Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от Антоний »

Варна, не си приключил като гледам :) Няма смисъл да продължавате да спорите, тъй като битката не е равностойна... ФМИ ти подметна една малко по-остра забележка, ти се засегна и от там почна свирепия хранеж... Не го защитавам, ама и вие сте си злобнички :)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
Carmilla
Пишете, о, братя
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Carmilla »

... и рече Антоний : "Да биде ...тишина.." хах :)
Мдааа, много уместен коментар. :wink:

Между другото, Варненец... и аз днес "мъчих" Славейков - син (ух, това прозвуча странно) :)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Антоний написа:Варна, не си приключил като гледам :) Няма смисъл да продължавате да спорите, тъй като битката не е равностойна... ФМИ ти подметна една малко по-остра забележка, ти се засегна и от там почна свирепия хранеж... Не го защитавам, ама и вие сте си злобнички :)
Мдам,Антоний не ме познаваш затова не си свикнал с подобни рекации :lol: Рядко някой може дз ме изкара от нерви,но стане ли явно има причина....
Най-мразя някой,който си няма и понятие какъв съм аз да ми се меси в живота и да ми дава нравствени поучения.....Още повече,ако е с 1,2 или дори 3 години по-голям 8)
Относно Славейков-дано се падне или той или Вазов :wink:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

Варненец,не падай на нивото на глупака-там той има по-голям опит и ще те победи :lol: :lol: :lol: Накажи го с мълчание!!!
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Я да попитам, докато съм се сетил... Има ли тук някой от Търговище?
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

beroeca написа:Варненец,не падай на нивото на глупака-там той има по-голям опит и ще те победи :lol: :lol: :lol: Накажи го с мълчание!!!
Така и мисля да направя 8) Наздраве Бероец и честито ви завръщане в "А" група :wink:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
dafi_bs
В началото бе словото

Мнение от dafi_bs »

и аз искам спортна журналистика 8)
от година и нещо се занимавам с нея, но ми се иска това да бъде и моя професия, защото най-хубаво е да работиш това, което ти е на сърцето ;)
а за любов към любимия отбор... не мога да разбера какви са тези хора, които не са я изпитвали...
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

dafi_bs написа:и аз искам спортна журналистика 8)
от година и нещо се занимавам с нея, но ми се иска това да бъде и моя професия, защото най-хубаво е да работиш това, което ти е на сърцето ;)
а за любов към любимия отбор... не мога да разбера какви са тези хора, които не са я изпитвали...
Ето от кой ще стане добър спортен журналист :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Варненец написа:
beroeca написа:Варненец,не падай на нивото на глупака-там той има по-голям опит и ще те победи :lol: :lol: :lol: Накажи го с мълчание!!!
Така и мисля да направя 8) Наздраве Бероец и честито ви завръщане в "А" група :wink:
А ето и защо гледам само евроспорт! Вие двамцата може в най добрия случай да станете коментатори на Б група или по скоро на разните междуселски мачлета :)

Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

FMI написа:
Варненец написа:
А ето и защо гледам само евроспорт! Вие двамцата може в най добрия случай да станете коментатори на Б група или по скоро на разните междуселски мачлета :)
"Аплодисменти за нашето момче"! :lol: :lol: :lol:
Победа без чест е огромна загуба!
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Мнение от steamer »

Не ме карай да ти проверявам за грешки постовете-100% ще открия доста
Давай - аз пък ти гарантирам, че няма да можеш :mrgreen:
Humanism is death disguised as life.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

:JC-hysterical:

Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК

Мнение от pepso »

За двамата "симпатяги" FMI и Steamer: Ако искате можете да спрете да лижете задниците си един другигу, защото наистина вече ставате смешни! (извинявам се за грубия израз) Мисля, че на всички им писна да ви слушат глупостите! Още повече и че всеки си има собствено мнение тук, тъй че спрете да дрънкате безцелно. FMI ти пък знаеш, че те щели да коментират "междуселски мачлета". По-полека с изказванията, по-полека, защото много като тебе от смятане по цял ден, сега смятат дали ще стигнат стотинките в портфейла им за хляб. Така, че по-полека с тая твоя "смелост". Не си син на Господ, нито пък Всевишния те е докоснал, тъй че си си същия ЦЪРВУЛ като всички нас тук, до момента, в който не те приемат. (че даже и по-голям :D)
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
Виктория
В началото бе словото

Мнение от Виктория »

FMI ти за работа говореше че ходиш,на тренировки ходиш.Нямаш време за глупости.Е,а как имаш време да твориш тия простотий във форума.Човек без работа и изглежда и без странични занимания,щом във форума ти е толкова весело,значи няма къде другаде да ти е също толкова весело.
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

хХХХААА щом си казал ФМИ така ще да е :lol: Само да не вземе Пепсо да се окаже прав,че тогава не те виждам :roll: :mrgreen:
Иначе steamer не ми се занимава с теб,но ще ти отделя специално внимание като имам повече време :lol: Нали си цяла българска граматика-абсолютно ебзгрешен.....
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”