в СУ излизат най-бавно резултатите от писмените изпити!защо?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
в СУ излизат най-бавно резултатите от писмените изпити!защо?
убеден съм че в нашия университет излизат най-бавно резултатите от писмените изпити.това е супер тъпо и изнервящо.в Пловдивския университет отиваш,пишеш и след 1-2 часа разбираш оценката си.мисля че трябва да се направи нещо по въпроса.все пак това не са кандидатстудентски изпити с хиляди кандидати!ПИСНА МИ от това напрежение!
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
то и ние сме стотина, обаче бързо ни ги проверяват. Най- много да ни дадат книжните с оценките 3-4 дни по- късно... а след това радост или тъга!got написа:Прав си.Ама зависи колко хора сте ...Ние като на писмените сме стотина - двеста души...Как да проверят работите за 2 часа...
Е, те не винаги ги четат, де...
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

Напротив,и при вас има групи,на които им проверяват работите за по-дълго време.Една приятелка трябваше за два изпита да чака по 1 седмица и беше много изнервена.то и ние сме стотина, обаче бързо ни ги проверяват. Най- много да ни дадат книжните с оценките 3-4 дни по- късно... а след това радост или тъга!![]()
![]()
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
И аз да дам пример, ако позволите
:
От група със 80-100 души е нормално да има забавяне на оценките!
Не забравяйте, че освен Вие и Вашият курс, преподавателят може би има още поне няколко курса, на които да проверява и оценява писмените работи (имах случай с мой преподавател)
Така че...
*п.п.
И все пак...съгласявам се, че става малко мудничко
От група със 80-100 души е нормално да има забавяне на оценките!
Не забравяйте, че освен Вие и Вашият курс, преподавателят може би има още поне няколко курса, на които да проверява и оценява писмените работи (имах случай с мой преподавател)
Така че...
*п.п.
И все пак...съгласявам се, че става малко мудничко
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Кой бе? Нещо не мога да се сетя...alhimikat написа:преподавателят може би има още поне няколко курса, на които да проверява и оценява писмените работи (имах случай с мой преподавател)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, да...ама и вие кой знае какви нови неща в социологията сте измислили...И аз да бях, и аз толквоа време щях да ги държа, то докато се извадят бисерите, ще отидат седмици
Жалко, че май преподавателите не си играят да го правят (с изключение на онова с "шпьонажа")
Жалко, че май преподавателите не си играят да го правят (с изключение на онова с "шпьонажа")
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
А ние сме най-малко 100 винаги и незнайно как резултатите са готови за няколко часа
.Честно казано това ме разочарова на тази сесия- чудя се по какво са оценявали- почерк, обем, цвят на химикала или звучене на името... 
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny