Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от Антоний »

Ахахаха! Много сте забавни отстрани... критикувате ФМИ, че дава оценки без да ни познава, а вие правите абсолютно същото... Осъзнайте се бе, хора! Държите се като малките деца, но сте с доста големи претенции...
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

Нали си цяла българска граматика-абсолютно ебзгрешен.....
Не съм казал, че не греша - казах, че няма да намериш "доста грешки". Но дори и това не можа да напишеш без грешка (даже две), нали :lol:

@Антоний, поздравления за подписа :wink:
Humanism is death disguised as life.
Аватар
Виктория
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Виктория »

Антоний ,че прав си . :lol:
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

steamer, песента, както и групата, са култови :)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Пропуснах и отбора да спомена, който е на твоя подпис ;)
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

=вметвам=

да обясняваш как двама си лижат гъзовете един другиго, а в същото време всички страници да са пълни със спам между теб и още двама души с доста смисленото и звучащо образователно "Мале, само да влезем, ще се напием и няма да се изправим повече нивга!" и да демонстрираш същото...е доста тъпо.

да, сега нека има "о, колко си зле, въобще няма да се занимавам с теб" и ми отделете половин страници фермани, както се прави от ~ 5 страници насам.

вие мъже ли сте, или кокошки? дръжте си поне на думата. като мразиш да те квалифицира някой, който не те познава, какво по дяволите ти дава право на ТЕБ да правиш същото? или сме на логиката "мамо, мамо, ама той започна пръв и той е лош.."?
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

pepso написа:За двамата "симпатяги" FMI и Steamer: Ако искате можете да спрете да лижете задниците си един другигу, защото наистина вече ставате смешни! (извинявам се за грубия израз) Мисля, че на всички им писна да ви слушат глупостите! Още повече и че всеки си има собствено мнение тук, тъй че спрете да дрънкате безцелно. FMI ти пък знаеш, че те щели да коментират "междуселски мачлета". По-полека с изказванията, по-полека, защото много като тебе от смятане по цял ден, сега смятат дали ще стигнат стотинките в портфейла им за хляб. Така, че по-полека с тая твоя "смелост". Не си син на Господ, нито пък Всевишния те е докоснал, тъй че си си същия ЦЪРВУЛ като всички нас тук, до момента, в който не те приемат. (че даже и по-голям :D)
Ми мен ме приеха още миналата година, от първия опит, за разлика от теб :)
Виктория написа:FMI ти за работа говореше че ходиш,на тренировки ходиш.Нямаш време за глупости.Е,а как имаш време да твориш тия простотий във форума.Човек без работа и изглежда и без странични занимания,щом във форума ти е толкова весело,значи няма къде другаде да ти е също толкова весело.
Платих си семестъра и мисля да си дам малко почивка, че нещо се преработих последните месеци :) Все пак упражнявам сравнително свободна професия и може да се каже че ходя на работа, когато си поискам :) Така или иначе ми плащат на ден и не ме осигуряват... Най вече зимата работя повече, лятото почивам повече и така :) Дори мислех въобще да не работя докато уча, но за съжаление ми се наложи... Тренировките са ми само 2 часа вечер и на тях ходя когато си искам и там няма кой да ми се разсърди че съм пропуснал, стига да съм си платил присъствията :) когато тренирах без пари не изпусках, но сега е друго... Ако си забелязала пиша най вече вечер, дори по скоро късно през ноща, уикендите, празниците. Загледай ми постовете и виж колко 5 поста на кръст има през делниците, от вече близо хиляда от миналата година до сега, дори имаше период в който 1-2 месеца въобще нямах време да седна пред PC-то, камоли да пиша във форума...
Варненец написа:хХХХААА щом си казал ФМИ така ще да е :lol: Само да не вземе Пепсо да се окаже прав,че тогава не те виждам :roll: :mrgreen:
Иначе steamer не ми се занимава с теб,но ще ти отделя специално внимание като имам повече време :lol: Нали си цяла българска граматика-абсолютно ебзгрешен.....
От написаното след първия цитат който използвам в този пост, става ясно че той няма как да се окаже прав(извинявай че се изказвам толкова сложно за теб и поемам риска да не разбереш какво ти казвам). Но той винаги се изказва неподготвен, забелязал съм че много "спортни-журналисти" или поне хора които си мислят че са такива, а нямат качества горките, гледат да кажат нещо, само за да не мълчат и най вече футболните. Все пак им се плаща просто за да говорят, без значение какво. И сте пълни с клишета и се лижете и мажете, развивате си по 20 страници и само си прехвърляте топката макар вече никой да не ви чете и да не ви отговаря, пак не спирате. Жалки сте... Може би ако имаше как за момент да станете малко по умни и да се погледнете отстрани, после няма да смеете и дума да обелите от срам. Но вие не осъзнавате колко сте зле, това е най забавното :) Както се казва, "най си хубава когато мълчиш"
steamer написа:
Не съм казал, че не греша - казах, че няма да намериш "доста грешки". Но дори и това не можа да напишеш без грешка (даже две), нали :lol:

Освен това ми се стои че искаш да кажеш, дори да има, той не е способен да ги намери :lol:
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
LadyPlaneCrash
В началото бе словото
Специалност: журналистика!!!!!!

