Тъй ще кажат...JudyRamone написа:Ами казаха ми, че по едно време съм паднала на улицата, но аз изобщо не си спомням подобно нещоScorpion написа:Хм, синки по коленцата. От какво ли?JudyRamone написа: Хаа, аз съм цялата в синини след всяка пиянска вечер... от последния път (по-миналия петък) например лявото ми коляно е все още цялото синьо, и въобще по краката имам още бая синини...![]()
[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Първо, 55 кила са си 55 кила, коремчето не се прави ако съм над 80кг само... доказано е...Scorpion написа:Шкембе при 55 кила?Kristo написа:Подразни ме, че съм си пуснал шкембенце... адски е грозно, така да ми се появи от многото плюскане и многото спане...![]()
Че ти нали уж доста хойкаш?Kristo написа:...истината е, че сам съм си виновен, вместо да спортувам или да хойкам по мадами, аз си лежа и ходя на лекции, ядейки в паузите между тези две действия...
И второ - това че хойкам е гаден слух, който ест - не е верен. Аз съм кротко и смирено ергенче, което не ходи по кокошарници да пакости, като Хитрия Лисан в една приказка...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Омутрили са "Кастела" до нас. То се очакваше, че ще стане, още когато го отвориха, но 7-8 месеца по-късно неизбежното се случи. Тъпа работа.
И си спомних за Варна преди точно 5 години. Помня дати като слон. 3 май 2004. Колко бясна бях тогава, копеле-майна-човек... Щом и баща ми още го помни...
Абе, кофти ден.
И си спомних за Варна преди точно 5 години. Помня дати като слон. 3 май 2004. Колко бясна бях тогава, копеле-майна-човек... Щом и баща ми още го помни...
Абе, кофти ден.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
поредното тъпо копеле... 
Днес видях Прудънс и не я познах. Баси тъпата патка съм... 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И утрешните планове пропадат.
Вярно, ще се мотая за книжки/рокличка/обувки, ама исках вместо това пикник/барбекю/снимки/(риболов)/братовчеда-диването-му-с-диване.
Вярно, ще се мотая за книжки/рокличка/обувки, ама исках вместо това пикник/барбекю/снимки/(риболов)/братовчеда-диването-му-с-диване.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
ми напълниха Белоградчик с разни хора, дето си хвърлят боклуците навсякъде мамиту им....а и плюс това за един ден ходихме към две пещери, като ид вата пъти се наложи да се върнем по средата на пътя... и това ако не е гадно... ама то пък беше пълно с мутри.... така че...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Тъкмо реших да си лягам и ококорих очи.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Уф, Гандалф не дойде. Е, утре има още един шанс 
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Ако не дойде в Regroup фазата тоя ход, ползвай ей това в следващия:

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Снощното ми главоболие продълава с пълна сила и днес
И времето е отвратително!!!
И времето е отвратително!!!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Ще почина от скука, а съм още 2 часа на работа...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
знам, че ще се повторя, но тази нощ по повторението на новините на бтв слушах как някакви глупави туристи се оплакват, че не могат да стигнат до калето в Белоградчик с кола, защото там горе нямало паркинг. горките хора! не е като това да се намира на 15 минути пеша от всяка точка на града.... а опашките за билетче били "убийствени" - милите, как тея тъпаци не са се сетили преди 500 години, че 100 000 човека ще искат да се бутат в крепостта им.... наистина изключително необмислено от тяхна страна... 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
В момента съм в такава степен на бяс и ярост, че чак не мога да се развикам. Защото винаги всичко е заради пари. За да "спестим". За да не "прахосваме". И накрая какво се оказва? Накрая се оказва, че заради нечии подобни абсурдни убеждения и нечия чужда абсолютна некомпетентност и откровена некадърност, щетите за мен са десетократни.
Писна ми от тая история. Искам да завършвам, да си изградя кариерата и да си построя живота по начина, по който е правилно. Да знам, че като съм хванала нещата в свои ръце, ще ги направя както трябва.
Защото хората са тъпи,
тъпи,
тъпи,
тъпи
и не се научиха да ме слушат, не се научиха, че съм права в 99% от случаите, не се научиха да уважават мнението ми, а следствието от това е, че накрая всичко се изсипва върху моята глава.
Писна ми от тая история. Искам да завършвам, да си изградя кариерата и да си построя живота по начина, по който е правилно. Да знам, че като съм хванала нещата в свои ръце, ще ги направя както трябва.
Защото хората са тъпи,
тъпи,
тъпи,
тъпи
и не се научиха да ме слушат, не се научиха, че съм права в 99% от случаите, не се научиха да уважават мнението ми, а следствието от това е, че накрая всичко се изсипва върху моята глава.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.