Световно първенство по Снукър 2009

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Световно първенство по Снукър 2009

Мнение от Търговецът на кристал »

Че колко му е? На Магуайър дядо му избивал стени даже... Ама трябва и подът да е здрав, че масата си тежи.
Иначе и на мен ми е голяма, голяма мечта да си имам маса за снукър - само моя, лично моя, единствено моя. Ама тцъ! Поне засега, де. :lol: И няма да откажа, ако се наложи да я заменя за маса за пуул - поне в началото. Той си е невероятен кеф, по цял ден бих си цъкала.
Работата е там (освен парите и мястото), че всъщност пуулът и снукърът не са чак толкова близки. Общото, най-общо :mrgreen: , са щеките, топките и двамата будали. Но като видях маса за снукър на живо в Зимния дворец - еми... нищо общо няма. Много по-ниска, много по-широка, по-дълга, с различни закръгления на джобовете, различни по големина топки, абе... както вече казах, тая работа не е като оная.

Хм, впрочем, градски, ти що не кажеш къде си учил и кой набор си? Да не вземе да се окаже, че сме се засичали нейде или имаме общи познати (много вероятно, впрочем)?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

И аз съм направо за снукър маса.Даже сега като седя в хола си представям как хубаво ще стои. :mrgreen: Даже и вратата ще може да се отваря.Те нашите след 1-2 години се очаква да отидат в центъра да живеят и тук ще е пусто.Остава само да намерим солидни спонсори като бетфред. :) Ще теглим един кредит. 8)

В Железник съм учил(на 1 минута ми е).
Иначе ти,ако си учила в МГ-то..там познавам двама-трима само от набор 89.А ти едва ли ги знаеш тях. :)

Айде аз май ще се понасям към леглото.Лека.

Тоя Алън не се дава,бре.Надежда още има.. :lol:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

SeLby написа:Тоя Алън не се дава,бре.Надежда още има.. :lol:
Нека. Така трябва - умира, ама не се предава. Да, окей, ще загуби тоя мач (това е ясно, утре Хигинс ще го довърши с два бързички фрейма), но ми печели уважението много категорично. Пък и след победата срещу Рони - какво да кажа...

Колкото до другото - мда, и аз съм правила сметки къде мога да събера маса за снукър у дома, ама ще трябва да се избива стена, няма начин. Впрочем, майка ми е навита - само не знам как точно ще се укрепва подът, та да не се озовем у съседите с все масата и ентусиазма. :lol:

А колкото до баш другото - ъ-ъ, аз бях в "Ромен Ролан", пък и съм ти кака с доста, '85 съм. Ама и в "Железник" изкарахме една принудителна година, та имам само адски мили спомени оттам. Винаги като минаваме с колата покрай Техномаркета, та ме избива на гимназиални истории и спомени за "36-ката" (култовият тролей, сещаш се) :lol: Иха, много яко ни беше, въпреки всекидневното лашкане с градския транспорт (едно е даскалото да ми е на 5 минути, друго е да бия път до "Верея", та оттам - автобус, та пак пеша, та...)
Иначе от МГто познавам все набор '84 (почти целия випуск, всъщност) и след това чак '90 (или дори '91) - сега се падат 11. клас, не ги знам коя година са хлапетата.

Айде, и аз ще се хоризонтирам. Браво на Алън, браво на момчето. Като ще пада, поне да пада достойно. :salute:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Брат ми е завършил "Ромен Ролан", ама той пък е 80. :lol: :lol: :lol:

Ехх, Железник ми липсва. :( Сградата е най-добрата според мен в града.Без да съм обикалял по всички училища,де.

Иначе,ако измислиш нещо за снукър масата(спечелиш от тотото) ,звънкай да се порадвам поне 1 път и аз. :)

Айде аз се оттеглям за десетина дни.

Дано стане хубав финал и някой от долната част на схемата да спечели. :wink:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Блазе ти за оттеглянето - това време не те ли плаши? :roll: И ние бяхме замислили разни работи, ама... тц. Поне ще се порадвам на малкото диване, зовящо се мой братовчед.
Не че ще видиш това, преди да се върнеш - но приятно прекарване и... офффф, дано най-малкото зло стане шампион. Или поне второто най-малко, щото Алън все пак ще пада, то е ясно. :mrgreen:
Баш драго ми беше, супер темичка стана. :rabbit:
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Ей, пак този Хигинс значи. :(
Ти сигурно си била доволна.По-малкото зло за теб победи. :D

Хубаво световно стана (особено до 1/4 финалите). :)
И тук се опитахме да направим хубава тема.Мерси,че се включи. :P

Сега ще си чакаме новия сезон.. 8)
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

SeLby написа:Ти сигурно си била доволна.По-малкото зло за теб победи. :D
Факт. И за двете. Само можеше да го бие още по-категорично, но нека не бъдем жестоки, мда...
Колкото до темата - наистина се получи много приятно. На следващия турнир - среща тук. :cheers: Разчитам на тебе. :salute:
В края на ноември
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Дадено. :handshake:s
Ще отворим тема за новия сезон.Дано още някой се включи.
И най-важното - нашите хора да мачкат.

Айде като за сбогуване с темата едно клипче на топ 10 от световното :

http://www.vbox7.com/play:0b58c993

Първият удар на Коуп ми е на сърцето. :bow:s :bow:s :bow:s :bow:s :bow:s
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”