КСК 2009 - История
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: КСК 2009 - История
Тези, които ви приемат Право, ще видите какъв смях пада, когато анализирате правните норми в Крумовото законодателство, а и в разни други средновековни закони.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Искам и аз да ви покажа един бисер от учебника ми по история :
" Тъкмо това поражда коварния смъртоносен бацил, който заразява султанската държава от неизлечима болест "
Явно не само кандидат-студентите пишат бисери.

" Тъкмо това поражда коварния смъртоносен бацил, който заразява султанската държава от неизлечима болест "
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Колко академичноlacuna_coil написа:Искам и аз да ви покажа един бисер от учебника ми по история :
![]()
![]()
-
Borislavaaa
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Това е от учебника на Анубис. Нямам думи.lacuna_coil написа:Искам и аз да ви покажа един бисер от учебника ми по история :
![]()
![]()
Kim Wilde - You keep me hangin' on
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Позна.
А темите от Възраждането са написани по отвратителен начин.
А темите от Възраждането са написани по отвратителен начин.
Оффффф тука явно всички са се филмирали от знаците по писмените работи и зачертаването.Че даже и лични съобщения с питания дали ако е плътно зачертаването не било знак.
Хора осъзнайте се
- зачертаването не може да бъде знак освен ако не сте зачертали цялата страница А4 формат плътно като лист индиго.Ясно???
Повече няма какво да се говори по въпроса.И без да ми пращате повече ЛС дали ако сте зачертали по този или онзи начин не било знак.
Достатъчно го коментирахме тук и мисля, че стана ясно - дори и цял текст с две кръстосани черти да зачертаете - пак не се счита за знак.
Само не боядисвайте целия лист в синьо и сте ОК.
П.П. То какви притеснения тресат кандидатстудентите...Вместо да се тревожат дали ще им дадат подобаваща оценка , те се притесняват дали някой няма да им счете 5-тте зачертавания в темата и да им я анулира.Аз обаче съм реалист и по-скоро се притеснявам , дали ще получа добра оценка или още отсега да се хващам стабилно да уча и за юли месец.
Хора осъзнайте се
П.П. То какви притеснения тресат кандидатстудентите...Вместо да се тревожат дали ще им дадат подобаваща оценка , те се притесняват дали някой няма да им счете 5-тте зачертавания в темата и да им я анулира.Аз обаче съм реалист и по-скоро се притеснявам , дали ще получа добра оценка или още отсега да се хващам стабилно да уча и за юли месец.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Аз още от 26-и си знам оценката, така че си сядам здраво на д-то след изпита по литература на 10-и и почвам пак да чета по история. 
Аз миналата година на редовния изпит задрасках страница и половина с права линия всеки ред и в началото и края на текста сложих скоби. Накрая имах 4, но предвид написаното, определено не са ми отнели за това абсолютно нищо.Batbayan написа: зачертаването не може да бъде знак освен ако не сте зачертали цялата страница А4 формат плътно като лист индиго.
Затова въобще не ги мислете тея анулирания на работи, не им е това меракът на преподавателите.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Здравейте, на всички! И аз реших да вляза в редиците на форумците
Аз писах по втората тема, но останах с впечатлението, че повечето от вас са писали за просветата! Дано тази седмица, въпреки празниците, резултатите да излязат 
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
Ммм, нямало ме десетина дни и какво развитие!
Ами успех на всички, които са писали и после на тези, които не са писали и ще пишат на редовния. Той кога беше?
Всъщност, рано е за празнуване! Ако на редовния изпит една от темата е за Пухи, всичките ви сметки отиват по дяволите, нали?
Не като да не се е случвало вече... 
Всъщност, рано е за празнуване! Ако на редовния изпит една от темата е за Пухи, всичките ви сметки отиват по дяволите, нали?
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
- Курс: първи
И аз на това се надявам, ама е много слабо вероятноLa_Contessa написа: Дано тази седмица, въпреки празниците, резултатите да излязат
А кой е Пухи ?Joker написа:Ммм, нямало ме десетина дни и какво развитие!Ами успех на всички, които са писали и после на тези, които не са писали и ще пишат на редовния. Той кога беше?
Всъщност, рано е за празнуване! Ако на редовния изпит една от темата е за Пухи, всичките ви сметки отиват по дяволите, нали?Не като да не се е случвало вече...
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Аз пък съм останала с впечатлението, че повечето са писали точно за Асеневци, както и по-голямата част от кандидат-студентитеLa_Contessa написа:Здравейте, на всички! И аз реших да вляза в редиците на форумцитеАз писах по втората тема, но останах с впечатлението, че повечето от вас са писали за просветата!
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Вие пък какво сте се разбързали! Аз си знам, че се издъних яко и не искам и да знам колко имам.. От друга страна тези, които си знаят, че си знаят, искат да знаят резултатите.. Някои мои познати са уверени, че ще имат минимум 5.50 и че са се справили фантасмагорично и само ме изнервят.. но за това са добрите познати, нали? 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
пахахаха;
то и аз ако искам мога да кажа, че със сигурност връзвам над 5...но да получа 3.50, нали
моите повечето познати са момета, които си ги пеят всички теми, тъй че няма какво да говорим с тях :Д
ама аз за 5ица и не мисля, тъй че
то и аз ако искам мога да кажа, че със сигурност връзвам над 5...но да получа 3.50, нали
моите повечето познати са момета, които си ги пеят всички теми, тъй че няма какво да говорим с тях :Д
ама аз за 5ица и не мисля, тъй че
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.