SeLby написа:Тоя Алън не се дава,бре.Надежда още има..

Нека. Така трябва - умира, ама не се предава. Да, окей, ще загуби тоя мач (това е ясно, утре Хигинс ще го довърши с два бързички фрейма), но ми печели уважението много категорично. Пък и след победата срещу Рони - какво да кажа...
Колкото до другото - мда, и аз съм правила сметки къде мога да събера маса за снукър у дома, ама ще трябва да се избива стена, няма начин. Впрочем, майка ми е навита - само не знам как точно ще се укрепва подът, та да не се озовем у съседите с все масата и ентусиазма.
А колкото до баш другото - ъ-ъ, аз бях в "Ромен Ролан", пък и съм ти кака с доста, '85 съм. Ама и в "Железник" изкарахме една принудителна година, та имам само адски мили спомени оттам. Винаги като минаваме с колата покрай Техномаркета, та ме избива на гимназиални истории и спомени за "36-ката" (култовият тролей, сещаш се)

Иха, много яко ни беше, въпреки всекидневното лашкане с градския транспорт (едно е даскалото да ми е на 5 минути, друго е да бия път до "Верея", та оттам - автобус, та пак пеша, та...)
Иначе от МГто познавам все набор '84 (почти целия випуск, всъщност) и след това чак '90 (или дори '91) - сега се падат 11. клас, не ги знам коя година са хлапетата.
Айде, и аз ще се хоризонтирам. Браво на Алън, браво на момчето. Като ще пада, поне да пада достойно.