Благодаря.ShadowsInBlue написа:lqlqlqto, много хубава и стилна рокля, поздравления
Бал, бал, бал......
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- lqlqlqto
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Бал, бал, бал......
~*[.. Човек е създаден не да изживее живота си предначертан, а сам да създава, да твори, да изменя, сам да гради, да руши, но да не спира, а докрай да преследва своите съкровени мечти. ..]*~
-
Tordis Ahriman
- В началото бе словото
- Специалност: право
Здравейте!
Радвам се, че повечето сте си намерили роклята мечта
аз поради факта, че си мисля за изпити и др. глупости
направих ужасната грешка ядосана да ида в един магазин и първата рокля, която видя, да си я взема... та с една дума ужасна е
(то и класа ми е ужасен , така че си пасват).
Нашият "бал" също ще е на 22 май и след тази дата се надяваме повече да не се срещаме
направих ужасната грешка ядосана да ида в един магазин и първата рокля, която видя, да си я взема... та с една дума ужасна е
Нашият "бал" също ще е на 22 май и след тази дата се надяваме повече да не се срещаме
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Аз днес си взех и дрешки и обувки за изпращането. Вече съм почти обзаведена, остават само бижута и чанта за бала
Иначе вече ме хваща някакво тягостно настроение заради завършването...как ще се плаче на 8 май
Иначе вече ме хваща някакво тягостно настроение заради завършването...как ще се плаче на 8 май
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Моето изпращане беше вчера. Беше весело и яко, не видах почти никой да реве, ама ние не бяхме много задружни така или иначе
Все пак си е хубава емоция.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
Абе;
мен само да ме видят в официално облекло, без значение какво е, ще е егати шаша. Всъщност имаше доста народ който настояваше да дойде да види само за миг какво представлява "сциона в костюм омгомгомг".
Тя майка ми щеше да припадне като ме видя, де О.о
Нашият бал е на 30 май..можеха другата година да го сложат направо ><
мен само да ме видят в официално облекло, без значение какво е, ще е егати шаша. Всъщност имаше доста народ който настояваше да дойде да види само за миг какво представлява "сциона в костюм омгомгомг".
Тя майка ми щеше да припадне като ме видя, де О.о
Нашият бал е на 30 май..можеха другата година да го сложат направо ><
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

И нас ни изпращат на 8 май
Някак много бързо се случиха нещата тази година и сега ми е малко странно, че вече завършвам
Иначе балът е на 21-ви и съм готова с рокля, обувки, чанта и т.н дори и пробна прическа направихме 
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Нашето изпращане е на 24 май, а бала на 27 май.Иначе ще сме в sky plaza в ндка,а след това в Най-клуб....Вашите балове къде ще са ?
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- nox
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
След самата бална вечер ще ходим в Боровец *ръмжи*
Някой може ли да ми обясни (просто защото аз явно имам грешка в системата и не мога да го схвана) как изобщо някой може да иска да се натика до Самоков в средата на Никаквия сезон.
Ама на... пуст глас народен.
Някой може ли да ми обясни (просто защото аз явно имам грешка в системата и не мога да го схвана) как изобщо някой може да иска да се натика до Самоков в средата на Никаквия сезон.
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
е, ти пък...за гъзария затъаме до шия, нали така?
мен лично слабо ме грееше къде ще ходим и ги оставих нашите да си чупят главите докато се разберат къде искат МНОЗИНСТВОТО да отидат.
мен лично слабо ме грееше къде ще ходим и ги оставих нашите да си чупят главите докато се разберат къде искат МНОЗИНСТВОТО да отидат.
The storm is coming...

- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Tordis Ahriman написа:Здравейте!![]()
направих ужасната грешка ядосана да ида в един магазин и първата рокля, която видя, да си я взема... та с една дума ужасна е(то и класа ми е ужасен , така че си пасват).
След моя бал и ние бяхме на Боровец и всъщност беше готино.nox написа:След самата бална вечер ще ходим в Боровец *ръмжи*
-
love_blush
- От дъжд на вятър
Аз с всичко съм готова. Проблемът ми е украса на физкултурния салон и сценария на изпращането. 10тина човека се занимаваме с организацията и пада страшен купон. Онзи ден бяхме и на гости в класната,за да знаем от къде да я вземем. Беше се приготвила жената много добре,ние и се изсипахме 2 коли хора. Жестоко си изкарахме...ей този последния месец исках да продължи до безкрай...
- lqlqlqto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Омг .. и аз се хванах с организацията на бала и изпращането - Г0ЛЯМА ГРЕШКА !!!
То не че беше много по желание де .. ама след като за малко не останахме без бал .. все някой трябваше да се хване да свърши работата..
И нашето изпращане е на 8ми, балът - на 21ви, а от понеделник се почват серенадите и не ми се мисли просто .. май ни се очертава една безпаметна седмица ..

И нашето изпращане е на 8ми, балът - на 21ви, а от понеделник се почват серенадите и не ми се мисли просто .. май ни се очертава една безпаметна седмица ..
~*[.. Човек е създаден не да изживее живота си предначертан, а сам да създава, да твори, да изменя, сам да гради, да руши, но да не спира, а докрай да преследва своите съкровени мечти. ..]*~
Ох, както не ми беше изобщо терсене за тоя бал,сега ме хвана една меланхолия...Нашето изпращане ще бъде на 8ми, балът на 21ви. Верно, имали сме не малко неприятни преживявания с тоя клас, обаче някакси свикваш да ги виждаш всеки ден тези хора и само като си помисля,че с някои от тях няма да се срещнем никога повече, ми става много кофти. 12 години чакам да завърша, обаче винаги е било някога си там в бъдещето, а сега, когато остават още само няколко дни, просто не мога да го асимилирам. Струва ми се едновременно много хубаво и много страшно...
Колкото до самия бал, аз също не одобрявам пръскането на стотици левове за рокля, която ще облечеш 1 път. За това реших да си взема евтина рокля и по-скъпи бижута и обувки. Прическата няма да е нищо особено, а грима сама ще си го правя. Въпреки цената на роклята ми, след като направих някои много дребни подобрения, и я пробвах с обувките и чантата, много повече се харесах от колкото с която и да е абитуриентска рокля.
За изпращането обаче още имам да си взимам някои неща. Роклята трябва да се стесни леко и още не съм си взела обувки и чанта. Освен това, сигурно ще ми се наложи да си взимам някакъв шал, защото вероятно на 8ми ще е хладно, а аз ще съм с голи рамене.
Нашият бал ще е в Албена. Много големи караници бяха докато се стигне до това решение, но според мен така е много по-добре от колкото на Златните, защото там всички щяхме да се разпръснем по различни дискотеки, а все пак ни е последното събиране с класа. Тъпото е,че ще дойде да ни пее някаква си Цветелина Янева...Ако е задължително да е чалгаджийка, поне да е по-известна...А на всичкото отгоре, преди няколко години са им били Д2.Но това не е от такова значение, от нас зависи да си го направим забавно
Колкото до самия бал, аз също не одобрявам пръскането на стотици левове за рокля, която ще облечеш 1 път. За това реших да си взема евтина рокля и по-скъпи бижута и обувки. Прическата няма да е нищо особено, а грима сама ще си го правя. Въпреки цената на роклята ми, след като направих някои много дребни подобрения, и я пробвах с обувките и чантата, много повече се харесах от колкото с която и да е абитуриентска рокля.
За изпращането обаче още имам да си взимам някои неща. Роклята трябва да се стесни леко и още не съм си взела обувки и чанта. Освен това, сигурно ще ми се наложи да си взимам някакъв шал, защото вероятно на 8ми ще е хладно, а аз ще съм с голи рамене.
Нашият бал ще е в Албена. Много големи караници бяха докато се стигне до това решение, но според мен така е много по-добре от колкото на Златните, защото там всички щяхме да се разпръснем по различни дискотеки, а все пак ни е последното събиране с класа. Тъпото е,че ще дойде да ни пее някаква си Цветелина Янева...Ако е задължително да е чалгаджийка, поне да е по-известна...А на всичкото отгоре, преди няколко години са им били Д2.Но това не е от такова значение, от нас зависи да си го направим забавно
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
От личен опит вече мога да кажа, че дори и да не сте били близки с хората от класа ще ви е адски криво като свърши всичко. Сега като ми мина изпращането и ми е много тъжно като се сетя, въпреки че с повече от половината няма и да се чуем повече.. и все пак 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
и наща програма беше абс същатаBLUSH написа:Нашето изпращане е на 24 май, а бала на 27 май.Иначе ще сме в sky plaza в ндка,а след това в Най-клуб....Вашите балове къде ще са ?