки следващ пост ни убеждава все повече 
Във всяко едно изречение има противоречие и той ще е журналист, забавно ми е много, наистина
Иначе не видях някой да сипе повече не аргоментирани квалификации от него...
Също така не видях някой друг да обвинява някой в нещо... А не спря да реве че всички видиш ли него обвинявали, само не разбрахме за какво(да прочете в тълковния речник какво пише срещу думата обвинение, преди да ми отговори). Вероятно още не е дошло времето в което и той ще осъзнае че света не се върти около него, дори по лошо, че е никой... А за да го обвиняваме за нещо трябва поне да е някой!
Попринцип съм безкрайно търпелив човек и все още не е успял да ме ядоса, а и не мисля че ще успее. То си е цяло постижение че успява понякога леко да ме дразни... Все пак не всеки може да е нещастен защото любимия му отбор е загубил или някой в някакъв си форум го е стъпкал... Всъщност не съм имал това за цел в нито един момент и дори когато открито ме е предизвиквал мисля имам по-скоро отбранителна отколкото нападателна позиция и ако все пак се е почуствал стъпкан от мен, моля да ме извини за което.
Освен това след последните си постове стана единствения на който ще чета нещата по диагонала, нещо което ама наистина никога не правя, но той просто пише все едни и същи глупости, независимо за какво говори, няма друга толкова "развалена грамофонна плоча"...
Колкото до приносът ми към обществото. Имам няколко години трудов стаж в които съм си плащал данъците, което е между 1/3 и 1/4 от заплатата ми, той колко години трудо стаж има
Дори в казармата съм ходил с което се води че офицялно съм изпълнил дълга си към страната
И понеже се заяжда най вече с мен, а аз дори вече не помня защо
Та да го питам, какво направи той през последните два часа освен да се оака още повече. Аз ходих на тренировка и сега си чета и се смея докато си пийвам кисело млекце което взех без пликче, въпреки че всеки път ми предлагат и което ще изхвърля точно в кофата после
А когато няма кофа си мъкна празната кофичка с мен, докато не намеря
Сигурен съм че Варненеца не прави точно така 
Във всяко едно изречение има противоречие и той ще е журналист, забавно ми е много, наистина
Иначе не видях някой да сипе повече не аргоментирани квалификации от него...
Също така не видях някой друг да обвинява някой в нещо... А не спря да реве че всички видиш ли него обвинявали, само не разбрахме за какво(да прочете в тълковния речник какво пише срещу думата обвинение, преди да ми отговори). Вероятно още не е дошло времето в което и той ще осъзнае че света не се върти около него, дори по лошо, че е никой... А за да го обвиняваме за нещо трябва поне да е някой!
Попринцип съм безкрайно търпелив човек и все още не е успял да ме ядоса, а и не мисля че ще успее. То си е цяло постижение че успява понякога леко да ме дразни... Все пак не всеки може да е нещастен защото любимия му отбор е загубил или някой в някакъв си форум го е стъпкал... Всъщност не съм имал това за цел в нито един момент и дори когато открито ме е предизвиквал мисля имам по-скоро отбранителна отколкото нападателна позиция и ако все пак се е почуствал стъпкан от мен, моля да ме извини за което.
Освен това след последните си постове стана единствения на който ще чета нещата по диагонала, нещо което ама наистина никога не правя, но той просто пише все едни и същи глупости, независимо за какво говори, няма друга толкова "развалена грамофонна плоча"...
Колкото до приносът ми към обществото. Имам няколко години трудов стаж в които съм си плащал данъците, което е между 1/3 и 1/4 от заплатата ми, той колко години трудо стаж има
И понеже се заяжда най вече с мен, а аз дори вече не помня защо
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
Извинявай,ама кои сте тези вие..При положение,че тук последните 2 ма ти казха,че е уместно да спреш да се заяждаш да не говоря за предните страници....???Може би са някои от математичексия факултет
Аз не пиша отскоро тук и с хората се разбирахме преди да се появи твоята особа
Аз ни най-малко не претендирам за внимание мен ми е през...за това дали ще ми обърне някой вниамние,дали ще ми четеш точно ти постовете и така,ама фактът,че ти продължаваш да нахалстваш не говори добре за теб...Аз също вече не ти чета постовете понеже ти тъпчеш все в една и съща посока-не знам аз къде съм ти отправял нападки и къде съм повтарял едно и също.....Ти ме нарече идиот както и всички журналсити,че сме лизали задници доколкото помня.... 
И мен рядко така може да ме изкара от релси човек...Не си видял някой да обвинява,че ти с това почна диалога още преди 10 страници-неканен дойде и се заяде с мен-ти на какъв се правиш не мога да разбера????Айде много ти е къса паметта!!!
