Магистратури 2008-2009
Re: Магистратури 2008-2009
Нека да си пусна и аз питанката
...Явно вече успеха, който де изисква за магистратура е 4.50, в правилника на СУ от друга страна пише 4.00, както и да е явно се оповаваме на изискването за по високия успех(преди за факултета по педагогика си беше 4.00 и затова се фрапирах). Същината на питанката ми е дали е възможно според вас с молба до декана, да си прекрача границата от 4тирите стотни недостигащи ми за заветния изискуем успех, чували ли сте за такива случаи?
Пускай молбата, "чакай и се надявай!", както гласи последното изречение от една велика приключенска книга. 
-
кой повика кой почука
- Драскач
за магристратура пак ли се държи изпит или е само със записване?
признавам нямам никаква престава как стоят нещата след 4-и курс
признавам нямам никаква престава как стоят нещата след 4-и курс

-
Frezia
- В началото бе словото
- Специалност: Psihologia
- Курс: завършил
"Подкрепата е това, което ни крепи и липсата на такава е това, което ни разединява!"
"Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!" Марк Твен
"Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!" Марк Твен
-
Нели
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
Здравейте
Само ще си споделя мнението - много искам да запиша магистратура Организационно поведение и консултиране на организацията, но за мое голямо съжаление тази година няма държавни поръчки
за сметка на това има цели 25 за Трудови пазари и развитие на човешките ресурси. Защо не ги разпределят между двете програми? Целенасочено ли привличат кандидатите към едната програма... 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Към различни катедри са, може да е затова 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)