Размисли за обучението в ИФ на СУ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Joker
Легендарен флуудър

Re: Размисли за обучението в ИФ на СУ

Мнение от Joker »

ВЕрвай ми, проблемите изглеждат различно в първи, втори и т.н. курс, още по-различно в магистърските програми и вероятно нагоре по стълбицата. Да има дискусии е чудесно и често се научава много от тях. Но желанието за гигантски реформи в първи курс ми е най-малкото странно. Та вие не познавате и една трета от преподавателите и дисциплините в ИФ, но вече сте готови с оценките... Престави си и те да са така спрямо вас! :wink:
В Япония е естествено да има поне 3 спецове по българска история, но по коя българска история, защото ако са въобще по българска история (отпреди Кубрат до след Първанов :P ), са големи специалисти, няма съмнение!
Япония не беше ли някъде към 130-140 милиона население и втората икономика в света? Капиши?
Пак те питам: кои са спецовете по средновековна Япония не в САЩ, в Русия, в Индия или в Китай, а в съседните държави, които са като нас: Сърбия, Македония, Гърция, дори в голямата Румъния? Ако те интересува точно средновековна Япония, пожелавам ти да станеш първият специалист в България и да преподаваш в ИФ! Апропо, вече имало един специалист по Япония, но в съвременния период и сега специализирал там!
А за 6-те специалности, ми се струва, че не си си написал домашното, те са се появили през последните 10-тина години.
Бог да пази тази държава, университет и факултет, в които на всеки му се струва, че е най-големият експерт по всичко, с което току-що се е захванал! Особено когато някой стане спец по администрацията на ИФ!
Прочее, дерзайте! Ще се намери някой да ви подкрепи, както и да ви попречи. Такъв е животът...Свиквайте, не е гимназия или вкъщи, където всеки те гледа в очите и те пита дали искаш още... :pirate:
Belizarius
В началото бе словото
Специалност: История
Курс: трети

Мнение от Belizarius »

Значи излиза че трябва да я пази от такива като тебе ;)

Иначе, ние сме 3ти а не 1ви курс и явно не е нужно да завършиш магистратура, за да разбереш от какво е болен ИФ, понеже явно за 6 години ти нищо не си разбрал. ;)

Колкото до съседите ни, само некадърниците се оправдават с това, колко е ниско нивото И на останалите...

За Япония, няма смисъл да си приказваме повече....
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ние двамата, очевидно изчерпахме темата и тя ни изчерпа... :lol:
Belizarius
В началото бе словото
Специалност: История
Курс: трети

Мнение от Belizarius »

Щом се чувстваш изчерпан.... Аз лично хич не се изморих да соча с пръст и да критикувам, още повече, когато знам че съм прав ;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol:
Публикувай отговор

Обратно към “ИФ”