Какво съм правил аз отчет не ти дължа-но все пак да уважа великия математик-попрегледах литературата,ако за теб това е нищо-твой пробелм...И аз не се изтъквам как съм тренирал и как другите не били нищо,щом не споделяли мнението ми... За твое сведение ти не си ме мачкал понеже твоята особа буди смао жал и на моменти присмех у мен...
ДА НЕ ВСЕКИ ОТ ТЕЗИ 10% ДЕТО СТЕ "ЕЛИТ" И НЕ ГЛЕДАТЕ ФУТБОЛ ЗНАЕ КАКВО Е ДА ЗАГУБИ ЛЮБИМИЯТ ТИ ОТБОР-СРЕЩУ КРЪВНИЯ СИ ВРАГ ПО УНИЗИТЕЛЕН НАЧИН, само дето аз не се заяждам с вас останалите 10% а?Не влизам във форуми за да си търся внимание нали....Колко мъка има по тоя свят...Жал ми е за хора като теб,ама честно...Ако това да тернираш е голям успех-брей,че аз с моите 7 години плуване планини съм повдигнал бе
Писна ми от дискусията с теб,явно само с теб не мога да се разбера в този форум-позапитай се защо е така при положение,че не един или двама ти казаха-КАКВО ПРАВИШ ТИ В ТОЗИ ФОРУМ????И ЗАЩО СЕ ЗАЯЖДАШ С МЕН??????? Че даже и линк към вашия факултте ти дадоха
Айде бъди така любезен да ми отговориш и престани да пишеш едно и също,моля те!!!!!!И с това да се приключи,че не само на мен ми втръсна от твоите проблеми,ами и на останалите съфорумници,за което им се извинявам понеже се повлиях от провокациите на видимо"извисената личност" ФМИ....
ScionOfStorm браво- това също не е малко и аз винаги когато мога подкрепям протестите и се включвам в тях,понеже това е начинът да си изкажем мнението...
И мен рядко така може да ме изкара от релси човек...Не си видял някой да обвинява,че ти с това почна диалога още преди 10 страници-неканен дойде и се заяде с мен-ти на какъв се правиш не мога да разбера????Айде много ти е къса паметта!!!
Какво съм правил аз отчет не ти дължа-но все пак да уважа великия математик-попрегледах литературата,ако за теб това е нищо-твой пробелм...И аз не се изтъквам как съм тренирал и как другите не били нищо,щом не споделяли мнението ми... За твое сведение ти не си ме мачкал понеже твоята особа буди смао жал и на моменти присмех у мен...
ДА НЕ ВСЕКИ ОТ ТЕЗИ 10% ДЕТО СТЕ "ЕЛИТ" И НЕ ГЛЕДАТЕ ФУТБОЛ ЗНАЕ КАКВО Е ДА ЗАГУБИ ЛЮБИМИЯТ ТИ ОТБОР-СРЕЩУ КРЪВНИЯ СИ ВРАГ ПО УНИЗИТЕЛЕН НАЧИН, само дето аз не се заяждам с вас останалите 10% а?Не влизам във форуми за да си търся внимание нали....Колко мъка има по тоя свят...Жал ми е за хора като теб,ама честно...Ако това да тернираш е голям успех-брей,че аз с моите 7 години плуване планини съм повдигнал бе
Писна ми от дискусията с теб,явно само с теб не мога да се разбера в този форум-позапитай се защо е така при положение,че не един или двама ти казаха-КАКВО ПРАВИШ ТИ В ТОЗИ ФОРУМ????И ЗАЩО СЕ ЗАЯЖДАШ С МЕН??????? Че даже и линк към вашия факултте ти дадоха
ScionOfStorm браво- това също не е малко и аз винаги когато мога подкрепям протестите и се включвам в тях,понеже това е начинът да си изкажем мнението...
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Само на мен ли ми е забавно
Аз си уча в МГ,баща ми е завършил висша математика и до известна степен тя ми беше в кръвта,преди да открия любовта си към българския език.Та нямам нищо против ФМИ.А и винаги са ме радвали хората,които не могат да седят на едно място.Дори и да си бърка носа,където не му е работата.Просто ей така.За разбулване на духовете и малко настроение.Лично аз обичам да споря и да си доказвам мнението,така става по-интересно.така че внесете малко позитивизъм.Мен постовете ви ме забавляват,но доколкото виждам някои вече могат и да избухнат.И защо?Зареди един форум.Всичко е шега и запълване на свободното време
А защо не и със спор.Само накрая малко започнах да се отегчавам,защото доста се повтарят нещата.Изберете нещо ново,бъдете креативни,все пак в журналистиката баналността не се цени.Без баналности,бъдете различни
А защо не и да се самоиронизирате.Аз хората,които не могат да се иронизират,не ги признавам.Значи нещо им се губи чувството за хумор и се приемат твъъърде насериозно 
- FMI
- Плиний Стари
Че кой не е ходил на протести за това в което вярва. Но точно ти съм убеден че с малко по различна цел ходиш там, видяхме ви на последния...
И моля престани да гледаш в огледалото когато говориш за другите, наистина ли не го осъзнаваш?
И какво значи, канен, неканен в която и да е тема? Спри бирата, мини на боза!
И моля престани да гледаш в огледалото когато говориш за другите, наистина ли не го осъзнаваш?
- Варненец
- Пишеща машина
Anichkaa написа:Само на мен ли ми е забавноАз си уча в МГ,баща ми е завършил висша математика и до известна степен тя ми беше в кръвта,преди да открия любовта си към българския език.Та нямам нищо против ФМИ.А и винаги са ме радвали хората,които не могат да седят на едно място.Дори и да си бърка носа,където не му е работата.Просто ей така.За разбулване на духовете и малко настроение.Лично аз обичам да споря и да си доказвам мнението,така става по-интересно.така че внесете малко позитивизъм.Мен постовете ви ме забавляват,но доколкото виждам някои вече могат и да избухнат.И защо?Зареди един форум.Всичко е шега и запълване на свободното време
А защо не и със спор.Само накрая малко започнах да се отегчавам,защото доста се повтарят нещата.Изберете нещо ново,бъдете креативни,все пак в журналистиката баналността не се цени.Без баналности,бъдете различни
А защо не и да се самоиронизирате.Аз хората,които не могат да се иронизират,не ги признавам.Значи нещо им се губи чувството за хумор и се приемат твъъърде насериозно
Не бе просто той се изтърка....Аз също се изтърках понеже по принцип нямам какво да деля с него( за 2 път го казвам)......Той е математик-нека си ходи в неговия форум или,ако остане тук да не се заяжда бе...Аз не уважавам хората,които това им е хоби да се заяждат,извинявай ФМИ,ама досега не си ми доказал с нищо,че си различен от тях....Хора,които не приемат чуждото мнение също не понасям...Та така-на теб може да ти е забавно-на мен ми втръсна
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- Варненец
- Пишеща машина
FMI написа:Че кой не е ходил на протести за това в което вярва. Но точно ти съм убеден че с малко по различна цел ходиш там, видяхме ви на последния...
Хаххах ти,ако си на бира,ок,ама аз сега не пия...Канен означава хората да те искат, а тук вече няколко човека ти казаха да си отиваш в математическия форум,ако ще се заяждаш!!!Или това ти е убягнало понеже пак си чел между редовете!!!Аз в огледалото не гледам , виж ти може и да не снемаш очи от него!!!!После не се заяждал
И ми отговори на въпроса-докога ще продължаваш да се заяждаш???
- FMI
- Плиний Стари
Не се зачждам, а глупоста и убидите които използваш ме дразнят!
- Варненец
- Пишеща машина
Ххаха аз съм би неграмотен-убидаFMI написа:Не се зачждам, а глупоста и убидите които използваш ме дразнят!
Но да не кажеш,че се заяждам случва се...
Аз ли съм обиждал-аз ли казах,че журналситите лижат задници,че футболните фенове са идиоти????Аз ли влизам в математически форум и се заяждам с потребителите там??? Аз ли ти държа сметка за това какво си правил???Нещо не ми е ясно
Да ти кажа,че това,ако го кажеш на някой по-запален фен,че са идиоти най-малкото ще ти каже,че ти пък си гей,защото не гледаш футбол, а си момче
- beroeca
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
FMI и Варненец,преминете на лични съобщения вече,моля Ви се!
Или си направете отделна тема

Или си направете отделна тема
Победа без чест е огромна загуба!
- FMI
- Плиний Стари
Аз не претендирам с грамотност и точно това е дума която често бъркам, дори въобще нямам никакъв усет за о/у. Определено не се гордея с това, но ти чак сега ли го забеляза
Друга тема е че това е най често срещаната грешка, а и не мисля че с мен беше спора за грамотноста ти, която е на по ниско ниво дори от моята, което доста ме учудва, все пак тя е едно от основните изисквания в професията към която се стремиш.
Форумът за пореден път ти обяснявам че не е математически, журналистически или какъвто и да било. Дискусионен форум на СУ - виж горния ляв ъгал за справка!
Не видях друг освен теб да ме гони, което действие само по себе си е максимално нелепо. Но по забавното е че ако има някой по досаден от мен това си именно ти, така че нямаш думата
И хората директно ти го казаха, ти пак рупаш ли рупаш... Сляп ли си или виждаш само каквото ти изнася?