Мнение от LadyPlaneCrash »

Този спор стана повече от общочовешки X.X :crigon_01:
-Kъде търсиш отговорите?
-В тъмнината на дълбоката мисъл,в съзерцанието на простотата,в тишината...
-А къде ги намираш?
-Из прашните друмища на онова,което наричаме "пътят"....
Из "Нюанси"
Аватар
Виктория
В началото бе словото

Мнение от Виктория »

Ехаааа :D Аз си връщам думите. :salute:
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

Предлагам всеки да направи нещо по-полезно тази вечер,а не да пишем глупости във форума.Айде от мене...
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

^ дам, точно това е идеята.

ама и ФМИ прекалява малко.
The storm is coming...
Изображение
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

FMI написа:
pepso написа:За двамата "симпатяги" FMI и Steamer: Ако искате можете да спрете да лижете задниците си един другигу, защото наистина вече ставате смешни! (извинявам се за грубия израз) Мисля, че на всички им писна да ви слушат глупостите! Още повече и че всеки си има собствено мнение тук, тъй че спрете да дрънкате безцелно. FMI ти пък знаеш, че те щели да коментират "междуселски мачлета". По-полека с изказванията, по-полека, защото много като тебе от смятане по цял ден, сега смятат дали ще стигнат стотинките в портфейла им за хляб. Така, че по-полека с тая твоя "смелост". Не си син на Господ, нито пък Всевишния те е докоснал, тъй че си си същия ЦЪРВУЛ като всички нас тук, до момента, в който не те приемат. (че даже и по-голям :D)
Ми мен ме приеха още миналата година, от първия опит, за разлика от теб :)
Виктория написа:FMI ти за работа говореше че ходиш,на тренировки ходиш.Нямаш време за глупости.Е,а как имаш време да твориш тия простотий във форума.Човек без работа и изглежда и без странични занимания,щом във форума ти е толкова весело,значи няма къде другаде да ти е също толкова весело.
Платих си семестъра и мисля да си дам малко почивка, че нещо се преработих последните месеци :) Все пак упражнявам сравнително свободна професия и може да се каже че ходя на работа, когато си поискам :) Така или иначе ми плащат на ден и не ме осигуряват... Най вече зимата работя повече, лятото почивам повече и така :) Дори мислех въобще да не работя докато уча, но за съжаление ми се наложи... Тренировките са ми само 2 часа вечер и на тях ходя когато си искам и там няма кой да ми се разсърди че съм пропуснал, стига да съм си платил присъствията :) когато тренирах без пари не изпусках, но сега е друго... Ако си забелязала пиша най вече вечер, дори по скоро късно през ноща, уикендите, празниците. Загледай ми постовете и виж колко 5 поста на кръст има през делниците, от вече близо хиляда от миналата година до сега, дори имаше период в който 1-2 месеца въобще нямах време да седна пред PC-то, камоли да пиша във форума...
Варненец написа:хХХХААА щом си казал ФМИ така ще да е :lol: Само да не вземе Пепсо да се окаже прав,че тогава не те виждам :roll: :mrgreen:
Иначе steamer не ми се занимава с теб,но ще ти отделя специално внимание като имам повече време :lol: Нали си цяла българска граматика-абсолютно ебзгрешен.....
От написаното след първия цитат който използвам в този пост, става ясно че той няма как да се окаже прав(извинявай че се изказвам толкова сложно за теб и поемам риска да не разбереш какво ти казвам). Но той винаги се изказва неподготвен, забелязал съм че много "спортни-журналисти" или поне хора които си мислят че са такива, а нямат качества горките, гледат да кажат нещо, само за да не мълчат и най вече футболните. Все пак им се плаща просто за да говорят, без значение какво. И сте пълни с клишета и се лижете и мажете, развивате си по 20 страници и само си прехвърляте топката макар вече никой да не ви чете и да не ви отговаря, пак не спирате. Жалки сте... Може би ако имаше как за момент да станете малко по умни и да се погледнете отстрани, после няма да смеете и дума да обелите от срам. Но вие не осъзнавате колко сте зле, това е най забавното :) Както се казва, "най си хубава когато мълчиш"
steamer написа:

Освен това ми се стои че искаш да кажеш, дори да има, той не е способен да ги намери :lol:

Айде четете- дето му лижете задника на този,дето некаен ни в клин ни в ръкав дойде да се заяжда-точно така лижете задници ей затова България е на този хал!!!Защото хора като Фми дето се имат за най-велики(изречения от типа ти си такъв,аз съм по-добър от теб-ти си идиот не ми споделяш мнението , доказват усмтвения ти багаж)
Стриимър-предлагам ти да се съсредоточиш върху собствения си живот и собствените си грешки,а не да се заяждаш с другите-не съм поискал не съм се заял с теб,а вярвай ми ще намеря за какво да се заям-или ти си поредния безгрешник на когото другите са му виновни????
И да - мразя другите да дават квалификации без да познават- аз просто предполагам по постовете на индивиди като теб и Фми колко ви е багажа на мозъка,но поне не давам квалификации и не казвам,че сте идиоти щом не споделяте мнението ми..Ако съм объркал в преценката си моля извинете ме,но едва ли......
А ФМИ между другото характерна черта на вас математиците е да се самозабравяте и да се смятате за велики- обща болест ви е,ама не сте!!!!!
Освен това-аз никога не съм лизал ничии задници и нямам намерение да го правя-виж за теб не знам....... :pukeleft:

А и хора,които по цял ден нямат какво да правят,а търсят да се заяждат за разместена дума няма какво да ги коментирам изобщо....Търси вината първо в себе си са казали доста по-мъдрите от нас!!!Накажи глупака с мълчание също.... ,така че мисля да ги послушам и да не ви падам на " високото-интеУектуално ниво" :salute: :rr: Ние простосмъртните журналя можем да си мълчим само пред елита от математици и критици :reindeer: :mrgreen:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
xRainx
Стенограф

Мнение от xRainx »

стана ми интересно;
ти какво си направил за родината си, че да обвиняваш и да търсиш резона за състоянието в "другите"? ще се радвам ако ми обясниш - ако искаш на лично, ако искаш и в темата.

в момента и на двама ви отношението не е коректно, но ти това за мълчанието го мелиш от майна си райна, което е доста по-дразнещо от на моменти също алергизиращото аз-съм-над-тея-неща отношение на фми.

та...наистина - обвиняваме както винаги другите, седим си пасивно у нас и в 364 от 365 дни не се сещаме за нещата или го караме на приказки, и в единия лицемерен ден, в който сме "патриоти" и загрижени...обвиняваме другите като нас? или като всички я даваме..."Абе, много мръсно бе, това правителство нищо не прави, пуу. Ама я, чакай, дори и вафла да си взема, нека се подсигуря с найлоново пликче. А, ..... му, няма кошче наоколо. Еми шанс, да са сложили, нека си го метна."

br00tal kewl работа, ш'знаиш.

call it a day, пич. писнало ми е да гледам как всеки обвинява другия, защото това е най-лесният и най-премятащ вината начин. държавата няма да се оправи, докато не се отърсим от това явление "аз съм прав, всъщност всички други са криви".
ръцете са на всички, трябва да се използват за изграждане на нещо пълноценно.
The storm is coming...
Изображение
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Аз ли тръгнах да се заяждам с него??? Та аз дори няма какво да деля с него :lol: Не обичам на лични - ,защо, като ме питаш ще ти отговоря..Да, смятах да престана да се занимавам с него,но не издържах-мненията му ставаха от заядливи по-заядливи.....
Ти какво си направил/а за страната също???И какво разбираш ти под това направи нещо за страната, много ми е интересно,като се има предвид,че аз не съм от хората дето все някой им е виновен.....По-скоро си премъчлавам,отколкото да плюя някого,тъй като аз далеч не съм идеален,но не понасям някой да ми се заяжда и да ми се репчи и да ми се бърка в живота !!!!Така доволен/на ли си???(извинявай,но не знам момиче ли си или момче :wink: ).
Иначе думите ти са верни,но и да си мълчим когато другия ни тъпче(не говоря за случая с ФМИ,а попринцип ) аз не го възприемам.....Да си мълчим когато същото правителство ни разиграва като маймуни...Да си мълчим когато трепят хора като мухи и когато съседът ти ти пука гумите,защото си му казал,че паркирането става на друго място.....!!! Аз не одобрявам- Това е моето виждане. Сега пак ще се намери някой да каже-ау как може така да говориш....И това ме дразни- почти никой не зачита чуждото мнение в България.....
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК

Мнение от pepso »

Е няма как просто да не се съглася с това, което написа Варненеца. Честно казано спора е безсмислен, да, но ме дразни факта, че "математик" се ровичка из журналистическите форуми (в което няма нищо лошо), но ДРАЗНИ останалите кандидат-студенти. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ме дразни това нещо!

(с извинение за езика) егати, FMI, бате, спри да се заяждаш с варненеца. Просто вече почна да писва на всички тук!!!
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”