Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- LadyPlaneCrash
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика!!!!!!
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009 ;)
Ще ходи ли някой към Слънчев бряг след бала? 
-Kъде търсиш отговорите?
-В тъмнината на дълбоката мисъл,в съзерцанието на простотата,в тишината...
-А къде ги намираш?
-Из прашните друмища на онова,което наричаме "пътят"....
Из "Нюанси"
-А къде ги намираш?
Из "Нюанси"
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Дам, ние ще сме в Слънчев бряг от 23ти до 26ти 
.... и там ще е балната ни вечер, понеже "любимата" директорка забрани да я направим в града!(колко парадоксално..)
.... и там ще е балната ни вечер, понеже "любимата" директорка забрани да я направим в града!(колко парадоксално..)
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Аз също ще съм в Слънчев бряг. Бала ни е на 24, а на СБ сме от 26 до 30 
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Ops...съжалявам, че не прочетох предишната страница по-раничко (вчера ме нямаше никакъв защото бях на рожден ден ии ... само се досещате в какво състояние съм в момента
)
За футбола ... математици, физици, химици и тем подобни ... като не разбирате от футбол си дръжте устите, ай да не казвам къде. Ясно ми е на мене жените какво мнение имат към футбола. Е, като не ви харесва, ми гледайте си худ. гимнастика и сапунки по цял ден, обаче не ни дразнете с изявленията си!!!!!
Освен това мисля, че няма смисъл да казвам, че съм съгласен с Бероеца и Варненеца
Що се отнася до Реал Мадрид ... това че се "усраха" си е напълно вярно
И съм напълно съгласен и с това, че тук всеки може да си изкаже мнението по всеки един въпрос. На който не му харесва ... е там горе, в дясно на екраните ви има едно хиксче в червено!!!!! Настиснете го и сте свободни да прекарате деня си също толкова безсмислено, колкото и предишният Ви !
П.С. Сутрин след "изживявания" в Най клуб до 6 сутринта съм заядлив! Моля, НЕ правете това вкъщи!
За футбола ... математици, физици, химици и тем подобни ... като не разбирате от футбол си дръжте устите, ай да не казвам къде. Ясно ми е на мене жените какво мнение имат към футбола. Е, като не ви харесва, ми гледайте си худ. гимнастика и сапунки по цял ден, обаче не ни дразнете с изявленията си!!!!!
Освен това мисля, че няма смисъл да казвам, че съм съгласен с Бероеца и Варненеца
Що се отнася до Реал Мадрид ... това че се "усраха" си е напълно вярно
И съм напълно съгласен и с това, че тук всеки може да си изкаже мнението по всеки един въпрос. На който не му харесва ... е там горе, в дясно на екраните ви има едно хиксче в червено!!!!! Настиснете го и сте свободни да прекарате деня си също толкова безсмислено, колкото и предишният Ви !
П.С. Сутрин след "изживявания" в Най клуб до 6 сутринта съм заядлив! Моля, НЕ правете това вкъщи!
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
pepso написа:Ops...съжалявам, че не прочетох предишната страница по-раничко (вчера ме нямаше никакъв защото бях на рожден ден ии ... само се досещате в какво състояние съм в момента)
Освен това мисля, че няма смисъл да казвам, че съм съгласен с Бероеца и Варненеца![]()
Що се отнася до Реал Мадрид ... това че се "усраха" си е напълно вярно![]()
И съм напълно съгласен и с това, че тук всеки може да си изкаже мнението по всеки един въпрос. На който не му харесва ... е там горе, в дясно на екраните ви има едно хиксче в червено!!!!! Настиснете го и сте свободни да прекарате деня си също толкова безсмислено, колкото и предишният Ви !![]()
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
На нас изпращането ни е на 22, балната вечер тук в града е на 23, а в Слънчев бряг сме от 26 до 29
В общи линии цяла седмица пиянство и безсъние 
"No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate."
- Shawty
- От дъжд на вятър
От 29 до 31 май превземаме "Планета"LadyPlaneCrash написа:Ще ходи ли някой към Слънчев бряг след бала?
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
- LadyPlaneCrash
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика!!!!!!
Значи можем да си направим форумна среща!Аз съм в Слънчев Бряг от 26ти до 29ти включително

-Kъде търсиш отговорите?
-А къде ги намираш?
Из "Нюанси"
-А къде ги намираш?
Из "Нюанси"
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
И ниеShawty написа:По същото време в същия хотел смеNikTa написа:Да не би да е "Планета"?И ние сме там... От 29 до 31.
.

- Shawty
- От дъжд на вятър
Като сме от 1 училище как нямаBoleyn написа:И ниеShawty написа:По същото време в същия хотел смеNikTa написа:Да не би да е "Планета"?И ние сме там... От 29 до 31.
.
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
- Boleyn
- Легендарен флуудър
Ама то май само нашия и вашия клас ще сме там - другите в Мармарис
Стаси,Стаси,и тука се намерихме

Стаси,Стаси,и тука се намерихме

- Shawty
- От дъжд на вятър
Еми то така.. най-хубавите класове ще сме там.. гледах снимки на хотела - прекрасен е. Както каза Еви от твоя клас.. ще има кво да се прави със сигурност
.
- Boleyn
- Легендарен флуудър
Брейкъра ли
Да,ще има какво да се прави,определено
И ще се гледаме по бански ,което е по-важната част 
Да,ще има какво да се прави,определено

- Shawty
- От дъжд на вятър
Имам ч-вото, че аз съм единствената, която го нарича по име
.
Но да не го обсъждаме.. поне не и тук
. А частта с банския.. love it! 
Но да не го обсъждаме.. поне не и тук