Да, обаче те Атака си остават същите площадни циркаджии и след четири години в Парламента.Norwegian Wood написа:Аз не знам "Атака", като влезнаха преди четири години, да са имали някакви големи експерти в тая област.
Изобщо доверието си идва от хората, зле е, пак ще се повторя, в най-бедната държава да има такъв ценз.
Пък и ако решат сънародниците ни да вкарат някои, дето са пет пъти по-дебилни от атакистите (не визирам "Зелените", а говоря хипотетично), защо да им пречим? ;р
Зелените
Re: Зелените
Knights of the Cross
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Да де, ама в лимонадата няма сирене.
Т.е. прав си, ама не виждам какво искаш да кажеш.
Т.е. прав си, ама не виждам какво искаш да кажеш.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Искам да кажа, че доверието, което печели един популист не е показателно, че той е способен да се справя с държавната ситуация - то потвърждава твоето мнение, обаче масовият потребител продължава да търси винаги алтернативата на много неподходящо място.
Knights of the Cross
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Поздрав за форума!
п.п. Надявам се, че съм нацелила проклетия код и клипът ще излезе. Ако все пак не стане, клик тук.
~ Кътчето ~
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
We don't need another hero, indeed!Шепот написа:
Поздрав за форума!
п.п. Надявам се, че съм нацелила проклетия код и клипът ще излезе. Ако все пак не стане, клик тук.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Появи ми се въпрос: ако тук всеки направи тема за своята партия, това дали ще е според правилата? А защо за партията на Зелените е? Щото са зелени или... 
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Мен ми се появи въпрос защо Зелените ги няма в анкетата в темата за Парламентарните избори и го зададох два или три пъти там без особен успех.
Както и да е, не смятам, че на някого пречи тази тема, нито е качена на важна, нито е някаква гмеж от теми, че да е препълнен форума и да няма място.
Както и да е, не смятам, че на някого пречи тази тема, нито е качена на важна, нито е някаква гмеж от теми, че да е препълнен форума и да няма място.
~ Кътчето ~
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Жокера е прав...
Не че ме дразни...но наистина не е етично...и честно
Не че ме дразни...но наистина не е етично...и честно
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Е, то има и тема "Синьо", ако става въпрос...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Lord
- Легендарен флуудър
- Курс: втори
Няма проблем да има тема за която и да е партия. Ако толкова ви сърби, отворете си тема за вашите си партии.
Рекламата е много хубава и песента е избрана точно на място.
Бях решил да гласувам за Зелените, особено покрай тези цензове и предизборни игрички на Коалицията, но след последния алабализъм за съдебната система от програмата им, няма да стане. Аз и Трифонов уважавах преди да започне онази глупост с мажоритарната система. Ха сега, хубаво ли ви е, като е мажоритарно?
Рекламата е много хубава и песента е избрана точно на място.
Бях решил да гласувам за Зелените, особено покрай тези цензове и предизборни игрички на Коалицията, но след последния алабализъм за съдебната система от програмата им, няма да стане. Аз и Трифонов уважавах преди да започне онази глупост с мажоритарната система. Ха сега, хубаво ли ви е, като е мажоритарно?
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Ми, то синьото не е една-две партии само... То е гмеж! Но сега се появиха и нЕкфи самоопределили се консерватори, пък на мен Камерон ми е любимец... и съм в яко колебание...Scorpion написа:Е, то има и тема "Синьо", ако става въпрос...
Като изборите са европейски защо не можем да гласуваме за листите на небългарски партии (този път не фиксирам ДПС
For God`s sake, I want to see that bloody bastard in No 10!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Хъх, доколкото разбрах от един от представителите на Зелените, когато ме убеждаваше да си платя членския вносШепот написа:Мен ми се появи въпрос защо Зелените ги няма в анкетата в темата за Парламентарните избори и го зададох два или три пъти там без особен успех.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
5 000 подписа за националните избори и 15 000 за евроизборите е изискването.
Събрани са и за едните, и за другите избори над 15 000 подписа, сега досъбират още за резерв, ако има подписи с грешни данни, които ЦИК ще шкартира, но вече и резерв има натрупан.
Проблемът са парите. Преди трябваха 15 000 лева депозит за участие в евроизборите и 20 000 лева депозит за участие в евроизборите. Скоро от парламента гласуваха качване на депозитите и за двата избора на по 50 000 лева, за да могат всякакви партии, несвързани с мафията им да отпаднат, не можейки да си позволят явяването на избори.
"Зелените" нямат връзки с никакви мутри с пари и финансирането е изцяло от членски внос и дарения. Засега са събрани 29 321 лева (постоянно се обновява наличната сума в сайта на партията), а на 11-ти май е крайният срок за внасяне на депозита за евроизборите, така че сигурно ще се участва само на национални, както е тръгнало. Дано се окажал ош пророк, но наистина не виждам как откъде ще се появят над 20 000 лева за шест дена.
Събрани са и за едните, и за другите избори над 15 000 подписа, сега досъбират още за резерв, ако има подписи с грешни данни, които ЦИК ще шкартира, но вече и резерв има натрупан.
Проблемът са парите. Преди трябваха 15 000 лева депозит за участие в евроизборите и 20 000 лева депозит за участие в евроизборите. Скоро от парламента гласуваха качване на депозитите и за двата избора на по 50 000 лева, за да могат всякакви партии, несвързани с мафията им да отпаднат, не можейки да си позволят явяването на избори.
"Зелените" нямат връзки с никакви мутри с пари и финансирането е изцяло от членски внос и дарения. Засега са събрани 29 321 лева (постоянно се обновява наличната сума в сайта на партията), а на 11-ти май е крайният срок за внасяне на депозита за евроизборите, така че сигурно ще се участва само на национални, както е тръгнало. Дано се окажал ош пророк, но наистина не виждам как откъде ще се появят над 20 000 лева за шест дена.
~ Кътчето ~
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
А европейските Ви партньори и приятели не могат ли да бутнат едно рамо?!?Шепот написа:5 000 подписа за националните избори и 15 000 за евроизборите е изискването.
Зелени има в много държави...защо не поискате от тях?
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Законът не го допуска. Никакво финансиране от чужди организации. За всичко са помислили.
~ Кътчето ~