FMI написа:Е аз каточели имам оправдание да правя правописни грешки, все пак съм само математик

Но ти на 10-ти имаш изпит по БЕЛ

Внимавай там как се Усираш!
Иначе не съм дал никакви квалификации, само съм ти задал въпрос

Ще го повторя така че да ме разбере един кандидат-журналист, който все още прави правописни грешки: Поради каква логика, когато отбора ти(този отбор ням анищо общо с теб, но нали ти така го наричаш) се Усере ти си нещастен, когато спИчели си много щастлив и затова пак ще те попитам, сигурен ли си че имаш личен живот? Или личния ти живот се състои в "И да паднем и да бием пак ще се напием..."
П.П. Нищо лично - не те познавам, факт е. Но попринцип съм леко предубеден към футболните фенове, а фанатизираните от тях страшно много ме дразнят. Абе въобще фанатиците в каквато и да било област не са ми никак по вкуса и нещо не ги разбирам. А като човек на точните науки търсещ логика във всичко, просто съм длъжен да попитам, когато не я намирам сам

Освен това още имаш време да не си съсипеш живота с това и въпреки леко грубия ми тон може би, съвета ми е полезен и ценен за теб и най важното е за добро, пък ти ако искаш го приемай

ОК!Тук само за изпити ли трябва да се пише?Тук пишат хора,които ги интересуват и други неща освен "заветното" влизане в СУ(или,където и да е било)!Това му е на сърцето на човека в момента-това пише.Всеки е така- било хубаво или лошо.Това,че ти не разбираш неговата позиция,не я прави грешна.Ти се интересуваш от едни неща,той от други-затова света е толкова пъстър,защото всички сме различни.Той се вълнува от спорт-ти не.Ти се вълнуваш от новата колекция на Фере(примерно),той не-какво толкова!?
На въпроса ти за професионалния футбол-аз съм играл професионално(с това съм си вадил хляба-плащаха ми ,за да играя) и мога да ти кажа,че няма нищо по-хубаво от това,когато свършиш определена работа(в случая-мача),хората да те аплодират,за това,че си дал най-доброто от себе си и си се постарал да ги зарадваш!А,когато губиш,виждайки лицата им,това да те накара следващия път да дадеш не 100,а 1000% от себе си.
По-добре да гледаш футболен,баскетболен,волейболен или друг двубой,отколкото да висиш по кафетата и да затъпяваш(според мен).Спортът учи на дисциплина,самоконтрол и уважение към себе си и този срещу теб!така,че по-добре пред телевизота(или направо на стадиона),отколкото пиян и надрусан по улиците!
За личния живот:Яжте и пийте СЕГА!!!Не когато станете на 30-35 и имате жена и две деца!!!СЕГА!!!Не висете по цял ден над учебниците или компютъра(но не ги пренебрегвайте)!Живейте сега,бе хора!ЛИЧЕН живот идва от личност,като иска ще се ядосва за мач;като иска ще пие(било от радост или мъка);като иска ще виси на компа-ЛИЧЕН ЖИВОТ...
Щял да си съсипе живота!?Как?Според кого?Моля ти се!
Варненец,пий една бира,бате,и всичко е ОК!