Забивка за една нощ ?!?!?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Забивка за една нощ ?!?!?
Щото не ти се занимава с връзки, сълзи, драми, "обичам те" и прочие простотии, до които обикновено се стига, ако сексът с един и същи човек зачести
Освен ако си нямате договорка, де.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Че защо да си разваляш приятелството?FMI написа: Така е, супер гнусно е да разваляш едно приятелство само защото, както горе е написала колежката, много я е засърбяла путката...
А лайнари -приятели на всички аз лично не познавам...FMI написа: И страшно много ме дразнят тези лайнари които са приятели на всички и само дебнат да ебнат... Но се чудя те ли са ми по гнусни или това че много от жените нямат реални, дори нямат никакви критерии и си лягат с всеки...
Виж за жените съм съгласна, ма то и при мъжете ги има тея типове.
Ма то пък е същото и с чекиите - като си пробвал веднъж - праскай си ги всеки денFMI написа: А по темата: Не е рентабилно да си правиш труда да забиваш някой само за една нощ - ахахах - като си я забил вече, защо да не си я праскаш всеки ден?
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
Да случвало се е...smeshko написа:Забивка за една нощ
той ме забива, аз го забивам
и така няколко пъти и на принципа -
ласт мен стендинг
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Не намесвайте чикийте моля
Те са естествена нужда и са задължителни също като цикъла. Дори аз се чудя жените какво се оплакват толкова, като техния е само една седмица от месеца, а нашия е всекидневен
Разбира се че ако съм сам предпочитам да лъсна бастуна ръчно, защото има СПИН, хепатит и куп венерически болести. Да не съм си го намерил на улицата да си лягам с непознати... Не отричам тръпката, обаче нея презарватива доста я убива и то си се губи смисъла малко или много 
Определено съм на принципа "по добре с никой отколкото с който и да е...". А най странното е че въпреки че съм доста сексуално активен, средно по 10-тина пъти седмично в момента(на младини съм поставял рекорди като 12 пъти за една нощ), въпреки това никога не съм правил секс с жена към която нямам никакви чуства! Едно време това се наричаше използване и се считаше за нещо нередно, а сега май си е доста нормално
Е случвало се е да се влюба от пръв поглед и да се награбим още същата вечер, но и следващата и по следващата... Никога не съм имал толкова кратка връзка само за една вечер
Като ми харесва защо да е само за една нощ? А ако не ми харесва защо въобще да си лягам с нея?
Но въпроса беше за онанирането. Един път когато бях за повече време сам реших да тествам колко време мога да издържа без да се самозадоволявам. Ми оказа се че не много. Едвам изкарах месец без да се пипна и почнаха мокрите сънища, каквито не съм имал никога преди това, а и след това... Защото сметнах че е по добре да еякулирам където и когато аз преценя за добре и да не омазвам чаршафите.
Докато при жените доколкото знам е доста по различно. Много въобще нямат никакъв нагон, докато някой не ги отвори. Т.е. те за разлика от мъжете поне имат избор и въпреки това се проебават по рано попринцип...
Определено съм на принципа "по добре с никой отколкото с който и да е...". А най странното е че въпреки че съм доста сексуално активен, средно по 10-тина пъти седмично в момента(на младини съм поставял рекорди като 12 пъти за една нощ), въпреки това никога не съм правил секс с жена към която нямам никакви чуства! Едно време това се наричаше използване и се считаше за нещо нередно, а сега май си е доста нормално
Но въпроса беше за онанирането. Един път когато бях за повече време сам реших да тествам колко време мога да издържа без да се самозадоволявам. Ми оказа се че не много. Едвам изкарах месец без да се пипна и почнаха мокрите сънища, каквито не съм имал никога преди това, а и след това... Защото сметнах че е по добре да еякулирам където и когато аз преценя за добре и да не омазвам чаршафите.
Докато при жените доколкото знам е доста по различно. Много въобще нямат никакъв нагон, докато някой не ги отвори. Т.е. те за разлика от мъжете поне имат избор и въпреки това се проебават по рано попринцип...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А, значи ако се наебе за пръв път на 16 е курва, а ако се наебе за пръв път на 20 е смотанячка, така ли? 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- FMI
- Плиний Стари
Ако се наебе за пръв път на 16 не е курва и е в реда на нещата, ако и е дошло времето де. Защото има някакъв мит че момичетата се развивали по рано и ако аз съм изключение и на 13 вече бях брадясал и бях 90 кила само мускули и каките ме гледаха с жаден поглед вече, обаче имах глупоста да си казвам възраста и бягаха, е това са смотанячкиJudyRamone написа:А, значи ако се наебе за пръв път на 16 е курва, а ако се наебе за пръв път на 20 е смотанячка, така ли?
И въобще курва означава да се ебеш с кой ти падне, а не кога си почнала. Думата характеризира бройката и качеството на партньорите и няма пряко отношение към първия ти път, който според мен, поне той трябва да е по любов и с подходящ човек!
