Бал, бал, бал......

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
lqlqlqto
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Бал, бал, бал......

Мнение от lqlqlqto »

ShadowsInBlue написа:lqlqlqto, много хубава и стилна рокля, поздравления :wink:
Благодаря. :Hyron_01: Много държех да е нещо съвсем изчистено и елегантно и съм много щастлива, че успях да открия точно това, което търсех. :JC_boogie: :ignat_01:
~*[.. Човек е създаден не да изживее живота си предначертан, а сам да създава, да твори, да изменя, сам да гради, да руши, но да не спира, а докрай да преследва своите съкровени мечти. ..]*~
Tordis Ahriman
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Tordis Ahriman »

Здравейте! :)
Радвам се, че повечето сте си намерили роклята мечта :)
аз поради факта, че си мисля за изпити и др. глупости
направих ужасната грешка ядосана да ида в един магазин и първата рокля, която видя, да си я взема... та с една дума ужасна е :oops: (то и класа ми е ужасен , така че си пасват).
Нашият "бал" също ще е на 22 май и след тази дата се надяваме повече да не се срещаме :roll:
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

Аз днес си взех и дрешки и обувки за изпращането. Вече съм почти обзаведена, остават само бижута и чанта за бала :lol:

Иначе вече ме хваща някакво тягостно настроение заради завършването...как ще се плаче на 8 май :cry:
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от ShadowsInBlue »

Моето изпращане беше вчера. Беше весело и яко, не видах почти никой да реве, ама ние не бяхме много задружни така или иначе :roll: Все пак си е хубава емоция.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

Абе;
мен само да ме видят в официално облекло, без значение какво е, ще е егати шаша. Всъщност имаше доста народ който настояваше да дойде да види само за миг какво представлява "сциона в костюм омгомгомг".

Тя майка ми щеше да припадне като ме видя, де О.о

Нашият бал е на 30 май..можеха другата година да го сложат направо ><
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

И нас ни изпращат на 8 май :) Някак много бързо се случиха нещата тази година и сега ми е малко странно, че вече завършвам :| :roll: Иначе балът е на 21-ви и съм готова с рокля, обувки, чанта и т.н дори и пробна прическа направихме :)
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

Нашето изпращане е на 24 май, а бала на 27 май.Иначе ще сме в sky plaza в ндка,а след това в Най-клуб....Вашите балове къде ще са ?
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Аватар
nox
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от nox »

След самата бална вечер ще ходим в Боровец *ръмжи*
Някой може ли да ми обясни (просто защото аз явно имам грешка в системата и не мога да го схвана) как изобщо някой може да иска да се натика до Самоков в средата на Никаквия сезон.
Ама на... пуст глас народен.
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

е, ти пък...за гъзария затъаме до шия, нали така?

мен лично слабо ме грееше къде ще ходим и ги оставих нашите да си чупят главите докато се разберат къде искат МНОЗИНСТВОТО да отидат.
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Tordis Ahriman написа:Здравейте! :)
Радвам се, че повечето сте си намерили роклята мечта :)
аз поради факта, че си мисля за изпити и др. глупости
направих ужасната грешка ядосана да ида в един магазин и първата рокля, която видя, да си я взема... та с една дума ужасна е :oops: (то и класа ми е ужасен , така че си пасват).
Нашият "бал" също ще е на 22 май и след тази дата се надяваме повече да не се срещаме :roll:
:lol: :lol: :lol:
nox написа:След самата бална вечер ще ходим в Боровец *ръмжи*
Някой може ли да ми обясни (просто защото аз явно имам грешка в системата и не мога да го схвана) как изобщо някой може да иска да се натика до Самоков в средата на Никаквия сезон.
Ама на... пуст глас народен.
След моя бал и ние бяхме на Боровец и всъщност беше готино.
love_blush
От дъжд на вятър

Мнение от love_blush »

Аз с всичко съм готова. Проблемът ми е украса на физкултурния салон и сценария на изпращането. 10тина човека се занимаваме с организацията и пада страшен купон. Онзи ден бяхме и на гости в класната,за да знаем от къде да я вземем. Беше се приготвила жената много добре,ние и се изсипахме 2 коли хора. Жестоко си изкарахме...ей този последния месец исках да продължи до безкрай...
Аватар
lqlqlqto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lqlqlqto »

Омг .. и аз се хванах с организацията на бала и изпращането - Г0ЛЯМА ГРЕШКА !!! :connie_nutzo: То не че беше много по желание де .. ама след като за малко не останахме без бал .. все някой трябваше да се хване да свърши работата.. :?
И нашето изпращане е на 8ми, балът - на 21ви, а от понеделник се почват серенадите и не ми се мисли просто .. май ни се очертава една безпаметна седмица .. :lol: :lol: :lol:
~*[.. Човек е създаден не да изживее живота си предначертан, а сам да създава, да твори, да изменя, сам да гради, да руши, но да не спира, а докрай да преследва своите съкровени мечти. ..]*~
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

Ох, както не ми беше изобщо терсене за тоя бал,сега ме хвана една меланхолия...Нашето изпращане ще бъде на 8ми, балът на 21ви. Верно, имали сме не малко неприятни преживявания с тоя клас, обаче някакси свикваш да ги виждаш всеки ден тези хора и само като си помисля,че с някои от тях няма да се срещнем никога повече, ми става много кофти. 12 години чакам да завърша, обаче винаги е било някога си там в бъдещето, а сега, когато остават още само няколко дни, просто не мога да го асимилирам. Струва ми се едновременно много хубаво и много страшно...
Колкото до самия бал, аз също не одобрявам пръскането на стотици левове за рокля, която ще облечеш 1 път. За това реших да си взема евтина рокля и по-скъпи бижута и обувки. Прическата няма да е нищо особено, а грима сама ще си го правя. Въпреки цената на роклята ми, след като направих някои много дребни подобрения, и я пробвах с обувките и чантата, много повече се харесах от колкото с която и да е абитуриентска рокля.
За изпращането обаче още имам да си взимам някои неща. Роклята трябва да се стесни леко и още не съм си взела обувки и чанта. Освен това, сигурно ще ми се наложи да си взимам някакъв шал, защото вероятно на 8ми ще е хладно, а аз ще съм с голи рамене.
Нашият бал ще е в Албена. Много големи караници бяха докато се стигне до това решение, но според мен така е много по-добре от колкото на Златните, защото там всички щяхме да се разпръснем по различни дискотеки, а все пак ни е последното събиране с класа. Тъпото е,че ще дойде да ни пее някаква си Цветелина Янева...Ако е задължително да е чалгаджийка, поне да е по-известна...А на всичкото отгоре, преди няколко години са им били Д2.Но това не е от такова значение, от нас зависи да си го направим забавно :)
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Мнение от ShadowsInBlue »

От личен опит вече мога да кажа, че дори и да не сте били близки с хората от класа ще ви е адски криво като свърши всичко. Сега като ми мина изпращането и ми е много тъжно като се сетя, въпреки че с повече от половината няма и да се чуем повече.. и все пак :(
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

BLUSH написа:Нашето изпращане е на 24 май, а бала на 27 май.Иначе ще сме в sky plaza в ндка,а след това в Най-клуб....Вашите балове къде ще са ?
и наща програма беше абс същата :lol: .не беше зле в sky въпреки,че исках да е на някво по-различно място от ндк
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”