КСК 2009 - История
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Re: КСК 2009 - История
Аз като почнах да си пресмятам грешките... 0.25 за това, 0.25 за онова и то взе че се получи към 3.50 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
човек, аз ако започна не знам докъде ще стигна...
така че по-добре не
откъде да знам кое ще смъкнат доста, за кое ще наваксам.. :п
така че по-добре не
откъде да знам кое ще смъкнат доста, за кое ще наваксам.. :п
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Едно е да се надяваш, друго е да получиш дадена оценка. Без паника докато не излязат резултатите.
Kim Wilde - You keep me hangin' on
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
И паника след като излязат 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
По-добре не.ShadowsInBlue написа:И паника след като излязат
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Курс: четвърти
Ами да,все пак имаш на разположение целия юни месец и половината юли!Ако имаш желание за 1 месец и половина можеш да изучиш света...а и вече емоциите около бала ще са преминали и щи можеш да се съсрредоточиш само върху това!Аз сега и да искам не мога да седна да си науча за 10 по л-ра както трябва,тъй като през ден съм на абитуриентски събирания... искам да си изживея този месец незабравимо!Като се изложа другата неделя и по л-ра се затварям в нас от 1 юни и само ще уча и уча!MidwinterSun написа:По-добре не.ShadowsInBlue написа:И паника след като излязатНе са малко хората, които омазват нещата на предварителния и после си вдигат оценката на редовния.
Така си мислиш. И аз щях да уча през юни, ама успях да се затворя вкъщи чак на 2 юли.RA[sgB] написа:се затварям в нас от 1 юни и само ще уча и уча!
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
А кой е Пухи, ако не е тайна ?Joker написа:Ммм, нямало ме десетина дни и какво развитие!Ами успех на всички, които са писали и после на тези, които не са писали и ще пишат на редовния. Той кога беше?
Всъщност, рано е за празнуване! Ако на редовния изпит една от темата е за Пухи, всичките ви сметки отиват по дяволите, нали?Не като да не се е случвало вече...
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Хора,питам нещо извън темата и се извинявам,за което.В сайта,където пише за минимални балове,от кое класиране е това?И ако не е от първо,някой знае ли къде да намеря статистиката от първо класиране?
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Последно класиране. Трето,четвърто,пето.
А и аз не по темата, ама да се оплача. В последно време сайта на СУ е много бъгав. Постоянно зацепва!
А и аз не по темата, ама да се оплача. В последно време сайта на СУ е много бъгав. Постоянно зацепва!
- Scorpion
- Легендарен флуудър
В последно време самият СУ е много бъгав...machiavelli написа:Последно класиране. Трето,четвърто,пето.![]()
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
На мен ми е много любопитно кога най-сетне ще можем да разберем за коя специалност колко места са отредени!
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Като излезе третото класиране и видите колко хора са приети в съответните специалности.Borislavaaa написа:На мен ми е много любопитно кога най-сетне ще можем да разберем за коя специалност колко места са отредени!
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
Това честно ли е? Някои други университети отдавна са изнесли броя на местата. Лошо е, че няма единни изисквания към университетите. И все пак на изпита по история, а и по литература най-много са кандидатите за тук.Scorpion написа:Като излезе третото класиране и видите колко хора са приети в съответните специалности.Borislavaaa написа:На мен ми е много любопитно кога най-сетне ще можем да разберем за коя специалност колко места са отредени!