кажете нещо за изпита по МО
Модератор: MidwinterSun
кажете нещо за изпита по МО
Като сме тръгнали да обменяме опит, хайде някой да каже нещо за този изпит. ( за специалност право - 2 курс).Знам, че е писмен, че е 1 час...Какви са отзивите, оценките...
Има ли скъсани по него?
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
хахаахах....при пантев всички имат 4, а късметлиите-5, ама те са на принципа на тотото..... а 6-те ме учудват честно казано.... в общи линии напълно честни оценки поставят /от правистите естествено/ Е.Матеева и Й.Зидарова, декана Токушев също /поне преди 4 години /got написа:Аз бях вече на тоя изпит. Водеше ни го Пламен Пантев тоя предмет.Имах 4.А си бях развила въпроса идеално, и въбще не бях преписвала, за разлика от други...И за какво ходих на всички лекции и всички уражнения...Излишно е било.Хора, които не бяха стъпили - 6-ци...
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
как 4? сериозно ли? Гадно....ама то се знаеше,че на този изпит ще се оценява така колкото и да е тъпо. Най-смешното е,че за този "супер сериозен изпит" учебникът беше безполезен,лекциите също-добре че са горните курсове...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Berserker написа:хахаахах....при пантев всички имат 4, а късметлиите-5, ама те са на принципа на тотото..... а 6-те ме учудват честно казано.... в общи линии напълно честни оценки поставят /от правистите естествено/ Е.Матеева и Й.Зидарова, декана Токушев също /поне преди 4 години /got написа:Аз бях вече на тоя изпит. Водеше ни го Пламен Пантев тоя предмет.Имах 4.А си бях развила въпроса идеално, и въбще не бях преписвала, за разлика от други...И за какво ходих на всички лекции и всички уражнения...Излишно е било.Хора, които не бяха стъпили - 6-ци...
абсолютно вярно,аморе