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахаха ФМИ кефиш ме. 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами аз предпочитам да еба смотанячка,JudyRamone написа:А, значи ако се наебе за пръв път на 16 е курва, а ако се наебе за пръв път на 20 е смотанячка, така ли?
а не кофа за живот
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахаха добре ще си го запиша 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ахахахах, да минеш с синя лампа по момичето и да разбереш
къде е тайната на живота
аха-ха-ха-ха-ха-ха-ха, пъй-пъй-пъй
къде е тайната на живота
аха-ха-ха-ха-ха-ха-ха, пъй-пъй-пъй
- FMI
- Плиний Стари
Това ми напомни за една пача която замалко да се мина да тресна и аз... Мисля че вече трябва да я е минала цяла софия, защото за няма и месец докато уж беше с мен знам за 3-ма които са и минали през кревата със сигурност, а може и повече да са били...
http://vbox7.com/play:ccff2c71
Беше хубава ..... и, защо трябваше да излезе такъв боклук... Но се радвам че го разбрах навреме преди да съм го ръгнал в кофата за боклук, все пак не съм го намерил на пътя...
Та едно приятелчо случайно след време разбрах че и на него му се е осуквала, не помня как стана дума за нея, явно вече е известна... Та тогава нещо се хвалеше, че наскоро и е лигавил циците на някаква пейка в парка. Определено беше надарено момичето, но на негово място не бих се хвалил точно с нея
Та в отговор го попитах дали се е замислил дали някой не се е изпразнил на тези гърди малко преди да попаднат в устата му
Защото се сетих че една вечер като ми се прииска да я целуна ми засмърдя гадно, което определено ме отказа
Всъщност се радвам че съм върколак и имам такова обоняние
Попринцип не обичам да се хваля за такива неща, но в случая се радвам че няма с какво да се похваля, а като си помисля че можеше да ми е първата... И ми беше супер гадно защото ми се ебеше та две не виждах, в същото време беше много апетитно парче... и в същото време ми беше и супер гнусна като знам с какви боклуци е била и че грам не подбира... Разбира се имам принципи които не ми позволяват да споменавам имена
Та защо не беше "смотанячка" :~( Всички искаме такива "смотанячки", ама вече ги няма, на изчезване са... Попринцип месец ми е лимита в който си губя времето с някоя преди да си легна с нея, но пък за "смотанячки" правя изключение и ги чакам колкото трябва, обаче няма вече такива и това е... Останали са само някакви смахнати, като една приятелка, която ако не я познавах никога нямаше да повярвам че на 24 още е девствена и тя съвсем сериозно се пазеше за сватбата... Отдавна не съм я чувал, колко ли се е разочаровала горката... Знам че някой религии го изискват и май така беше в нейния случай, но за мен е много по голям грях да лишава и себе си и някой друг от удоволствието да е с нея! Според мен никой нормален мъж не би с оженил без преди това да е спал с тази жена! Или поне не би се оженил по любов, а да не говорим че сватба и любов в едно изречение води до противоречие само по себе си. Та иронията е че излиза че тази мацка задължително ще попадне на някой лицемерен боклук, който ще се ожени за нея за нещо друго, което дори може да не е това да я изчука, че тя май и доста пари имаше. Но по междодругото ще я изчука, след време ще я зареже, но тогава тя вече ще е втора употреба, освен това ще е по стара, по грозна, по нещастна и от всичко най лошо за което можете да се сетите по-по-най... Но няма ли тя сама да си го е причинила? Аз едно време се опитах да и го обясня и дано ме е послушала
Но къде са тези "смотанячки", както ги нарича колежката
Защо хубавите ябълки винаги свинете ги ядат и за нас остават само огризки?!
Та да се върнем на пачата с хубавите, но омазани със сперма гърди
Онова приятелче естествено почна да се оправдава нещо там, по скоро пред себе си, но не се сетих за синята лампа тогава, трябва да си нося вече... То има и по химикалки и запалки вече и май вършат работа, така да си ги осветяваме уж на майтап
Поне да знаем дали са се изкъпали или само са се подмили... Че който не може да ги надушва като мен, горко му 
http://vbox7.com/play:ccff2c71
Беше хубава ..... и, защо трябваше да излезе такъв боклук... Но се радвам че го разбрах навреме преди да съм го ръгнал в кофата за боклук, все пак не съм го намерил на пътя...
Та едно приятелчо случайно след време разбрах че и на него му се е осуквала, не помня как стана дума за нея, явно вече е известна... Та тогава нещо се хвалеше, че наскоро и е лигавил циците на някаква пейка в парка. Определено беше надарено момичето, но на негово място не бих се хвалил точно с нея
Та да се върнем на пачата с хубавите, но омазани със сперма гърди