Вярно не се славя с добра памет, но ти господин ПАМЕТ лиза доста, преди да употребиш точно този израз по мой адрес доста неоснователно, следкоето всички освен там двамата твой фенове ти се присмяха доста очевидно, дори аз май последен ти върнах жеста. И за твое съжаление хронологията го доказва. В момента с тези си постове целта ти каква е? Да заблудиш тези които четат само последняи ти пост или по скоро и себе си лъжеш или предочиташ да те цитирам и да ти припомня?
Също така моят тон в никакъв случай не е бил груб като твоя и още по малко изпълнен с обиди. Поне не и преди да ме предизвикаш с глупоста си. Всъщност аз ти дадох съвсем добронамерен съвет, макар и малко по хаплив може би... Но ако знаех че с това ще настъпя мазол и спукването му ще отприщи пороя от комплекси които изсипа... Не че и без мен не го правеше... Но явно аз те вдъхнових така както никой друг преди това за 100-тина страници...
Форумът за пореден път ти обяснявам че не е математически, журналистически или какъвто и да било. Дискусионен форум на СУ - виж горния ляв ъгал за справка!
Не видях друг освен теб да ме гони, което действие само по себе си е максимално нелепо. Но по забавното е че ако има някой по досаден от мен това си именно ти, така че нямаш думата
Вярно не се славя с добра памет, но ти господин ПАМЕТ лиза доста, преди да употребиш точно този израз по мой адрес доста неоснователно, следкоето всички освен там двамата твой фенове ти се присмяха доста очевидно, дори аз май последен ти върнах жеста. И за твое съжаление хронологията го доказва. В момента с тези си постове целта ти каква е? Да заблудиш тези които четат само последняи ти пост или по скоро и себе си лъжеш или предочиташ да те цитирам и да ти припомня?
Също така моят тон в никакъв случай не е бил груб като твоя и още по малко изпълнен с обиди. Поне не и преди да ме предизвикаш с глупоста си. Всъщност аз ти дадох съвсем добронамерен съвет, макар и малко по хаплив може би... Но ако знаех че с това ще настъпя мазол и спукването му ще отприщи пороя от комплекси които изсипа... Не че и без мен не го правеше... Но явно аз те вдъхнових така както никой друг преди това за 100-тина страници...
- beroeca
- От дъжд на вятър
beroeca написа:FMI и Варненец,преминете на лични съобщения вече,моля Ви се!
Или си направете отделна тема![]()
![]()
- FMI
- Плиний Стари
Аз мисля направо да прекратим. А вината да се направи от мухата слон и да се излеят после 10 страници безмислен спам е колкото наша, толкова и твоя. Всъщност аз му казах каквото имах да му казвам още в първия си пост адресиран към него и ако след това не бяхте дъвкали 5 страници едно и също едва ли щях да се заям и аз! Дали ако не му беше подал щеше да продължи да си пиеше сам? Даже по едно време се зачудих да не си е регнал втори акаунт че да не изглежда толкова нелепо...beroeca написа:beroeca написа:FMI и Варненец,преминете на лични съобщения вече,моля Ви се!
![]()
- beroeca
- От дъжд на вятър
Не почвай с мене...честно!!!FMI написа:Аз мисля направо да прекратим. А вината да се направи от мухата слон и да се излеят после 10 страници безмислен спам е колкото наша, толкова и твоя. Всъщност аз му казах каквото имах да му казвам още в първия си пост адресиран към него и ако след това не бяхте дъвкали 5 страници едно и също едва ли щях да се заям и аз! Дали ако не му беше подал щеше да продължи да си пиеше сам? Даже по едно време се зачудих да не си е регнал втори акаунт че да не изглежда толкова нелепо...beroeca написа:beroeca написа:FMI и Варненец,преминете на лични съобщения вече,моля Ви се!
![]()
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Хахах
FMI, братле, аз те "гоних" да ти напомня само
Сега да не кажеш, че и аз се заяждам с теб
Дискусионен е форума ама си в темата "Журналисти 2009", брато
Що се отнася до кавгите и до това дали ги харесваме ... Сеира не винаги е най-хубавото нещо, защото в 75-80% от случаите води до бой, освен ако по-умната страна не отстъпи (клише, но факт). Варненец, пич си братле, отстъпи в името на "по-умните"
А FMI, мале, ужасно много ми приличаш на един мой пръв приятел
Същата латерна и радиостанция си!
(в добрия смисъл на думата) И той като почне да спори ме изкарва от нерви
Споменах ли, че моят приятел е от Реал Мадрид (Варненец нищо лично, братле, просто отбелязвам
) Та ... момчета, стига вече ! 
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !